cristi 57 Postat Martie 12, 2015 Share Postat Martie 12, 2015 (editat) Doar barca! Are fundul gaurit dar se poate repara. Nu il retin pentru nimeni, am nevoie de spatiu. Este a primului sosit! » Post actualizat in 12 Mar 2015 08:30S-a dat... pleaca la Adi din Targoviste, vine maine sa-l ia. Editat Martie 12, 2015 de cristi 57 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Aprilie 7, 2015 Share Postat Aprilie 7, 2015 (editat) Gasit prin strafundurile garajului una bucata vitezometru ETZ. Daca cuiva ii trebuie pentru rama/sticla/corp... Contorul de km cred ca e cazut inauntru. PM sau 0734774578 S-a dat. Editat Aprilie 7, 2015 de cstelia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edyneagu Postat Aprilie 15, 2015 Share Postat Aprilie 15, 2015 Am prin garaj o toba dată jos de pe un MZ ES 250. Daca îi trebuie cuiva o dau cu placere. În București predare personală dar o pot trimite si in țară prin curier dacă doritorul plătește transportul. Dacă este cineva interesat să anunțe aici nu pe PM. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Emanuel Iancu Postat Aprilie 15, 2015 Share Postat Aprilie 15, 2015 Am prin garaj o toba dată jos de pe un MZ ES 250. Daca îi trebuie cuiva o dau cu placere. În București predare personală dar o pot trimite si in țară prin curier dacă doritorul plătește transportul. Dacă este cineva interesat să anunțe aici nu pe PM. DSC01838.JPG DSC01839.JPG salut.As dori eu esapamentul.Am si eu esapamentul meu,dar este infundat cu niste clei,am incercat sa il desfund,i-am dat foc.nici o schimbare.Abia iese fumul din motor si se opreste..Daca ma apoti ajuta,as fi tare multumit.Cu respect,Emanuel ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edyneagu Postat Aprilie 15, 2015 Share Postat Aprilie 15, 2015 Daca plătești transportul a ta este. Trimite-mi adresa pe PM. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lone wolf0 Postat Aprilie 16, 2015 Share Postat Aprilie 16, 2015 Se doneaza stop de Hoinar, bascula, cadru, ghidon si suportul de stop( cel nichelat). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cornelilinca84 Postat Aprilie 17, 2015 Share Postat Aprilie 17, 2015 Salut daca mai e disponibila se potriveste pe mobra50si este in stare ok ma intereseaza pe mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lone wolf0 Postat Aprilie 17, 2015 Share Postat Aprilie 17, 2015 (editat) Salut daca mai e disponibila se potriveste pe mobra50si este in stare ok ma intereseaza pe mine Salut. O sa dau cateva telefoane sa ma interesez daca se potriveate si ne auzim la un telefon. Sa imi lasati numarul de telefon pe privat va rog Editat Aprilie 17, 2015 de Lone wolf0 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Emanuel Iancu Postat Aprilie 21, 2015 Share Postat Aprilie 21, 2015 Are nevoie cineva de o baterie veche ( 1962 ) ? sta degeaba si nu am ce face cu ea..cred ca trebuie formatata si adaugat acid.Daca are cineva nevoie,il ajut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert bk350 Postat Aprilie 22, 2015 Share Postat Aprilie 22, 2015 6volti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Emanuel Iancu Postat Aprilie 22, 2015 Share Postat Aprilie 22, 2015 nu stiu de cat este, dar cred ca este de 6 . A fost in atas la ij.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert bk350 Postat Aprilie 22, 2015 Share Postat Aprilie 22, 2015 (editat) l-as tine ca ornament in camera,daca tot nu are acid. e rusesc? Editat Aprilie 22, 2015 de robert bk350 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Emanuel Iancu Postat Aprilie 22, 2015 Share Postat Aprilie 22, 2015 Da, e rusesc..daca iti face "cu ochiul" imi dai adresa si ti-o trimit prin curier ( sau la posta ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Aprilie 27, 2015 Share Postat Aprilie 27, 2015 Marimea S spre M. Nu e perfecta, dar poate ii dace cuiva trebuinta. Astept mesaje aici sau PM. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicloburu Postat Aprilie 28, 2015 Share Postat Aprilie 28, 2015 Salut! O vreau eu, dacă n-a fost altul mai rapid. Mulțam fain! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shoby13 Postat Aprilie 28, 2015 Share Postat Aprilie 28, 2015 cer si eu daca se poate pentru mobra s50 un cauciuc si o camera daca are cineva si se impiedica ca nu vreau sa imi stea janta pe ciment e destul de indoita oricum ! 17x2.5 parca si daca are cineva o foaie mai intreaga ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Aprilie 28, 2015 Share Postat Aprilie 28, 2015 Marimea S spre M. Nu e perfecta, dar poate ii dace cuiva trebuinta. Astept mesaje aici sau PM. Rezervata. @Ciclo, sorry. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicloburu Postat Aprilie 28, 2015 Share Postat Aprilie 28, 2015 No problem, zisesem deja c-o vreau numai dacă-s primul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nos66 Postat Mai 3, 2015 Share Postat Mai 3, 2015 0762277915 Orlando » Post actualizat in 03 May 2015 22:33cer si eu daca se poate pentru mobra s50 un cauciuc si o camera daca are cineva si se impiedica ca nu vreau sa imi stea janta pe ciment e destul de indoita oricum ! 17x2.5 parca si daca are cineva o foaie mai intreaga ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lone wolf0 Postat Mai 9, 2015 Share Postat Mai 9, 2015 Se doneaza una bucata stop de hoinar, aprindere, carburator. Cumparatorul plateste transportul pe curier Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oldbiker_johan Postat Mai 10, 2015 Share Postat Mai 10, 2015 Se doneaza sau se vinde , in text apare si un comparator. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lone wolf0 Postat Mai 10, 2015 Share Postat Mai 10, 2015 Se doneaza una bucata stop de hoinar, aprindere, carburator. Doritorul plateste transportul pe curier » Post actualizat in 10 May 2015 05:53 Se doneaza una bucata stop de hoinar, aprindere, carburator. Doritorul plateste transportul pe curier Scuzati greseala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat Mai 10, 2015 Share Postat Mai 10, 2015 (editat) Donez cuiva din Colțul comunistelor o haină motociclism din textil mărimea L.Haina nu este nouă,dar e ok.Are protecții la brațe,umăr,spate.Nu am timp pentru curierat,de aceea rog ridicare personală din zona Timișorii.O să pun și ceva poze. » Post actualizat in 11 May 2015 19:33 Donez cuiva din Colțul comunistelor o haină motociclism din textil mărimea L.Haina nu este nouă,dar e ok.Are protecții la brațe,umăr,spate.Nu am timp pentru curierat,de aceea rog ridicare personală din zona Timișorii.O să pun și ceva poze.Haina și-a găsit un nou proprietar,care o va ridica în viitorul apropiat. Editat Mai 10, 2015 de pinnochio Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silviujawa Postat Mai 20, 2015 Share Postat Mai 20, 2015 salutare!!sunt interesat de piesele de hoinar daca mai sunt disponibile.mersi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristi PH Postat Mai 30, 2015 Share Postat Mai 30, 2015 Pentru dl Vasile Bote, imi cer scuze dar nu m-am priceput sa pun pozele intr-un PM. » Post actualizat in 01 Jun 2015 19:55Pentru ca am primit dintr-o donatie un k 65 ,se doneaza carburatorul din imagini pt piese, esteaproape complet,are cuiul pontou, plutitorul iar in partea de sus arcul dintre subar si capac.Lipsa subar si tablita de sustinere a acestuia. » Post actualizat in 03 Jun 2015 19:58Se pare ca , carburatorul va pleca spre CT. la @Brrr. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate