elcamino Postat Martie 27, 2009 Share Postat Martie 27, 2009 mersi mult alex23 pt reclama uite sunt aici again:) hai ca pun cateva poze sa vedeti reziltatul dar cred ca deja il stiti Acuma deja lucrez la un gsxr 750 va iesi superrrrr Yamaha va fi expusa la smaeb asa ca daca treceti pe acolo o vedeti live Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Symbolic Postat Martie 27, 2009 Share Postat Martie 27, 2009 misto motorul elcamino. imi place ca nu e transformat radical dar are destule modificari cat sa-l faca cu adevarat deosebit. plus ca e facut cu mana ta si asta conteaza mult (mai mult pentru tine). tot respectul pt efortul depus si bafta sa nu dai de cercopiteci sa-l dai pe jos ca e pacat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
elcamino Postat Martie 27, 2009 Share Postat Martie 27, 2009 ms urmatorul va fi mai bun:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezu. Postat Martie 29, 2009 Share Postat Martie 29, 2009 (editat) ms urmatorul va fi mai bun:) Editat Martie 29, 2009 de dezu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NVS Postat Martie 29, 2009 Share Postat Martie 29, 2009 mersi mult alex23 pt reclama uite sunt aici again:)hai ca pun cateva poze sa vedeti reziltatul dar cred ca deja il stiti Acuma deja lucrez la un gsxr 750 va iesi superrrrr Yamaha va fi expusa la smaeb asa ca daca treceti pe acolo o vedeti live A iesit o minunatie de motor... Cu siguranta voi trece pe la smaeb si o voi vedea mai in detaliu. Felicitari! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razor_ Postat Martie 30, 2009 Share Postat Martie 30, 2009 @elcamino, felicitari pentru motor, arata maxim. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lordgrec Postat Martie 30, 2009 Share Postat Martie 30, 2009 ms urmatorul va fi mai bun:) felicitari a iesit super...si te asteptam cu urmatorul (de care gsxr este?) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
elcamino Postat Martie 30, 2009 Share Postat Martie 30, 2009 un gsxr din 94 urat cu draci:)) da va iesi frumos dupa ce vine modoficat rezervorul ala najpa:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sckhreech Postat Martie 31, 2009 Share Postat Martie 31, 2009 Foarte misto Gixerul . Abia astept sa vad cum iese , avand in vedere ca si eu lucrez tot la un gixer din 94 .\ Bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezu. Postat Martie 31, 2009 Share Postat Martie 31, 2009 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Martie 31, 2009 Share Postat Martie 31, 2009 un gsxr din 94 urat cu draci:)) da va iesi frumos dupa ce vine modoficat rezervorul ala najpa:) De ce nu schimbi cadrul coditei cu totul, vad ca e demontabil ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
elcamino Postat Martie 31, 2009 Share Postat Martie 31, 2009 normal k vine schimbat doar ca era punct de sprijin pt model ) normal k vine schimbat doar ca era punct de sprijin pt model ) normal k vine schimbat doar ca era punct de sprijin pt model ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
duke nunkem Postat Martie 31, 2009 Share Postat Martie 31, 2009 Salut, Am si eu o intrebare. Pe o motocicleta cu semighidoane (viteza) CUM POT SA-I MONTEZ GHIDON DE CROSS - Adica daca exista de cumparat - ca de facut din strung ma descurc Spor la taiat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
elcamino Postat Martie 31, 2009 Share Postat Martie 31, 2009 operatia este destul de simpla.exista 2 modalitati ori schimbi jugul superior cu unul facut special pt ghidon(exista pt mare majoritate de motoare si este varianta scumpa)sau dai jos jul tau superior si daca vrei mergi la un sudor in aluminiu si umpli spatele jugului cu vre 5-8mm pt a face peretele mai gros Atentie sudura trebuie facuta incet in trepte sa nu se deformeze piesa,Apoi doai gaurile pt prinderea inaltatoarelor si pui ghidonul,mai trebuie sa iti zic ca exista posibilitatea ca unele cabluri sau fire electrice sa nu mai fie suficint de lungi.Sau se poate si fara sa incarci cu sudura garantat nu se rupe daca folosesti moto normal si nu faci wheelie. Mult noroc si ca un sfat nu da gaura nu face nimic pina nu ai masurat de 3 ori si sii ca e ok ce faci:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
duke nunkem Postat Aprilie 1, 2009 Share Postat Aprilie 1, 2009 operatia este destul de simpla.exista 2 modalitatiori schimbi jugul superior cu unul facut special pt ghidon(exista pt mare majoritate de motoare si este varianta scumpa)sau dai jos jul tau superior si daca vrei mergi la un sudor in aluminiu si umpli spatele jugului cu vre 5-8mm pt a face peretele mai gros Atentie sudura trebuie facuta incet in trepte sa nu se deformeze piesa,Apoi doai gaurile pt prinderea inaltatoarelor si pui ghidonul,mai trebuie sa iti zic ca exista posibilitatea ca unele cabluri sau fire electrice sa nu mai fie suficint de lungi.Sau se poate si fara sa incarci cu sudura garantat nu se rupe daca folosesti moto normal si nu faci wheelie. Mult noroc si ca un sfat nu da gaura nu face nimic pina nu ai masurat de 3 ori si sii ca e ok ce faci:) Multumesc sensei... Ai dreptate - alt cablu de ambreiaj si conducta. Ma duc sa vad cat ma duce incarcatul jugului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
elcamino Postat Aprilie 4, 2009 Share Postat Aprilie 4, 2009 nui sigur cae musai ziceam doar ca sansele sunt mari sa nu trebuiasca schimbate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Aprilie 6, 2009 Share Postat Aprilie 6, 2009 Ia sa va fac oleaca de spam Nu vreti o oglinda beton, nou-nouta (nici n-am desigilat ambalajul) cu semnal incorporat (dreapta), care-ar merge de minune pe-un streetfighter? Stinga se poate lua de pe Louis (cod 10028795). Motivul pentru care am numai dreapta e urmatorul: mi-a darimat vintul motorul peste un copac si mi-a rupt-o pe cea din dreapta. Nu stiam daca pot s-o repar, asa c-am comandat una noua de pe Louis, dar cum intre timp am reusit s-o repar pe cea rupta, asta noua e in plus. O dau cu 100 RON foarte negociabil (pe Louis e 40 euro). Poze cu oglinzile montate pe Bandit: http://picasaweb.google.com/calindorohoi/Oglinzi# Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
elcamino Postat Aprilie 6, 2009 Share Postat Aprilie 6, 2009 ne vedem la SMAEB moto va fi expus acolo haideti si voi cu motoarele facute hand made sa le punem toti la un loc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NVS Postat Aprilie 7, 2009 Share Postat Aprilie 7, 2009 voi fi acolo...abia astept sa o vad. nu uita carbonul pentru mine, te rog. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex-bandit Postat Aprilie 8, 2009 Share Postat Aprilie 8, 2009 Sar si eu cu o poza a proiectului meu. Sper sa o termin in mare maine si sa fac sambata o vizita si la smaeb calare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Aprilie 9, 2009 Share Postat Aprilie 9, 2009 Sar si eu cu o poza a proiectului meu.Sper sa o termin in mare maine si sa fac sambata o vizita si la smaeb calare. he he ... mai ai mult de munca nenica ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezu. Postat Aprilie 14, 2009 Share Postat Aprilie 14, 2009 @elcamino ... man , scuze dar am pierdut numarul tau de telefon. Trebuia sa te sun Duminica seara (oricum am ajuns pe la 2 dimineata). Da de stire cand poti . PS. Am sa pun poze sa vezi cum arata cu folia pe el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NVS Postat Aprilie 14, 2009 Share Postat Aprilie 14, 2009 l-am cautat si eu pe elcamino in doua randuri pe la salon si nu am reusit sa dau de el, fara nr de telefon :| , aveam ceva de luat de la el. macar am vazut motoreta care nu se plimba pe la salon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
elcamino Postat Aprilie 15, 2009 Share Postat Aprilie 15, 2009 metal warrior nu pot sa creddddddddd pe Dezu lam prins si iam dat folia dar de tine nu rauseam sa imi amintesc cine era celalt tip la care trebuia sai aduc folie Radu nu stia asa ca...am plimbato cu mine dar daca e problema mare tio pun la curierat dezu astept poze cu motorulll da tiam zis cind ai timp si te poti lipsi de el adul si iti fac o surpriza:) a da si ce e cel mai important uit stie careva cine este brunetica care mia scapat motorul????nui stres ca nu sa dus numai masca de far da asa de curiozitate doar poate da o bere la proxima vizita la bucuresti sau daca vrea sa vina la baia mare la campionat o astept Promit un loc in loja VIP pt ea.Nu de alta da e singura tipa ce mia dat jos un motor:) sweet Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NVS Postat Aprilie 16, 2009 Share Postat Aprilie 16, 2009 nu e mare graba, mai ales ca vine pastele. dupa ce trece o poti pune la curierat, ca acum sunt pe drumuri si vizite. eu am intrebat de tine, dar nu am zis ce vreau de la tine ca nu stiam daca e cazul sa vb cu cel pe care l-am intrebat. daca imi lasa-i un nr de tel era mai usor, dar asta e. numai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate