mih Postat Februarie 9, 2007 Share Postat Februarie 9, 2007 (editat) De astazi sunt fericitul posesor al unui cbr f4 ( thanx to italiamotors aka Dragos ) Editat Februarie 9, 2007 de mih Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
allias Postat Februarie 9, 2007 Share Postat Februarie 9, 2007 felicitari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius_stp Postat Februarie 9, 2007 Share Postat Februarie 9, 2007 arata foarte bine, cat ai dat pe el? sa il porti sanatos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mih Postat Februarie 9, 2007 Autor Share Postat Februarie 9, 2007 arata foarte bine, cat ai dat pe el? sa il porti sanatos thanx 3500E+700E drum/acte & stuff Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Memphis Postat Februarie 9, 2007 Share Postat Februarie 9, 2007 Felicitari,sa-l stapanesti sanatos fara incidente!!! Si yo am luat un R6 de la ei, zilele trecute,o sa fac si un topic.Cand lua adus? Arata superb. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shakedown Postat Februarie 9, 2007 Share Postat Februarie 9, 2007 Arata foarte bine motoru` Sa ai multzi km cu el pe viitor. asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mih Postat Februarie 10, 2007 Autor Share Postat Februarie 10, 2007 Felicitari,sa-l stapanesti sanatos fara incidente!!! Si yo am luat un R6 de la ei, zilele trecute,o sa fac si un topic.Cand lua adus? Arata superb. Multumesc, ieri mi-a ajuns motoru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KristaKe Postat Februarie 10, 2007 Share Postat Februarie 10, 2007 frumoasa de tot! sa o stapanesti sanatos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinbac Postat Februarie 13, 2007 Share Postat Februarie 13, 2007 frumos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chino Postat Februarie 13, 2007 Share Postat Februarie 13, 2007 frumos frumos, sa va stapaniti sanatosi felicitari lui dragos, se pare ca m-am inselat cand a crezut ca am avut mare bulan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul_biker Postat Februarie 13, 2007 Share Postat Februarie 13, 2007 Sa-ti traiasca! Cat mai multi kilometri fara probleme cu noua ta iubita Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LaurBalaur Postat Februarie 13, 2007 Share Postat Februarie 13, 2007 De astazi sunt fericitul posesor al unui cbr f4 ( thanx to italiamotors aka Dragos ) Bravo, un model f bun... totusi ai grija cu consumabilele si verifica-le... si km cati mai multi! P.S.: Ar trebui sa facem un fan club ItaliaMotors, ca suntem cativa pe aici cu motoare luate prin el... Bafta all! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ralucone Postat Februarie 13, 2007 Share Postat Februarie 13, 2007 felicitari! s-o stapanesti sanatos! la cat mai multi km! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Motzoi Postat Februarie 13, 2007 Share Postat Februarie 13, 2007 Frumos model.Bafta si ai grija de ea si de tine.Asfalt Uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mih Postat Februarie 14, 2007 Autor Share Postat Februarie 14, 2007 (editat) Multumesc tuturor ps ne vedem la coada la imatriculare totusi ai grija cu consumabilele si verifica-le... pai sefu` u know Valentine's Day , fac orice ptr blonda mea Editat Februarie 14, 2007 de mih Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Altair Postat Februarie 14, 2007 Share Postat Februarie 14, 2007 O motocicleta competenta. Felicitari. Sa te bucuri de ea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mih Postat Decembrie 5, 2019 Autor Share Postat Decembrie 5, 2019 au trecut 12 ani de la prima achizitie si multe amintiri de neuitat impreuna....nostalgia asta sfaturile mele ptr cei care sunt la inceput de drum : fii atent la neatentia altuia si nu zbura mai repede decat poate zbura ingerul tau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat Decembrie 5, 2019 Share Postat Decembrie 5, 2019 Acum 43 minute, mih a spus: au trecut 12 ani de la prima achizitie si multe amintiri de neuitat impreuna....nostalgia asta sfaturile mele ptr cei care sunt la inceput de drum : fii atent la neatentia altuia si nu zbura mai repede decat poate zbura ingerul tau La mai multe inainte! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mih Postat Decembrie 11, 2019 Autor Share Postat Decembrie 11, 2019 merci Adi . La fel si tie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate