satana pe mobra Postat Aprilie 5, 2007 Share Postat Aprilie 5, 2007 cine doneaza o bobra amoo de postul pastelui si ace fericit un copil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rideordye Postat Aprilie 5, 2007 Share Postat Aprilie 5, 2007 Baieti, nu-mi place sa cersesc dar asta e ultima varianta pe care am gasit-o. Am nevoie de un cric de Minsk, sau de alt motor care sa se potriveasca, pentru ca al meu este rupt. Am cautat si in obor si la fiare vechi si unde nu am mai cautat, dar n-am gasit. De 2 luni ma chinui s-o parchez fara cric, imaginativa si voi. Please help me guys! Aa, era sa uit, de azi pana dupa sarbatorile de Paste nu voi mai intra pe internet asa ca: Va doresc sarbatori fericite alturi de cei dragi si sa fiti iubiti! Hristos va invia! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Aprilie 5, 2007 Share Postat Aprilie 5, 2007 Baieti, nu-mi place sa cersesc dar asta e ultima varianta pe care am gasit-o. Am nevoie de un cric de Minsk, sau de alt motor care sa se potriveasca, pentru ca al meu este rupt. Am cautat si in obor si la fiare vechi si unde nu am mai cautat, dar n-am gasit. De 2 luni ma chinui s-o parchez fara cric, imaginativa si voi. Please help me guys! Aa, era sa uit, de azi pana dupa sarbatorile de Paste nu voi mai intra pe internet asa ca: Va doresc sarbatori fericite alturi de cei dragi si sa fiti iubiti! Hristos va invia! minsku are belaua asta cam greu de gasit, si vezi, in caz ca nu dai de cric, nu iti fa singur din fier ca eu m-am muncit o noapte cu un amic degeaba..s-a dus dracu fa mai bine cric la teral la minsk ala e mai lejer....o bara circulara de fier, cu arc si placuta care sa nu intre in pamant, sudate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
draagood Postat Aprilie 7, 2007 Share Postat Aprilie 7, 2007 Robineul merge la Harciogul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rat_jawa Postat Aprilie 8, 2007 Share Postat Aprilie 8, 2007 donez pinioane de cutie de viteze de la jupiter (cred ca e aproape completa nu shtiu daca ii lipseshte ceva) daca trebuie cuiva datzi un mesaj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rideordye Postat Aprilie 11, 2007 Share Postat Aprilie 11, 2007 minsku are belaua asta cam greu de gasit, si vezi, in caz ca nu dai de cric, nu iti fa singur din fier ca eu m-am muncit o noapte cu un amic degeaba..s-a dus dracu fa mai bine cric la teral la minsk ala e mai lejer....o bara circulara de fier, cu arc si placuta care sa nu intre in pamant, sudate Mersi pt ajutor Mr. ORL, cred ca asa o sa fac. Numai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
harciogu Postat Aprilie 11, 2007 Share Postat Aprilie 11, 2007 aloo... copiii... atentie la spam Robineul merge la Harciogul multumesc frumos. taica'miu spune ca e de Trabant dar il conving eu sa mearga si pe Ij in alta ordine de idei... poate scap si eu de niste "chestii" de minsk: nu sunt noi, dar nu au fost luate nici de pe un motor "mort", ci de pe unul pe care s'a vrut sa fie "refacut" pentru comfortul psihic al propietarului. se da ce se vede: vitezometru cu odometru dus si geam spart, furcile din cutie (!! una din ele e reparata prin alamire ), piston cu bolt si colivie, segmenti, oala de ambreiaj. si pentru ca am vazut ca se poarta : as vrea si eu un clacson de orice (masina, scuter, elicopter, tanc, eventual motocicleta samd ) pe 12 V daca are cineva aruncat pe undeva ca sa se umple de praf. eu nu am Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabitzu_mobristu Postat Aprilie 13, 2007 Share Postat Aprilie 13, 2007 bai frate .. topicul asta se numeste "donatii ptr comunisti " .. nu "milogeala .com" da .. asa ca daca aveti ceva pe akasa .. si nu va mai trebuie .. puneti .. aici .. si nu mai facetzi baza gen donez io un dr600 stricat cui imi doneaza o hayabusa... da' sa fie cu albastru .. ca poate cineva gaseste ceva interesant pe aici .. DA ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baluba16 Postat Aprilie 13, 2007 Share Postat Aprilie 13, 2007 Alekule, curata nitel topicul, te rog! ON TOPIC: Harciogu'-le ........ Esti magnific........ PS: donez doua roti de mobra (pereche), interesatii sa imi dea un PM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rados Postat Aprilie 13, 2007 Share Postat Aprilie 13, 2007 donez oglinzi se vede in poze despre ce este vrb sunt prb la stinga la filetul care vine in tija principala e putin crapat dar se poate lipi definitiv cu picatura ele sunt din platic nichelat ....le dau ca eu am luat negre se asorteaza mai bine cu moto . donatia se adreseaza celor din bucuresti care pot veni dupa ele ...imi pare rau dar chiar nu am timp acum sa merg la posta sa le pun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kiusro Postat Aprilie 14, 2007 Share Postat Aprilie 14, 2007 Fratiilor, dau un 'sertaras' de carburator de 250 jawa nu are ac. :-( Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Aprilie 15, 2007 Share Postat Aprilie 15, 2007 donez oglinzi se vede in poze despre ce este vrb sunt prb la stinga la filetul care vine in tija principala e putin crapat dar se poate lipi definitiv cu picatura ele sunt din platic nichelat ....le dau ca eu am luat negre se asorteaza mai bine cu moto . donatia se adreseaza celor din bucuresti care pot veni dupa ele ...imi pare rau dar chiar nu am timp acum sa merg la posta sa le pun le vreau eu frate...ca de cand caut exact oglinjoare bune pt ce am eu.... bafta sunt tot din bucale deci nu e greu sa ne vedem la o bere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rados Postat Aprilie 15, 2007 Share Postat Aprilie 15, 2007 (editat) le vreau eu frate...ca de cand caut exact oglinjoare bune pt ce am eu.... bafta sunt tot din bucale deci nu e greu sa ne vedem la o bere ai PM ti-am lasat id ul de yahoo mess ,vrb pe mess stabilim intilnirea ptr oglinzi Editat Aprilie 15, 2007 de rados Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fan Mz Postat Aprilie 16, 2007 Share Postat Aprilie 16, 2007 Caut si eu piesele de la ambreiaj si maneta de ambreiaj cine se ofera si la ce pret.Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kiusro Postat Aprilie 16, 2007 Share Postat Aprilie 16, 2007 Fan Mz , ai gresit topicul, aici nu se vinde nimic... ;-) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
axi Postat Aprilie 16, 2007 Share Postat Aprilie 16, 2007 Fan Mz , ai gresit topicul, aici nu se vinde nimic... ;-) Nu a gresit nimic!!!!aici se da de gratisssssssssss!!!11 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kiusro Postat Aprilie 16, 2007 Share Postat Aprilie 16, 2007 Fan Mz cine se ofera si la ce pret la asta ma refeream, si am zis ca nu se vinde niic :-) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
badimiki Postat Aprilie 17, 2007 Share Postat Aprilie 17, 2007 Salut baieti,as vrea si io sa cumper un rezervor de benzina de SIMSONETA,daca are cineva dati un PM.Mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kiusro Postat Aprilie 17, 2007 Share Postat Aprilie 17, 2007 (editat) GRATIS, GRATIS !! Imi pare rau nu mai dau sertarasul, ca primesc un carburator si o sa am nevoie de el, dar mai am doua carburatoare de 175 (cred)unu este carpit, dar nu curge, nu au sertarasul ala, nu stiu cum ii zice(pistonas) nush, ziceti voi cum ii zice daca ma intelegeti... PM sau aici... Editat Aprilie 17, 2007 de Kiusro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fan Mz Postat Aprilie 17, 2007 Share Postat Aprilie 17, 2007 Nu am gasit ce imi trebuie si nici pretul mai astept.Multam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kiusro Postat Aprilie 17, 2007 Share Postat Aprilie 17, 2007 OFF TOPIC badimiki, /index.php?...c=92076&hl= si mai dai tu un search pe forum la bursa/vanzari, ca poate mai gasesti... Sanatate! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
badimiki Postat Aprilie 17, 2007 Share Postat Aprilie 17, 2007 Mersi fain "Kiusro" sa traiesti.ciao Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Redresor Postat Aprilie 17, 2007 Share Postat Aprilie 17, 2007 Salut! Are cineva coarne de voshod? sau ceva care sa se potriveasca ? (hoinar,minsk) E urgent Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinmotoare Postat Aprilie 27, 2007 Share Postat Aprilie 27, 2007 am vazut ca ai niste arcuri acolo. le vreau eu daca le mai ai. am si eu de dat 3 coturi de nipru. tre doar curatite si vopsite, in rest sunt ok. salut imi trebuie si mie un cot dreapta de nipru daca mai ai schimb cu bere p.s. cred ca merge si de stanga daca-l prelungesc putin mersi anticipat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dixi Postat Aprilie 27, 2007 Share Postat Aprilie 27, 2007 salut imi trebuie si mie un cot dreapta de nipru daca mai ai schimb cu bere p.s. cred ca merge si de stanga daca-l prelungesc putin mersi anticipat Iti dau eu.Baga un pm cu adresa si iti trimit prin posta.Sau daca ai drum prin Ploiesti...cum vrei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate