dumi_meseriasu Postat Mai 31, 2009 Share Postat Mai 31, 2009 Salut, heidenau K76 am pus eu pt sezonul asta si is super si la pret si la drum de oricare ar fi el, mai greutz cu namolu si nisipu mai fin inrest sunt super fie pe starda fie pe varf de munte, iti recomand , Salur si Asfalt Uscat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
enos Postat Mai 31, 2009 Share Postat Mai 31, 2009 Daca mergi numai pe asfalt si,din cand-in-cand pe acostament,e mai bun (aderenta mai buna,rulare mai lina) E 08.De unde esti? stau undeva pe langa bucuresti...mai precis jud Ilfov Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bachus_21 Postat Mai 31, 2009 Share Postat Mai 31, 2009 stau undeva pe langa bucuresti...mai precis jud Ilfov Daca vrei Mitas,Chemtraders e in Popesti Leordeni. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TOR Postat Iunie 1, 2009 Share Postat Iunie 1, 2009 http://www.99poze.ro/furtun_pegaso_2000/ am nevoie de un furun care face circuitul dintre culbutori si intinzatorul de lant ,,, pt o aprilia pegaso model 1997 2000 rog PM ..daca raspunde careva... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
enos Postat Iunie 2, 2009 Share Postat Iunie 2, 2009 cei cu pegaso,unde va adunati?sau nici gand de asa cv? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bachus_21 Postat Iunie 2, 2009 Share Postat Iunie 2, 2009 (editat) stau undeva pe langa bucuresti...mai precis jud Ilfov Sau uite o oferta SH.Par valabile. http://www.pro-bike.ro/forums/index.php?sh...st&p=299307 Editat Iunie 2, 2009 de bachus_21 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
enos Postat Iunie 3, 2009 Share Postat Iunie 3, 2009 niste placute de frana pentru o pegaso '92 aveti idee de unde pot lua? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bachus_21 Postat Iunie 3, 2009 Share Postat Iunie 3, 2009 niste placute de frana pentru o pegaso '92 aveti idee de unde pot lua? Eu am o pereche de fata si se nu potrivesc la a mea(or fi pentru modelul de dinainte de 97?).Mai tarziu caut un desen cu ele in care sunt date si dimensiunile,sa le vezi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
magarusulmarius Postat Iunie 3, 2009 Share Postat Iunie 3, 2009 salut, incearca aici 0742130379 , BB Motors, langa giratoriu colentina-mihai bravu-mosilor http://www.piesemoto.ro/ro/index.php?id=10020 http://www.anunturi-moto.ro/contact.php moto racing, str energeticienilor nr 120-126, 0722364118 fulvio 0722623114, asta-i macaronar, standul lui este v-a-v de standurile auto, vitan barzesti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
enos Postat Iunie 3, 2009 Share Postat Iunie 3, 2009 salut, incearca aici 0742130379 , BB Motors, langa giratoriu colentina-mihai bravu-mosilor http://www.piesemoto.ro/ro/index.php?id=10020 http://www.anunturi-moto.ro/contact.php moto racing, str energeticienilor nr 120-126, 0722364118 fulvio 0722623114, asta-i macaronar, standul lui este v-a-v de standurile auto, vitan barzesti multumesc,am gasit la unu dintre ei maine le am.raman dator cu o bere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
magarusulmarius Postat Iunie 3, 2009 Share Postat Iunie 3, 2009 multumesc,am gasit la unu dintre ei maine le am.raman dator cu o bere cu placere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
trogheru Postat Iunie 3, 2009 Share Postat Iunie 3, 2009 cu placere cu cat ai luat placutele? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
enos Postat Iunie 4, 2009 Share Postat Iunie 4, 2009 sa vezi...gasisem la unu in vitan la 90 de ROn,dar m a sunat tata si mi a zis ca a gasit la un tip,de pe vremea cand era el motorist (cam prin 94-95)...pretl a fost de 25 Ron -doar spate .un pret bun,avand in vedere ca noi sunt 20 si cv de euro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
enos Postat Iunie 5, 2009 Share Postat Iunie 5, 2009 mi s-au strambat coarnele...cum fac sa le indrept ?stie careva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brogdan Postat Iunie 5, 2009 Share Postat Iunie 5, 2009 am si eu ceva pt voi: http://www.pro-bike.ro/forums/index.php?sh...mp;#entry300158 va parasesc....sper sa reusesc. un motor frumos ma despart cu greu de el, dar vreau sa incerc o Katana! bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lamar Postat Iunie 5, 2009 Share Postat Iunie 5, 2009 salut tuturor, am nevoie de un capac de semnalizator fata pt aprilia pegaso 650 din 95. Stiti unde as putea gasi?...are cineva? Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dumi_meseriasu Postat Iunie 9, 2009 Share Postat Iunie 9, 2009 Salut la toata lumea calare pe Pegasi, am si eu nevoie de un parbriz de Turing ca al meu e mic si ma oboseste la drum lung. Ma poate ajuta cineva? multumesc. Respect si Asfalt Uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordash Postat Iunie 12, 2009 Share Postat Iunie 12, 2009 Salut la toata lumea calare pe Pegasi, am si eu nevoie de un parbriz de Turing ca al meu e mic si ma oboseste la drum lung. Ma poate ajuta cineva? multumesc. Respect si Asfalt Uscat mergi mai incet >>> 80 - 90 km/h Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fotok Postat Iunie 12, 2009 Share Postat Iunie 12, 2009 Si mergand incet poti si filma Vand camera video pentru motociclete. Camera video e nou cu toate accesoriile vezi aici http://www.f64.ro/det.php?id=461&pid=9322 ultimul pret 450 ron URGENT Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dumi_meseriasu Postat Iunie 12, 2009 Share Postat Iunie 12, 2009 mergi mai incet >>> 80 - 90 km/h Dap sa sti ca ai dreptate Jordash, mi-ar face bine un mers mai lejer asa, dar din pacate eu am constanta la 100 si m-ar ajuta unpika parbrizu.Mersi oricum. Respect si Asfalt Uscat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bachus_21 Postat Iunie 12, 2009 Share Postat Iunie 12, 2009 Salut la toata lumea calare pe Pegasi, am si eu nevoie de un parbriz de Turing ca al meu e mic si ma oboseste la drum lung. Ma poate ajuta cineva? multumesc. Respect si Asfalt Uscat De pe Ebay. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordash Postat Iunie 12, 2009 Share Postat Iunie 12, 2009 Dap sa sti ca ai dreptate Jordash, mi-ar face bine un mers mai lejer asa, dar din pacate eu am constanta la 100 si m-ar ajuta unpika parbrizu.Mersi oricum. Respect si Asfalt Uscat. tare as fi curios sa vad diferenta ( cu geam mai inalt )... de curand am facut un drum d vreo 350 km la o viteza d croaziera d 100 - 110 km/h.....m-a rupt in doua...nu mai vreau....trec la transalp sau fazer , ramane sa ma decid Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TOR Postat Iunie 13, 2009 Share Postat Iunie 13, 2009 tare as fi curios sa vad diferenta ( cu geam mai inalt )... de curand am facut un drum d vreo 350 km la o viteza d croaziera d 100 - 110 km/h.....m-a rupt in doua...nu mai vreau....trec la transalp sau fazer , ramane sa ma decid totusi sa nu ramana unii dintre voi ... surprinsi cat de competitiv e ..pegaso---ul.... ..acum comparandul cu suzuky xf ..650... dupa ce am invatat sa calaresc namila mai greoaie(pegasoul)...parca nu las mai schimba... mai ales pt furca lui care face minuni comparativ cu a rivalului japonez.... ca si minus totusi greutatea mai mare...cu vreo 40 de kile la plin totusi dezavantajeaza .... un ...calaret micut... norocu meu ...e ca am deja 110 kile ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bam Postat Iunie 14, 2009 Share Postat Iunie 14, 2009 Salut, Aveti idee de unde pot face rost de o furca de ambreiaj de Pegaso 650? Stie cineva de ca cea de BMW F650 se potribeste? Multzam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
trogheru Postat Iunie 14, 2009 Share Postat Iunie 14, 2009 Salut,Aveti idee de unde pot face rost de o furca de ambreiaj de Pegaso 650? Stie cineva de ca cea de BMW F650 se potribeste? Multzam salut am o aprilia din 94 si vreau sa i fac schimbul de ulei.ce ulei trebuie sa bag oare ca sunt incepator?si un pret estimativ.multumesc anticipat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate