pantera Postat Februarie 17, 2007 Share Postat Februarie 17, 2007 (editat) Am vb acum cu un prieten din Cluj si mi-a spus ca pe la 15:30 a avut loc un accident in zona Piata Marasti. Din cate am inteles eu, motociclistul a intrat frontal intr-o masina ce nu i-a acordat prioritate (exact ca in cazul accidentului de acum o saptamana din Bucuresti). Motociclistului i-au fost retezate ambele picioare in urma impactului...si acum cica sunt bucati de carne pe asfalt. Mai multe nu stiu nici eu si nici baiatul ce mi-a povestit...poate are cineva mai multe detalii... Edit: Pentru a va scuti de citirea a 4 pagini inutile, aveti link-ul direct catre postul clarificator - /index.php?...st&p=644268 Editat Februarie 23, 2007 de Thomas Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
styx Postat Februarie 17, 2007 Share Postat Februarie 17, 2007 dumnezeuleeeee Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
csman Postat Februarie 17, 2007 Share Postat Februarie 17, 2007 daca chiar au ramas bucati de carne ... avea viteza nu gluma , nu in oras se face dyno test la motor ... doamne ajuta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smile Postat Februarie 17, 2007 Share Postat Februarie 17, 2007 ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
puya123123 Postat Februarie 17, 2007 Share Postat Februarie 17, 2007 speram cu totii sa nu fie adevarat.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DHL Postat Februarie 17, 2007 Share Postat Februarie 17, 2007 Nu e nimeni din Cluj care a fost la fata locului sa ne spuna exact ce s-a intamplat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Man_with_Kawa Postat Februarie 17, 2007 Share Postat Februarie 17, 2007 Oh,my GOD!Not again!?Singura mea speranta...sa nu fie reala stirea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oz Postat Februarie 17, 2007 Share Postat Februarie 17, 2007 eu treceam pe acolo cu masina ...dar nu am apucat sa vad .. si din cate mi-a povestit cineva am inteles ca era vorba de un om pe la 30 ani pe un scuter ... si ca are un picior retezat , o sa incerc sa aflu mai multe si va anunt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sp33d_fr3ak Postat Februarie 17, 2007 Share Postat Februarie 17, 2007 da' ce hal de accident a putut sa aiba cu un amarat de scuter sau un rs125 incat sa ramana fara picior? daca avea vitezana de 600\1000cmc fara ce ramanea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cataaa Postat Februarie 17, 2007 Share Postat Februarie 17, 2007 Un rs125 prinde 170-180, ce ti se pare asa surprinzator, si cu un scuter la 50 poti sa mori ... Asteptam mai multe detalii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
racheta Postat Februarie 17, 2007 Share Postat Februarie 17, 2007 Poți să fi Âşi pe bicicletă, dacă intră unu în tine din lateral sigur rămâi fără picior. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oz Postat Februarie 17, 2007 Share Postat Februarie 17, 2007 da' ce hal de accident a putut sa aiba cu un amarat de scuter sau un rs125 incat sa ramana fara picior? daca avea vitezana de 600\1000cmc fara ce ramanea? fara minte,ca tine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asfaltt Postat Februarie 17, 2007 Share Postat Februarie 17, 2007 doamne au inceput deja sa se tina in lant in toate orasele parca vine apocalipsa multa sanatate si sa te faci bine cat mai repede orice ai fi motociclist ,scuterist sau biciclist tot pe doua roti mergi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KristaKe Postat Februarie 17, 2007 Share Postat Februarie 17, 2007 shieeeeeeeeeeeet! doamne fereste... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Februarie 17, 2007 Share Postat Februarie 17, 2007 Foarte,foarte nasol Asteptam pe cineva sa ne zica ceva concret. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceCube Postat Februarie 17, 2007 Share Postat Februarie 17, 2007 Picioarele RETEZATE ?OMFG Asteptam detalii.. sper din tot sufletul sa fie doar un zvon aruncat aiurea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Februarie 17, 2007 Autor Share Postat Februarie 17, 2007 (editat) Picioarele RETEZATE ?OMFG Asteptam detalii.. sper din tot sufletul sa fie doar un zvon aruncat aiurea Baiatul care mi-a spus e si el motociclist , deci, nu ar avea nici un fel de interes sa arunce zvonuri aiurea, plus ca mi-e prieten. El a vazut foarte putin din cele intamplate, fiind doar in trecere pe-acolo si neavand unde sa opreasca....... Cei din Cluj..poate voi stiti mai multe...vestile rele din pacate circula repede.... Editat Februarie 17, 2007 de pantera Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wob Postat Februarie 17, 2007 Share Postat Februarie 17, 2007 Baiatul care mi-a spus e si el motociclist , deci, nu ar avea nici un fel de interes sa arunce zvonuri aiurea, plus ca mi-e prieten. El a vazut foarte putin din cele intamplate, fiind doar in trecere pe-acolo si neavand unde sa opreasca....... Cei din Cluj..poate voi stiti mai multe...vestile rele din pacate circula repede.... nu mai putem comenta tot ce se intampla in ultima vreme.parca a innebunit lumea.acum ,seara era sa intru cu conserva intr-o nebuna cu un matiz ce a iesit de pe o stradutza fara sa-mi acorde prioritate.cred ca o faceam praf cu bolidul meu.merita,mai ales ca ,nici macar nu s-a uitat daca vine cineva.abia am evitat-o intrand pe contrasens.ma gandeam ce s-ar fi intamplat daca eram cu mobra. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asfaltt Postat Februarie 17, 2007 Share Postat Februarie 17, 2007 nu mai putem comenta tot ce se intampla in ultima vreme.parca a innebunit lumea.acum ,seara era sa intru cu conserva intr-o nebuna cu un matiz ce a iesit de pe o stradutza fara sa-mi acorde prioritate.cred ca o faceam praf cu bolidul meu.merita,mai ales ca ,nici macar nu s-a uitat daca vine cineva.abia am evitat-o intrand pe contrasens.ma gandeam ce s-ar fi intamplat daca eram cu mobra. in ziua de azi nici cu masina parca nu mai te simti in siguranta dar cu motorul nici cand esti pieton frate a inebunit lumea asta ;astazi cand m-am dus sa iau paine si am travesat strada parca ma treceau fiori ma uitam ca disperatu aveam impresia ca tot apare o masina la picioarele mele fratilor pe astia nu ii trezeste nimeni la realitate sa le spua ca e poate si viata lor in joc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
inanna Postat Februarie 18, 2007 Share Postat Februarie 18, 2007 hai mah fratilor kiar nu stie nimeni nimic???Doamne Dumnezeule sper sa fie ok pana la urma............. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Caly Postat Februarie 19, 2007 Share Postat Februarie 19, 2007 hai mah fratilor kiar nu stie nimeni nimic???Doamne Dumnezeule sper sa fie ok pana la urma............. Dumnezeule! stau la 3-4 minute de Piata Marasti, dar nu am auzit nimic de vreun accident. o sa ma interesez in zona sa vad daca stie cineva ceva. sa speram ca nu e adevarat. sau macar nu atat de grav. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdannlb Postat Februarie 19, 2007 Share Postat Februarie 19, 2007 nimeni din cluj nu se intereseaza de baiatul ala? hai mai baieti (si fete) ..... asteptam detalii, cum putem ajuta?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bocteru Postat Februarie 19, 2007 Share Postat Februarie 19, 2007 salutare.sunt din apropierea clujului,am aflat si eu ceva de la un pretin ,tot motociclist,da intradevar a fost un accident in marasti undeva.motociclistu din cate am inteles avea viteza f mare,vreo 180,avea ceva motor de viteza iar masina atunci vroia sa intoarca,nu so asigurat(ala cu masina vb) si..........plm,motociclistu o murit din pacate.....asta e tre sa avem grija si noi,mai incet putin ca se poate intampla oricui...sa speram sa nu mai fie chestii dintrastea,o sa ma interesez,o arata si la tv,mio zis parintii.NUMAI BINE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sebi_bucuresti Postat Februarie 19, 2007 Share Postat Februarie 19, 2007 inca unul a dat rotile pe aripi daca intreadevar e asa este mare pacat .... R.I.P ....... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oz Postat Februarie 19, 2007 Share Postat Februarie 19, 2007 eu din cate am auzit azi de la colegii de lucru a fost altceva , un om pe la 30 de ani,cu un moped,vroia sa treaca pe langa motor pe trecerea de pietoni ...acolo sunt 2 benzi,masina de pe prima banda a oprit,si un ford parca de pe a 2-a a intrat in plin in moped...i-a retezat un picior din glenza ..cam atata stiu pentru moment,sper sa nu fi fost 2 accidente in marasti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate