liviu_pyt Postat Iunie 3, 2014 Share Postat Iunie 3, 2014 (editat) Multumesc AWD!! In continuare caut dimensiunile celor 4 distantiere si 4 suruburi de prindere de la sissy bar-ul original Suzuki Se pare ca cele pe care le-am primit nu sunt potrivite si as vrea sa le fac eu. Editat Iunie 3, 2014 de liviu_pyt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cr3tzu88 Postat Iulie 3, 2014 Share Postat Iulie 3, 2014 Salutare, As vrea sa stiu si eu care sunt diferentele dintre VZR1800R si VZR1800R LE, in afara de colorit si semnalizari clare Va Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cr3tzu88 Postat Iulie 9, 2014 Share Postat Iulie 9, 2014 cumpar scarite conducator si pasager din acelea late ca in imagine. are cineva ? de unde pot cumpara ? multumesc . astept PM daca aveti ceva concret . http://www.customcruisers.com/Custom2005/customshop2005/contents/en-uk/d1190.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Balaurele Postat Iulie 19, 2014 Share Postat Iulie 19, 2014 (editat) Din pacate, trebuie sa las balaurele in libertate. Este cu atat mai dureros cu cat il schimb pe... o duba. Daca ai o autoutilitara frigorifica (cu congelare), poti face schimb cu un Suzuki Boulevard m109r (vzr1800) venit din Canada in 2010. Gri perlat, 34.000 km la bord, fara niciun accident, primul proprietar in Romania (adus din Canada la 15.000 km, fabricatie 2006), cu sei gel, semnale spate si oglinzi custom, anvelope ca si noi (numai alea au costat 350 euro), Metzeler de 260 pe spate, evacuare custom (dementiala, dupa cum au spus unii), engine guard cobra, turometrul coborat, revizia completa (filtre, bujii, ulei, placute frana) facuta acum 2000km, furtune frana fata racing/otel, simeringuri si ulei furca abia schimbate, cea mai tare baterie din parcare (Gman) si altele. Daca nu ai o utilitara cu congelare, o poti lua si cu bani cash, 7500 euro. Am sa pun si foto, momentan nu sunt acasa. » Post actualizat in 20 Jul 2014 20:09 Tel. 0744- cinci șase 6 88 unu » Post actualizat in 20 Jul 2014 20:14 ITP valabil aprilie 2016. Editat Iulie 19, 2014 de Balaurele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
free rider Postat Iulie 23, 2014 Share Postat Iulie 23, 2014 Salut, Aveti idee cam cat costa un chit de ambreaj la m 1800? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
free rider Postat Iulie 25, 2014 Share Postat Iulie 25, 2014 Multumesc frumos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Balaurele Postat Iulie 26, 2014 Share Postat Iulie 26, 2014 În jur de 125 USD: Ebay. Ca regulă generală, pe ebay caută mai degrabă după m109r / Boulevard decât după m1800r / Intruder. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ami21 Postat August 1, 2014 Share Postat August 1, 2014 Salut. Mi-am luat si eu de curand o vaca. Si vreau s-o mai accesorizez. Vreau crashbar in primul rand si un parbriz ceva. Am gasit pe ebay doua modele de crashbar unul care nu mi se pare ca ar proteja ceva si unul care este cu vre-o 2 cm in afara scaritelor si cred ca la inclinatii te deranjeaza. Aveti alte idei voi? Parbrizul imi place cel original care pleaca de jos de deasupra farului si urca putin peste turometru. Il foloseste ciineva? Am impresia ca nu protejeaza cine stie ce. Dar poate n-am dreptate. Oricum de aratat arata foarte frumos. Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Balaurele Postat August 3, 2014 Share Postat August 3, 2014 Felicitări pentru achiziție! Despre engine guard: cel „original”, ca acesta, http://www.m109riders.com/forums/attachment.php?attachmentid=52329 , nu protejează nimic, fiind mai în interior decât motorul motorului. Și eu am avut, dar l-am schimbat cu cel care e pe motor acum, Cobra. plus că arată și mai bine și nu deranjează la înclinări. Despre parbriz nu știu, mie mi se pare că orice parbriz îi strică aspectul. De gustibus... Asfalt uscat și multă distracție! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragos_doe Postat August 3, 2014 Share Postat August 3, 2014 (editat) Salut. Mi-am luat si eu de curand o vaca. Si vreau s-o mai accesorizez. Vreau crashbar in primul rand si un parbriz ceva. Am gasit pe ebay doua modele de crashbar unul care nu mi se pare ca ar proteja ceva si unul care este cu vre-o 2 cm in afara scaritelor si cred ca la inclinatii te deranjeaza. Aveti alte idei voi? Parbrizul imi place cel original care pleaca de jos de deasupra farului si urca putin peste turometru. Il foloseste ciineva? Am impresia ca nu protejeaza cine stie ce. Dar poate n-am dreptate. Oricum de aratat arata foarte frumos. Multumesc - Crashbarul original pt modelul asta produs de suzuki mi s-a parut singurul care e indeajuns de destept incat sa arate si ok si sa protejeze ceea ce trebuie protejat.pt ca nu se mai fabrica singura solutie este e-bay sau sa vanezi siturile de vanzari moto din ungaria , poate cineva care vinde moto e dispus sa vanda crashbarul separat ( acolo foate multe vzr-uri de 1800 sunt accesorizate full ).modelul din linkul pusde "balaurele" e bun pt ca daca asezi talpile avansat pe scaritze nu il atingi cu varfurile ghetelor, valabil pt riderii f. inalti. eu al 1,90 m pe cel original il ating, mi-a luat ceva timp pana sa ma obisnuiesc; - parbrizul original mi s-a parut un bullshit ......pana l-am vazut in fata mea......e cu mult mai mare decat pare in poze.....si clar te protejeaza. vezi pe net ce dimensiuni are si fa un sablon de carton..apoi pune-l pe moto.asa iti vei da seamna de marimea lui si de protectia pe care o ofera. eu am parbrizul de la national cycle....toata lumea zice ca e de departe cel mai ok pt moto asta..insa eu il folosesc doar cand fac touring cu motorul...pt ca si ala arata dubios pe motorul asta.oricum, confortul oferit de un parbriz este extraordinar. are un prieten la vanzare parbrizul original,cu toate accesoriil de prindere. nu l-a folosit ...daca te intereseaza sa vb cu el..va pun in legatura Editat August 3, 2014 de dragos_doe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cr3tzu88 Postat August 12, 2014 Share Postat August 12, 2014 Salut am si eu o problema cu al meu Intruder Are momente cand nu mai trage trag de acceleratie si parca se inneaca se plafoneaza, daca cineva a mai avut problema asta si a rezolvat.o in vre.un fel astept un sfat MS mentionez ca i.am schimbat bujii,ulei,filtre Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTORIOUS Postat August 18, 2014 Share Postat August 18, 2014 TPS sau desincronizat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marcelm Postat August 21, 2014 Share Postat August 21, 2014 Ce inseamna TPS? throttle position sensor ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTORIOUS Postat August 22, 2014 Share Postat August 22, 2014 Marcelm,cu te lauzi cu Raiderul?Probleme cu lifter-ele,ceva?Ca ma mananca de una din 2013.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cr3tzu88 Postat August 24, 2014 Share Postat August 24, 2014 Momente cand nu mai trage, sau tot timpul? Momente cand nu mai trage intrerupe , senzatia ca nu as mai avea benzina scz de intarziere, am fost plecat in concediu Astazi am programare la Suzuki Galati si sper sa se rezolve rapid Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
liviu_pyt Postat Septembrie 25, 2014 Share Postat Septembrie 25, 2014 Din motive de .. ..sunt nevoit sa renunt si eu la motocicleta care a reusit sa ma faca sa renunt la super sport... Pt detalii -> aici: /index.php?/topic/718521-suzuki-intruder-m1800r-2007/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
manu_vvu Postat Septembrie 25, 2014 Share Postat Septembrie 25, 2014 Din motive de .. ..sunt nevoit sa renunt si eu la motocicleta care a reusit sa ma faca sa renunt la super sport... Pt detalii -> aici: /index.php?/topic/718521-suzuki-intruder-m1800r-2007/ E intr-adevar singurul motor pentru care as renunta si eu la sportiva...frumoasa dracovenia... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
liviu_pyt Postat Septembrie 26, 2014 Share Postat Septembrie 26, 2014 E intr-adevar singurul motor pentru care as renunta si eu la sportiva...frumoasa dracovenia... Mersi frumos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sailor Postat Octombrie 1, 2014 Share Postat Octombrie 1, 2014 Vind Intruder C 1800 R, fabricatie 2008, 35000 km Handlebar 17", oglinzi si manere Assassin USA, crush bare, footrest, coburi http://www.autovit.ro/suzuki-intruder-M4153389.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALEX NINJA Postat Octombrie 26, 2014 Share Postat Octombrie 26, 2014 Salut tocmai am achizitionat un intruder M1800R in stare exceptionala de 48h dar nu am apucat sa merg cu el din cauza ninsorii. Nu ma pricep foarte bine la model de 15 ani merg numai pe moto de viteza asa ca o sa rog niste pareri si informatii. Am inteles ca modelul asta este o editie limitata are niste deosebiri fata de modelul de serie dar mi se par destul de minore. Cauciucul din spate trebuie schimbat urgent este cel original si are 11500 km cat costa unul bun si cat costa manopera. Placutele de frana sant destul de uzate trebuie si ele schimbate cam cat costa si daca merita sa le fac la reprezentanta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALEX NINJA Postat Noiembrie 10, 2014 Share Postat Noiembrie 10, 2014 Daca are cineva un cauciuc spate sh 240 / 250 / 260 40 R 18 in stare buna sant interesat poate sa imi dea un PM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragos_doe Postat Noiembrie 21, 2014 Share Postat Noiembrie 21, 2014 Salutare, Intentionez sa imi pun niste capete de ghidon pt moto. Spre deosebire de alte moto, ghidonul de vzr1800 e "plin"...bucata goala inauntru foarte scurta, aprox 2,5 cm; in plus dupa ce scoti capacelul de plastic ce acopera teava de ghidon ramane un spatiu de 1 cm intre grip si capatul tevii de ghidon ar trebui un capat de ghidon f. customizat ca sa se potriveasca fara sa faci tot soiul de artificii... daca cineva a reusit..are niste modele pe care le-a potrivit....orice sugestie este binevenita merciiiii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALEX NINJA Postat Noiembrie 27, 2014 Share Postat Noiembrie 27, 2014 Am rezolvat cu cauciucul din spate l-am schimbat chiar azi pe zero grade Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sailor Postat Noiembrie 29, 2014 Share Postat Noiembrie 29, 2014 Uais. Eu tocmai l-am retras pe al meu de la vanzare. M-am reindragostit de al meu ieri (ma gandeam la un Rocket 3). Iti recomand sa pui anuntul si la rubrica vanzari / motociclete peste 999 cmc. Si pe Bikeshop. Si pe Pro-bike. Si la bursa chopper - cruiser. Unde erai acum doi ani cu pretul asta? Spor la vanzare. » Post actualizat in 29 Nov 2014 09:25 Eu as vrea un Big Dog. Multi spun ca o sa regret....Rocket 3 nu ma incanta. Adica as putea sa spun ca sunt fidel V twin. Oricum am vazut ca se vand greu modelele astea, poate ca le e si frica la multi sa mearga cu ele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BikerXX Postat Noiembrie 29, 2014 Share Postat Noiembrie 29, 2014 Exact, de aia se vand greu, de frica, nu datorita faptului ca nu sunt bani Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate