Seven Postat Aprilie 26, 2007 Autor Share Postat Aprilie 26, 2007 Seven, mare rugaminte mare ... Din pacate nu o sa ajung la SMAEB...cu toate ca mi-as fi dorit. eu voi pleca maine dimineata si ma intorc pe 2 mai in bucuresti. Singurul lucru care ma intereseaza este daca Automobile Bavaria va afisa BMW-ul K1200 R ...si pretul de salon. multam mult de tot OK, ma interesez si iti dau detalii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Barna Postat Aprilie 26, 2007 Share Postat Aprilie 26, 2007 Sper ca ajung si eu la SMAEB cu viraga mea Satu Mare -Bucuresti 700Km Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ICE3ERG Postat Aprilie 26, 2007 Share Postat Aprilie 26, 2007 Sper ca ajung si eu la SMAEB cu viraga mea Satu Mare -Bucuresti 700Km Drum lung frate, drum lung. Mai ales in Romania. Take care. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Barna Postat Aprilie 27, 2007 Share Postat Aprilie 27, 2007 Drum lung frate, drum lung. Mai ales in Romania. Take care. Dap destul de lung 1400 in total. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
plescoi rulz Postat Aprilie 27, 2007 Share Postat Aprilie 27, 2007 mai am un loc in camera pentru Sighisoara, plecare duminica intoarcere luni. Cazarea e la un han langa Sighisoara nu stiu cum se cheama da' e de bine, Seven s-a ocupat. Doritori? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxdesert Postat Aprilie 27, 2007 Share Postat Aprilie 27, 2007 (editat) moi, dar muncesc luni si marti mama ei de treaba, ca altfel... drum bun baietzi! mai am un loc in camera pentru Sighisoara, plecare duminica intoarcere luni. Cazarea e la un han langa Sighisoara nu stiu cum se cheama da' e de bine, Seven s-a ocupat. Doritori? Editat Aprilie 27, 2007 de foxdesert Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Seven Postat Aprilie 28, 2007 Autor Share Postat Aprilie 28, 2007 Seven, mare rugaminte mare ... Din pacate nu o sa ajung la SMAEB...cu toate ca mi-as fi dorit. eu voi pleca maine dimineata si ma intorc pe 2 mai in bucuresti. Singurul lucru care ma intereseaza este daca Automobile Bavaria va afisa BMW-ul K1200 R ...si pretul de salon. multam mult de tot mea culpa - am uitat sa ma interesez de ce m-ai rugat (m-a furat peisajul) eu plec maine la Sighisoara si ma intorc luni seara asa ca mai prind si marti Salon Moto - voi merge atunci sa ma interesez (sper sa nu uit iar) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
plescoi rulz Postat Mai 1, 2007 Share Postat Mai 1, 2007 (editat) Fuseram si la Sighisoara, frumoasa tara avem....pacat ca e locuita aici am stat, la Saliste, in Marginimea Sibiului, la pensiunea Casa cu Livada: SIGHISOARA stafia mamei lui Vlad Tepes sau Duhul orasului...mentionez ca la efectuarea pozei persoana respectiva nu se vedea cu ochiul liber aceasta aparand ulterior in captura foto... alte poze din Sighisoara: Editat Mai 1, 2007 de plescoi rulz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shamok Postat Mai 1, 2007 Share Postat Mai 1, 2007 stafia mamei lui Vlad Tepes sau Duhul orasului...mentionez ca la efectuarea pozei persoana respectiva nu se vedea cu ochiul liber aceasta aparand ulterior in captura foto... haide bre, ...ne "leshi" ?!?! p.s. marfa peisajul...(nici stafia nu e rea...) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinavram Postat Mai 1, 2007 Share Postat Mai 1, 2007 stafia mamei lui Vlad Tepes sau Duhul orasului...mentionez ca la efectuarea pozei persoana respectiva nu se vedea cu ochiul liber aceasta aparand ulterior in captura foto... Si baba aia sta tot timpul acolo? A mai facut cineva poze cu ea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexxx Postat Mai 1, 2007 Share Postat Mai 1, 2007 Singurul lucru care ma intereseaza este daca Automobile Bavaria va afisa BMW-ul K1200 R ...si pretul de salon. 12.380 Euro fara TVA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Seven Postat Mai 1, 2007 Autor Share Postat Mai 1, 2007 ROADSTER K 1200 R - 14513 E (pt Leasing cu avans 50% rata = 180 E) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristibmw Postat Mai 1, 2007 Share Postat Mai 1, 2007 (editat) va multumesc tare mult pt informatii. O sa merg la dealer. Am vazut ca ati mers la Sighisoara, f frumos. Eu am facut 1500km cu masina (ideal pt un cruiser mai ales pt zonele fara autostrada) Buc-Giurgiu-Veliko-Edirne-Istambul si retur. La bulgari e super ok cu traficul, nu e la fel de aglomerat ca la noi. Asfaltul este super ok pe drumurile europene, cam la fel ca si la noi. Am avut un navigator care mi-a fost de folos in zonele critice in care nu exista un indicator si pe serpentine cand vroiam sa aflu cam pe unde incepe urmatoarea linie dreapta - sa pot depasi. Seven, recunosc, drumul pana la Veliko e fumos, dar si mai frumos e sa treci muntii de la Veliko inca 30 de km spre Stara Zagora (??). E de mers cu motocicleta. Prin BG, cu toate ca am mers in 90% cu peste 100km%, nu m-a luat nici un radar. In vama la giurgiu-ruse este lejer - treci fara nici o problema. Editat Mai 1, 2007 de cristibmw Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Seven Postat Mai 1, 2007 Autor Share Postat Mai 1, 2007 am auzit numai lucruri bune despre bulgari poate facem o plimbare pt 2, 3 zile (e de mers si pe litoralul lor dar mai incolo cand se poate face baie in mare) in ce priveste plecarea noastra (bucuresti rm valcea sibiu salistea sighisoara brasov cheia bucuresti = 750km) a fost o experienta foarte placuta, mai ales pentru ca vremea a fost schimbatoare si am prins aproape jumatate de ora de ploaie prin serpentinele de la cheia - interesant e ca desi a fost prima noastra plimbare pe ploaie adevarata (nu burnitza) si mai ales pe drumul acela plin de serpentine, am mers cu totii fara sa simtim nevoia de a ne opri la un adapost - eu pot sa spun ca la o viteza decenta ploaia nu reprezinta deloc un pericol, dar, daca ma intrebati pe mine prefer totusi asfaltul uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
plescoi rulz Postat Mai 2, 2007 Share Postat Mai 2, 2007 e bine cand comentezi de la caldura cu "fundul" pe scaun...din partea mea e naspa rau pe ploaie (nu de pericol ci de disconfort) si daca mai pui ca erau vreo 6 grade celsius si batea vantul...a fost supravietuire frateee....mai ales ca eram obositi dupa vreo 500 de km. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eterna Postat Mai 2, 2007 Share Postat Mai 2, 2007 frumoase poze, mi-am adus aminte de vremurile bune cand cutreieram cetatea si dealurile sighisoarei... ma cam oftic ca n-am mers si eu ... andrei, pana la urma ti-ai gasit pasager? las' ca data viitoare vin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
plescoi rulz Postat Mai 6, 2007 Share Postat Mai 6, 2007 (editat) APEL UMANITAR! Daca cineva de pe acest forum l-a vazut pe EDI (EDWIN) este rugat sa ne dea de stire. Semnalmente: motor nou, Honda VTX - negru, inaltime medie, statura atletica, program incarcat, familie numeroasa, renumeratie...dupa buget. Nu a mai fost vazut de la SMAEB, cand amicul Seven a putut schimba cu el 2, 3 cuvinte in treacat... Se presupune ca e disparut, plecat din tara, innecat in bere si spritz. Mentionam ca telefonul lui suna dar el nu raspunde de unde deducem ca l-a pierdut si a ramas deschis. Persoanele care il vad sau aud semne de viata despre el sunt rugate sa intre pe acest topic si sa povesteasca...vor fi recompensate cu bere si plescoi. Va multumim, Grupul Choperistilor de Cursa Lunga Editat Mai 6, 2007 de plescoi rulz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Seven Postat Mai 6, 2007 Autor Share Postat Mai 6, 2007 mi-ar fi prins bine niste bere si plescoi dar din pacate nu am suficiente informatii ca sa castig recompensa hai sa vedem o alta destinatie de doua zile dar nu pt weekendul urmator (cred ca o sa fiu prins in niste treburi si nu am ambele zile libere) asa ca in functie si de programul tau poate ne bagam la o destinatie de maxim 7-800 km dus intors Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
plescoi rulz Postat Mai 8, 2007 Share Postat Mai 8, 2007 choperistii prieteni amatori de o plimbare sambata sunt invitati aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristibmw Postat Mai 16, 2007 Share Postat Mai 16, 2007 Vineri, 18 mai plec spre Sighisoara cu intoarcere Duminica - 20 mai. e ok, putem sa votam si in deplasare. Traseul: Buc - Pitesti - Valcea - Sibiu - Medias - Hanul Danes (langa Sighisoara) Duminica intoarcere pe Brasov - Cheia - Ploiesti - Bucuresti. Maxim 700km, de relaxare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Seven Postat Mai 18, 2007 Autor Share Postat Mai 18, 2007 Drum bun si distractie placuta acolo, noi de abia am fost la Sighisoara, parca as vrea alta destinatie acum, poate Moldova, ma mai gandesc Drum bun si distractie placuta acolo, noi de abia am fost la Sighisoara, parca as vrea alta destinatie acum, poate Moldova, ma mai gandesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
plescoi rulz Postat Mai 28, 2007 Share Postat Mai 28, 2007 Aloo!!! "Cooperistii" de cursa lunga! Noi nu mergem la intalnirea internationala de la Oradea? Cica e marfa, vine lume buna si din tara si de afara...ce ziceti? Mai e una in acelasi timp (adik weekendul asta) la Iasi, si una la Targu Mures....? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
plescoi rulz Postat Iunie 4, 2007 Share Postat Iunie 4, 2007 (editat) saptamana asta pe vineri plec in Vama Veche. Care mai vrea sa vina...? stiu ca se suprapune cu ceva motorock pe la Ploiesti dar unora le place mai mult la mare... stam doar pe weekend dar daca vreti puteti sa mai ramaneti, cazare se gaseste in perioada asta cu 5-6 sute de mii/camera si conditii ok. va pup! Editat Iunie 4, 2007 de plescoi rulz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristibmw Postat Iunie 7, 2007 Share Postat Iunie 7, 2007 Eu as incerca w/e asta un Transfagarasan. Nu stiu cum mai e drumul de la Curtea de Arges spre Balea. La mare am fost w/e trecut cu masina (recomand club 'La scoica' cam la 1km de la iesirea din mamaia spre navodari). Sincer sa fiu, daca nu te duci pe drumul vechi, e cam plictisitor cu motorul pe autostrada. In Vama era relaxare totala, nu foarte aglomerat. Recomand cazarea care e vis a vis de 'La Bibi', are si baie in camera, 70 ron/noapte. Drum bun si sa mananci o hamsie si pt mine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tano Postat Iunie 7, 2007 Share Postat Iunie 7, 2007 (editat) Eu as incerca w/e asta un Transfagarasan. Nu stiu cum mai e drumul de la Curtea de Arges spre Balea. La mare am fost w/e trecut cu masina (recomand club 'La scoica' cam la 1km de la iesirea din mamaia spre navodari). Sincer sa fiu, daca nu te duci pe drumul vechi, e cam plictisitor cu motorul pe autostrada. In Vama era relaxare totala, nu foarte aglomerat. Recomand cazarea care e vis a vis de 'La Bibi', are si baie in camera, 70 ron/noapte. Drum bun si sa mananci o hamsie si pt mine! Nu cred ca s-a deschis Transfagarsan... dar drumul de la Curtea de Arges la Balea era f prost anul trecut prin toamna. Ma indoiesc ca l-au reparat. Asfalt uscat! Editat Iunie 7, 2007 de Tano Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate