Diddi Postat Aprilie 6, 2009 Share Postat Aprilie 6, 2009 Poate ne strangem mai multi si luam asta: http://moto-atv-scutere.anunturi-auto.4tun...aso-275968.html mie imi trebuie pompa frana spate si eventual carena (ca sa nu o repar pe a mea - are o urechiusa de prindere rupta si e zgariata pe dreapta) presupun ca si Geo C.P. vrea cate ceva... far, furca, jug... si pamu vrea cdi-ul Si pe mine m-ar interesa amortizorul spate... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pamu Postat Aprilie 6, 2009 Share Postat Aprilie 6, 2009 @Geo.P- am vazut ca tu ai inlocuit bendixu. Pana la urma l-ai inlocuit cu unul original Aprilia sau ai facut smecheria aia cu rulmentul de KTM DUKE sau BMW?In Italia la APRILIA costa tot ansamblul (pentru ca bulangii nu iti vand doar rulmentul) ~200e +20% taxe de nu stiu ce.., timp de aprovizionare 1 saptamana. Eram curios daca pot sa o rezolv mai ieftin, sau intru in banii de concediu.. salut.. pastreaza-ti banii pt concediu, inainte sa cumperi ceva incearca sa desfaci volanta (neaparat presa) daca fraiul (bendiuxul) e ok si nu a apucat sa se desintegreze vezi k are un arc pe toata suprafata lui, arc care se slabeste, tot ceea ce tre sa faci e sa tai o bucata din el si sa-l stragi la loc (sa fie fix) asta e toata investitia care tre s-o faci, iti garantez k rezultatul e acelas k a unui bendix NOU!, eu am facut asta , in conditia in care nici mie nu-mi mai cupla deloc.. bafta,, staftul asta e valabil pt toti cei care se confrunta cu problema asta, problema des intalnita la pegaso. Poate ne strangem mai multi si luam asta: http://moto-atv-scutere.anunturi-auto.4tun...aso-275968.html mie imi trebuie pompa frana spate si eventual carena (ca sa nu o repar pe a mea - are o urechiusa de prindere rupta si e zgariata pe dreapta) presupun ca si Geo C.P. vrea cate ceva... far, furca, jug... si pamu vrea cdi-ul Si pe mine m-ar interesa amortizorul spate... era buna ideea dar din fericire pt mine am rezolvat-o,,cdi-ul meu e pe drum ,vine de la cluj.... bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordash Postat Aprilie 9, 2009 Share Postat Aprilie 9, 2009 AUTOSHOW, cea mai rapidă revistă de maÂşini, te cheamă la MARÂŞUL MOTOCICLIÂŞTILOR FAIRPLAY. Dacă faci parte din această categorie, vino Âşi tu! Duminică, 12 aprilie, ora 11.00, plecăm însoțiți de Poliția Capitalei, de la SMAEB. Traseul este simplu: Romexpo – Piata Constituției – Romexpo. Te aÂşteptăm, să milităm împreună pentru distrugerea barierei dintre motocicliÂşti Âşi automobiliÂşti! Pentru că noi suntem fairplay!!! Nu uita: 12 aprilie, ora 11.00, SMAEB. se baga cineva? am cu cine sa ma vad p acolo? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shtiutz Postat Aprilie 9, 2009 Share Postat Aprilie 9, 2009 salut.. pastreaza-ti banii pt concediu, inainte sa cumperi ceva incearca sa desfaci volanta (neaparat presa) daca fraiul (bendiuxul) e ok si nu a apucat sa se desintegreze vezi k are un arc pe toata suprafata lui, arc care se slabeste, tot ceea ce tre sa faci e sa tai o bucata din el si sa-l stragi la loc (sa fie fix) asta e toata investitia care tre s-o faci, iti garantez k rezultatul e acelas k a unui bendix NOU!, eu am facut asta , in conditia in care nici mie nu-mi mai cupla deloc.. bafta,, staftul asta e valabil pt toti cei care se confrunta cu problema asta, problema des intalnita la pegaso. era buna ideea dar din fericire pt mine am rezolvat-o,,cdi-ul meu e pe drum ,vine de la cluj.... bafta Cine ma poate ajuta cu o informatie? M-a lasat bendixul sau sprag clutch-ul din spatele rotorului de alternator, nu stiu exact care este denumirea oficiala, de unde se poate cumpara? multumesc anticipat , asta daca nu tine reparatia descrisa mai sus (idee brici!). Potriveste de pe Pegaso ie? sau de la un KTM? La Cluj este reprezentanta, poate cineva vinde si fara motor reperul respectiv... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SZERZO Postat Aprilie 9, 2009 Share Postat Aprilie 9, 2009 AUTOSHOW, cea mai rapidă revistă de maÂşini, te cheamă la MARÂŞUL MOTOCICLIÂŞTILOR FAIRPLAY.Dacă faci parte din această categorie, vino Âşi tu! Duminică, 12 aprilie, ora 11.00, plecăm însoțiți de Poliția Capitalei, de la SMAEB. Traseul este simplu: Romexpo – Piata Constituției – Romexpo. Te aÂşteptăm, să milităm împreună pentru distrugerea barierei dintre motocicliÂşti Âşi automobiliÂşti! Pentru că noi suntem fairplay!!! Nu uita: 12 aprilie, ora 11.00, SMAEB. se baga cineva? am cu cine sa ma vad p acolo? Eu vin. Ne vedem la Romexpo - SMAEB. Poate ne-om intalni mai multi pegasisti, si stabilim cu totii un loc unde sa ne gasim intre noi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pegasso Postat Aprilie 9, 2009 Share Postat Aprilie 9, 2009 Cine ma poate ajuta cu o informatie? M-a lasat bendixul sau sprag clutch-ul din spatele rotorului de alternator, nu stiu exact care este denumirea oficiala, de unde se poate cumpara? multumesc anticipat , asta daca nu tine reparatia descrisa mai sus (idee brici!). Potriveste de pe Pegaso ie? sau de la un KTM? La Cluj este reprezentanta, poate cineva vinde si fara motor reperul respectiv... eu am schimbat cu unul de ktm si a fost perfect,aproximativ200ron. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sherky Postat Aprilie 9, 2009 Share Postat Aprilie 9, 2009 salutare ... am un tovaras cu un Pegaso din 2000 - cu statorul ars ... aveti idee unde as gasi asa ceva - si va rog sa nu-mi spuneti de UnitedMotors ca aia cer 700 de iepuroi pe asa ceva ... am gasit pe net, dar pentru modele pana in '96 - costa in jur de 80 de euri ... bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brogdan Postat Aprilie 9, 2009 Share Postat Aprilie 9, 2009 salutare din nou iubitori de pegaso. in sfarsit am reusit sa imi pun si eu pe picioare cat de cat mobra. am schimbat lantzul de sistrib am pus totul la punct. mai putin surubul de golit baia de ulei cand am vrut sa il bag...pac, ca si ftraian am reusit sa in f.t filetul. daca stie cineva sa imi zica de cat e surubul, sau ce tarod tre sa caut? nu stiu de unde o sa gasesc asa mare...da incerc. eu nu masi vreau sa il scot deocamdata ca l-am inghesuit acolo cu ceva silicon si vad ca sta da nu cred ca pt mult timp bafta si asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-WERNER- Postat Aprilie 9, 2009 Share Postat Aprilie 9, 2009 (editat) eu am schimbat cu unul de ktm si a fost perfect,aproximativ200ron. Poti sa ne spui exact modelul de KTM de la care se potriveste "rulmentul unidirectional de la alternator"? cod produs?..Pegaso al tau din ce an e? Editat Aprilie 9, 2009 de Nagy_Arpad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shtiutz Postat Aprilie 10, 2009 Share Postat Aprilie 10, 2009 Poti sa ne spui exact modelul de KTM de la care se potriveste "rulmentul unidirectional de la alternator"? cod produs?..Pegaso al tau din ce an e? Al meu e model 1995, ar folosi daca mi-ai spune vreun cod de produs, la Cluj avem reprezentanta KTM. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordash Postat Aprilie 11, 2009 Share Postat Aprilie 11, 2009 Al meu e model 1995, ar folosi daca mi-ai spune vreun cod de produs, la Cluj avem reprezentanta KTM. d unde ai geamul ala inalt? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
krystynell Postat Aprilie 11, 2009 Share Postat Aprilie 11, 2009 pai e standard la pegaso2 nuh? la mine tot asa inalt e Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordash Postat Aprilie 11, 2009 Share Postat Aprilie 11, 2009 pai e standard la pegaso2 nuh?la mine tot asa inalt e tot 2 am si eu si nu e asa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brogdan Postat Aprilie 11, 2009 Share Postat Aprilie 11, 2009 hello \am si eu o intrebare. la pompa de apa e un surub de golire a lichidului de racire. si langa acel surub, spre intriorul motocicletei la 1cm la mine mai e o gaurica mic, prin care imi scuipa apa. ce e cu aia? stie cineva? nu am reusit sa gasesc nimik despre ea nici in manual. la voi e la fel? merci anticipat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordash Postat Aprilie 11, 2009 Share Postat Aprilie 11, 2009 hello\am si eu o intrebare. la pompa de apa e un surub de golire a lichidului de racire. si langa acel surub, spre intriorul motocicletei la 1cm la mine mai e o gaurica mic, prin care imi scuipa apa. ce e cu aia? stie cineva? nu am reusit sa gasesc nimik despre ea nici in manual. la voi e la fel? merci anticipat e la fel da . cand trece apa p langa presetupa curge p acolo...baga antigel si las-o sa mearga 10 min ca aia se umfla si nu mai curge...daca tot curge trebe skimbata e la fel da . cand trece apa p langa presetupa curge p acolo...baga antigel si las-o sa mearga 10 min ca aia se umfla si nu mai curge...daca tot curge trebe skimbata...eu patesc asta in fiecare primavara dupa 4-5 luni d inactivitate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pegasso Postat Aprilie 12, 2009 Share Postat Aprilie 12, 2009 cod KTM 58440026000. daca vrei detalii suna-ma 0761680081 Al meu e model 1995, ar folosi daca mi-ai spune vreun cod de produs, la Cluj avem reprezentanta KTM. cod KTM 58440026000 trb.inversat sensul rolelor .suna-ma si-ti explic ;0761680081 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
krystynell Postat Aprilie 12, 2009 Share Postat Aprilie 12, 2009 intrebare: exista vreun pericol daca spal mobra la spalatoria auto? ar trebui protejate anumite zone (ceasuri de bord, motor incins etc.)? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brogdan Postat Aprilie 12, 2009 Share Postat Aprilie 12, 2009 e la fel da . cand trece apa p langa presetupa curge p acolo...baga antigel si las-o sa mearga 10 min ca aia se umfla si nu mai curge...daca tot curge trebe skimbata am bagat antigel. primele 10 minute pana a ajuns apa la 80grade parea sa nu mai curga. cand a ajuns la 80-85 a intrat si ventilatorul si pac..iar picura destul de tare. intrebarea mea este: care e rolul ei? nu pot sa ii trag un motz de silicon sa o astup si gata? daca nu cum se ajunge la ea pt a fi schimbata si de unde o pot comanda? bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordash Postat Aprilie 12, 2009 Share Postat Aprilie 12, 2009 am bagat antigel. primele 10 minute pana a ajuns apa la 80grade parea sa nu mai curga. cand a ajuns la 80-85 a intrat si ventilatorul si pac..iar picura destul de tare.intrebarea mea este: care e rolul ei? nu pot sa ii trag un motz de silicon sa o astup si gata? daca nu cum se ajunge la ea pt a fi schimbata si de unde o pot comanda? bafta ca sa ajungi la ea trebe sa dai capacul acela mic d la pompa d apa jos . eu zic sa nu-i pui silicon ci sa incerci sa remediezi problema...gaura aceea este facuta special sa te anunte cand trece apa d presetupa ...bft Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brogdan Postat Aprilie 12, 2009 Share Postat Aprilie 12, 2009 ca sa ajungi la ea trebe sa dai capacul acela mic d la pompa d apa jos . eu zic sa nu-i pui silicon ci sa incerci sa remediezi problema...gaura aceea este facuta special sa te anunte cand trece apa d presetupa ...bft dap. am comandat deja semerigurile alea 2. dar ca sa le schimb nu stiu daca pot doar dand jos capacul mic de la pompa de apa, cred ca treb dat jos tot capacul de la motor ca sa scot axul de la pompa de ala pt a inlocui semeringurile. sau daca gresesc pls corecteaza-ma. daca se pot scotae si prin fata pls help. danke Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordash Postat Aprilie 12, 2009 Share Postat Aprilie 12, 2009 dap. am comandat deja semerigurile alea 2. dar ca sa le schimb nu stiu daca pot doar dand jos capacul mic de la pompa de apa, cred ca treb dat jos tot capacul de la motor ca sa scot axul de la pompa de ala pt a inlocui semeringurile. sau daca gresesc pls corecteaza-ma. daca se pot scotae si prin fata pls help.danke din cate mi-aduc aminte , parca trebe dat jos capacul din stanga d la motor...da ma uit maine , adik azi , ca mai am un motor la care am umblat la ambreiaj si nu i-am pus ink capacu' , si-ti zic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pegaso650Cj Postat Aprilie 13, 2009 Share Postat Aprilie 13, 2009 (editat) Salut, stiu ca s-a mai discutat, dar nu cred ca s-a ajuns la o concluzie ferma, asa ca intreb: Ce ulei imi recomandati pt pegaso 650 cube (ML00) din 1999, cati litri intra, de unde sa-l iau si o idee de pret. Am inteles ca recomandat este 5W40. Se aplica si la motoare uzate? Un prieten cu BMW 650GS are recomandat de producator 20W50 (castrol). Mentionez ca motorul spune ca are 29.000 km Multumesc. Editat Aprilie 13, 2009 de Pegaso650Cj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TOR Postat Aprilie 13, 2009 Share Postat Aprilie 13, 2009 (editat) mergi 2 3 pagini inapoi...siasesti mai detaliat .... eu merg cu procycle 5w40 si is multumit... il gasesti pe louis ....sau la kronau 4 litri la 100 ron iti trebuie defapt 3 filtru tot de pe louis.... cred ca diferenta intre uleiu asta si altul e doar de pret .... pe bidon scrie made in germany ...si nu cred ca l ar comercializa louis ul alaturi de CASTROL daca nu era bun dealtfel respecta specificatiile din 2001 API --aprop de asta ..e FULL SINTETIC... eu unul zic ca merita...am cca 500 de km pana una alta ...cu el Ce urmeaza la bikeul meu e un bleeding al sistemului de franare.... si inlocuirea cu lichid nou... Un motr la 29000 nu e uzat ..uzat e la 60000 cand probabil tre sa bagi un "segment nou" Editat Aprilie 13, 2009 de rocket1982 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shtiutz Postat Aprilie 14, 2009 Share Postat Aprilie 14, 2009 d unde ai geamul ala inalt? Sal. Asa am cumparat-o din Cluj de la importator, este givi, nu cred ca e standard, posibil aftermarket. Nu stiu cat ajuta la viteze mari, nu am mers cu pegaso cu parbrizul mic sa pot face diferenta. Dar e ok si la aspect. ati incercat careva sa puneti gume de cross pe pegaso? cum se prezinta pe noroi? pentru fata am montat-o deja Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Barz@ Postat Aprilie 14, 2009 Share Postat Aprilie 14, 2009 mergi 2 3 pagini inapoi...siasesti mai detaliat .... eu merg cu procycle 5w40 si is multumit... il gasesti pe louis ....sau la kronau 4 litri la 100 ron iti trebuie defapt 3 filtru tot de pe louis.... cred ca diferenta intre uleiu asta si altul e doar de pret .... pe bidon scrie made in germany ...si nu cred ca l ar comercializa louis ul alaturi de CASTROL daca nu era bun dealtfel respecta specificatiile din 2001 API --aprop de asta ..e FULL SINTETIC... eu unul zic ca merita...am cca 500 de km pana una alta ...cu el Ce urmeaza la bikeul meu e un bleeding al sistemului de franare.... si inlocuirea cu lichid nou... Un motr la 29000 nu e uzat ..uzat e la 60000 cand probabil tre sa bagi un "segment nou" Nu stiu daca e recomandat sa bagi FULL SINTETIC...io bag in al meu Castrol 10w40 semisintetic...il am de doi ani motoru si merge atza...oricum e discutabila chestia cu uleiurile.Bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate