mony Postat Noiembrie 13, 2014 Share Postat Noiembrie 13, 2014 @madapribu Aici, cu releul chinezesc nou sau cu SH-ul original, m-ai incuiat... Posibil sa fie mai ok un SH. Ma gandesc ca au folosit componente care chiar rezista la curent si in timp. Daca gasesti SH, se va potrivi fara probleme in locul celui actual. Dar oricand pot, te ajut cu placere, mai ales ca trebuiesc verificate toate conexiunile sa fie ok. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
victor_peg Postat Noiembrie 14, 2014 Share Postat Noiembrie 14, 2014 V-ati gandit careva sa scoateti din rasina componentele releului? Poate e ceva ce se poate inlocui, chiar cu ceva mai bun... Un prieten facea asa la scutere, acasa... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geamanu Alin Postat Noiembrie 14, 2014 Share Postat Noiembrie 14, 2014 V-ati gandit careva sa scoateti din rasina componentele releului? Poate e ceva ce se poate inlocui, chiar cu ceva mai bun... Un prieten facea asa la scutere, acasa... multa munca si cred ca rezultatul nu va avea randamentul scontat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geamanu Alin Postat Noiembrie 16, 2014 Share Postat Noiembrie 16, 2014 (editat) Ieri m-am dat cu Beta,voi reveni azi cu poze dupa tura ce o voi face azi.MERG CU APRILICAAAAAAAAAAA!!!!!! Da,deja am votat... BRAVOOOOOOOOOOOO..... voiam sa merg si eu cu aprilica la vot dar e burnita , poate o scot mai tarziu... Se pare ca la voi in Ardeal e cerul "albastru" , la noi e burnita si pacla exact ca in politica ... Editat Noiembrie 16, 2014 de alin geamanu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eugenkawa Postat Noiembrie 16, 2014 Share Postat Noiembrie 16, 2014 Ai fost cu Strada pana la urma? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
victor_peg Postat Noiembrie 16, 2014 Share Postat Noiembrie 16, 2014 Frumos! Eu am pus-o azi la pastrare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GUSA IULIAN Postat Noiembrie 17, 2014 Share Postat Noiembrie 17, 2014 Salutare.Credeti ca pot monta pe Aprilia Pegaso ML cauciuc 150/70/17 ??? Hibernare scurta tuturor aprilistilor » Post actualizat in 17 Nov 2014 16:41AAA si inca ceva. Cum puneti voi fotografii aici ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eugenkawa Postat Noiembrie 17, 2014 Share Postat Noiembrie 17, 2014 Merge cauciuc de 150,dar la viteze mari nu ai aceeasi stabilitate. Vorbesc peste 140 km. Cu pozele,daca folosesti telefon/tableta,te duci in josul paginii dupa ultima postare si selectezi Full Version,scrii ceva,dai in dreapta More Reply Options,apoi iti apare optiunea de a selecta poze pentru incarcare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geamanu Alin Postat Noiembrie 17, 2014 Share Postat Noiembrie 17, 2014 Poze de ieri si de azi. Primele 2 sunt de ieri din Zalau,iar restul de azi de la Baisoara! si jantele cu spite ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
victor_peg Postat Noiembrie 17, 2014 Share Postat Noiembrie 17, 2014 Asa e Alin, dar tu ai unde sa o tii, eu am dus-o la un prieten la garaj, ca sa nu o duc tocmai acasa.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geamanu Alin Postat Noiembrie 18, 2014 Share Postat Noiembrie 18, 2014 Asa e Alin, dar tu ai unde sa o tii, eu am dus-o la un prieten la garaj, ca sa nu o duc tocmai acasa.. chiar un loc al ei nu am ,iar acum chiar daca sta sub terasa o mai bate burnita .La anul promit ca definitivez atelierul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
victor_peg Postat Noiembrie 18, 2014 Share Postat Noiembrie 18, 2014 Pai aia e, ca stai la casa, eu inca stau la camin in Bucuresti... si chiar daca m-as muta in chirie tot nu as avea unde sa o tin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madapribu Postat Noiembrie 18, 2014 Share Postat Noiembrie 18, 2014 Eu tin ambele BMW-uri, si 1200 GS si Funduro, cu husa in spatele blocului. @Iulian: eu am peBMW 650 cauciuc 150 spate si 110 fata, ca sa fie la fel cu 1200, sa iau doar un set o data si sa le schimb separat. Nu am vazut absolut nici o diferenta fata de cele de fabrica adica 100 fata, 130 spate. E adevarat ca nici nu merg mai mult de 140 la drum lung, doar in depasiri mai ajunge pe la 160. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin_escu Postat Noiembrie 20, 2014 Share Postat Noiembrie 20, 2014 Cristian, foarte tare filmuletul! Belea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geamanu Alin Postat Noiembrie 20, 2014 Share Postat Noiembrie 20, 2014 'rsi! » Post actualizat in 20 Nov 2014 19:09 Asta-i de plans: asta-i viata!pacat dar de cand suntem pe acest pamand suntem inrtr-o continua miscare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geamanu Alin Postat Noiembrie 20, 2014 Share Postat Noiembrie 20, 2014 (editat) retrospectiva: » Post actualizat in 20 Nov 2014 19:57am incercat si eu ceva » Post actualizat in 20 Nov 2014 20:06Ma gandeam zilele astea,ce usor e sa faci un rau si cat de greu e sa faci un bine!!! e foarte greu pentru unii oameni si-au pierdut demnitatea si onoarea ! Editat Noiembrie 20, 2014 de alin geamanu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geamanu Alin Postat Noiembrie 20, 2014 Share Postat Noiembrie 20, 2014 Da,da si nu uita de animalele necontrolate ce o ard aiurea pe carosabil... am preluat dintr-o statistica 2009 , ai dreptate , m-am infricosat si eu de cateva ori insa am devenit mai precaut avand in vedere ce ti s-a intamplat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geamanu Alin Postat Noiembrie 21, 2014 Share Postat Noiembrie 21, 2014 sunt reduceri la Romimoto -Cluj de 22 % daca vreti sa achizitionati piese: http://www.romimoto-piese.ro/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
3m-01 Postat Noiembrie 21, 2014 Share Postat Noiembrie 21, 2014 Azi am schimbat si eu placutele de frana pe spate la mobra.M-am chinuit 30 de min sa desfac cele 2 suruburi cu cap de imbus ca sa dau jos etrierul cu un set de imbusuri din targ la 10 lei... zici ca sunt din plastilina... cum fortezi putin imediat se stramba. Ma bate gandu sa cumpar ceva mai "profesional" tinand cont ca la pegaso cam toate suruburile au cap de imbus. Voi ce folositi la mobre ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geamanu Alin Postat Noiembrie 21, 2014 Share Postat Noiembrie 21, 2014 Azi am schimbat si eu placutele de frana pe spate la mobra.M-am chinuit 30 de min sa desfac cele 2 suruburi cu cap de imbus ca sa dau jos etrierul cu un set de imbusuri din targ la 10 lei... zici ca sunt din plastilina... cum fortezi putin imediat se stramba. Ma bate gandu sa cumpar ceva mai "profesional" tinand cont ca la pegaso cam toate suruburile au cap de imbus. Voi ce folositi la mobre ? poti lua de la BOSCH , la set sunt bune. dai 50 de lei dar face treaba ...Eu am luat de la un magazin la bucata fb .dar fara marca .insa a costat cam 4-6 lei bucata.Vezi daca poti sa faci rost de un catalog " ROCAST" au marfa bunicica........uite gasesti aici la pag 39 http://www.rocast.ro/content/cataloage/US/cap6.pdf Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eugenkawa Postat Noiembrie 21, 2014 Share Postat Noiembrie 21, 2014 Eu am de 2-3 ani un set de imbusuri marca GS Crome-Vanadium, pe care am dat 25 de lei. Nici unul nu s-a stricat si mai duc inca. Le folosesc saptamanal la diverse surubareli. » Post actualizat in 21 Nov 2014 18:37 De azi mai am o capra pe langa Pegaso,o Honda Dominator,la care am de lucru in iarna asta. Se pare ca Mos Craciun a venit mai devreme Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
3m-01 Postat Noiembrie 21, 2014 Share Postat Noiembrie 21, 2014 poti lua de la BOSCH , la set sunt bune. dai 50 de lei dar face treaba ...Eu am luat de la un magazin la bucata fb .dar fara marca .insa a costat cam 4-6 lei bucata.Vezi daca poti sa faci rost de un catalog " ROCAST" au marfa bunicica........uite gasesti aici la pag 39 http://www.rocast.ro/content/cataloage/US/cap6.pdf Mersi de informatii, o sa caut neaparat un set. @eugenkawa .. nu pui o poza sa o vedem si noi ? Sa o stapanesti sanatos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eugenkawa Postat Noiembrie 21, 2014 Share Postat Noiembrie 21, 2014 Multumesc. Cam asta e,cu mentiunea ca va fi modificata special pentru coclauri,sa nu mai chinui Aprilica pe care o voi tine doar pentru asfalt. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
3m-01 Postat Noiembrie 21, 2014 Share Postat Noiembrie 21, 2014 motoare foarte fiabile, Cu consumabilele schimbate la timp o sa te cam chinui sa o strici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geamanu Alin Postat Noiembrie 22, 2014 Share Postat Noiembrie 22, 2014 Eu am de 2-3 ani un set de imbusuri marca GS Crome-Vanadium, pe care am dat 25 de lei. Nici unul nu s-a stricat si mai duc inca. Le folosesc saptamanal la diverse surubareli. » Post actualizat in 21 Nov 2014 18:37 De azi mai am o capra pe langa Pegaso,o Honda Dominator,la care am de lucru in iarna asta. Se pare ca Mos Craciun a venit mai devreme vreau si eu un Mos Craciun de'asta! » Post actualizat in 22 Nov 2014 08:58 Multumesc. Cam asta e,cu mentiunea ca va fi modificata special pentru coclauri,sa nu mai chinui Aprilica pe care o voi tine doar pentru asfalt. Iti urez sa nu ai parte de cazaturi si sa te aduca mereu sanatos acasa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate