george05 Postat Ianuarie 25, 2011 Share Postat Ianuarie 25, 2011 As vrea sa ii fac motorul negru mat si sa pun toate suruburile de pe motor rosii....Ce ziceti ar merge ? Mesaj completat Acum ma mananca undeva sa imi iau leviere sport scurte ,stiti voi de care nu ? Mesaj completat Apropo de furca , cat e una ? In lei... simpatic motorasul..bravo.tu l-ai facut sau...?codita e frumoasa foic,toba la fel,masca faruluipersonal mi se pare nicicum,gumele schimbate musai .per total o lucrare reusita din punctul meu de vedere fara a lua in seama detalii mai multe carora le-as acorda mai multa atentie.felicitari furca,depinde de care vrei....dar tine cont ca ar cam fi frumos sa schimbi toata fata,adica roata,etrieri,discuri,furca,juguri,etc.eu cand am schimbat furca pe hornetul meu din 2000 si am pus de GSXR 750,era tot ansamblul fata undeva pe la 650euro.daca vrei te pot ajuta cu niste date ale unui baiat din ploiesti de la care am luat si eu si discuti cu el mai in detaliu.spor la lucru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
talhar Postat Ianuarie 25, 2011 Share Postat Ianuarie 25, 2011 Sper sa va placa ca mie imi place . [Mesaj completat Oglinzile o sa dispara le-am pus doar pentru itp. Faina lucrarea! Modificari de bun gust, fara briz-brize sau tiganeli. Tine-o tot asa. Ansamblul coditei este de cbr rr? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kristy Postat Ianuarie 25, 2011 Share Postat Ianuarie 25, 2011 pai la cate am vazut eu pe aici...eu zic ca e cea mai misto de pana acum...si foarte bine puse la punct anumite detalii. mai greu gasesti pe cineva preocupat si de mai micile detalii. hai bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cj17wow Postat Ianuarie 27, 2011 Share Postat Ianuarie 27, 2011 (editat) simpatic motorasul..bravo.tu l-ai facut sau...?codita e frumoasa foic,toba la fel,masca faruluipersonal mi se pare nicicum,gumele schimbate musai .per total o lucrare reusita din punctul meu de vedere fara a lua in seama detalii mai multe carora le-as acorda mai multa atentie.felicitari furca,depinde de care vrei....dar tine cont ca ar cam fi frumos sa schimbi toata fata,adica roata,etrieri,discuri,furca,juguri,etc.eu cand am schimbat furca pe hornetul meu din 2000 si am pus de GSXR 750,era tot ansamblul fata undeva pe la 650euro.daca vrei te pot ajuta cu niste date ale unui baiat din ploiesti de la care am luat si eu si discuti cu el mai in detaliu.spor la lucru Eu am luat motorul gata facut dar nu in forma actuala . Am schimbat fata pt ca aveam una cu care nu prea vedeam noaptea . Mesaj completat Faina lucrarea! Modificari de bun gust, fara briz-brize sau tiganeli. Tine-o tot asa. Ansamblul coditei este de cbr rr? Da , codita este de 1000 rr Mesaj completat Sincer mi-ar placea sa ii schimb furca dar nu am bani pentru asta acum . Am probleme cu teava de la esapament ,imi freaca in aripa si a trebuit sa iau jos aripa spate . Mesaj completat Mesaj completat Cred ca trebuie sa tai teava si sa o inalt putin . Mesaj completat Ma ajutati sa imi aleg un model de oglinzi ? Nu sunt hotarat de care vreau ......... Mesaj completat As vrea un model futurist mai patratos . Editat Ianuarie 27, 2011 de cj17wow Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-alex- Postat Ianuarie 27, 2011 Share Postat Ianuarie 27, 2011 Salut , in legatura cu oglinzile uita-te aici ebay.de <-- click Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cj17wow Postat Ianuarie 29, 2011 Share Postat Ianuarie 29, 2011 Mersi de link . Am gasit un model care imi plac si cred ca o sa le comand. Cele de bmw . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-alex- Postat Ianuarie 29, 2011 Share Postat Ianuarie 29, 2011 Mersi de link .Am gasit un model care imi plac si cred ca o sa le comand. Cele de bmw . buna alegere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cj17wow Postat Ianuarie 29, 2011 Share Postat Ianuarie 29, 2011 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
square Postat Februarie 3, 2011 Share Postat Februarie 3, 2011 pentru cei care au un proiect de sf si nu fac rabat la calitate si nu se feresc de investitii am spre vanzare partea din spate( cadru codita, stop , sei si carene) si partea din fata( furca completa, juguri, roata fata, etrieri, ghidoane, pompa frana. discuri , furtune etc) de r6 2008. piesele sunt in stare foarte buna. pretul este de 1500 de euro discutabil la fata locului. 0765336589 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
square Postat Februarie 3, 2011 Share Postat Februarie 3, 2011 pentru cei care au un proiect de sf si nu fac rabat la calitate si nu se feresc de investitii am spre vanzare partea din spate( cadru codita, stop , sei si carene) si partea din fata( furca completa, juguri, roata fata, etrieri, ghidoane, pompa frana. discuri , furtune etc) de r6 2008. piesele sunt in stare foarte buna. pretul este de 1500 de euro discutabil la fata locului. 0765336589 Mesaj completat pentru cei care au un proiect de sf si nu fac rabat la calitate si nu se feresc de investitii am spre vanzare partea din spate( cadru codita, stop , sei si carene) si partea din fata( furca completa, juguri, roata fata, etrieri, ghidoane, pompa frana. discuri , furtune etc) de r6 2008. piesele sunt in stare foarte buna. pretul este de 1500 de euro discutabil la fata locului. 0765336589 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Postat Februarie 5, 2011 Share Postat Februarie 5, 2011 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lordgrec Postat Februarie 6, 2011 Share Postat Februarie 6, 2011 cool...as mai adauga un 6 pe codita aia ca e chiar un monstru cu motorul ala suzy...investitie mare si multa atentie la detaliii f frumos...si unic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Februarie 6, 2011 Share Postat Februarie 6, 2011 Foarte faina bascula de Benelli TNT. Arata bine pe orice Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sambartonro Postat Februarie 13, 2011 Share Postat Februarie 13, 2011 salutare baieti! imi poate spunce cineva la montarea unei furci usd in loc de cea normala daca mai trebuie facuta vreo modificare ceva?furca completa cu juguri este de ajuns sau trebuie schimbati si etrieri discuri janta bla bla?ms Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robyb Postat Februarie 13, 2011 Share Postat Februarie 13, 2011 da trebuie . hai sa-ti explic . tu ai furca normala . vrei USD . Daca cumperi USD cu tot cu juguri , asigura-te ca rulmentii se potrivesc de la un model la altul. daca nu , trebuie sa schimbi si axul din jugul inferior cu tot cu rulmenti . A 2 a chestie trebuie sa schimbi axul rotii , daca se potriveste axul de la furca USD e mai OK , dar putin probabil . Apoi probabil nu se potrivesc etrierii de la noua furca . deci trebuie adaptati sau cumperi alti etrieri . acuma nu se potrivesc discurile . schimbi si alea , acuma nu se potrivesc discurile cu roata . schimbi si aia . Apoi schimbi motocicleta cu una care are furca USD si te scoti mai ieftin sper ca te-am ajutat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Postat Februarie 17, 2011 Share Postat Februarie 17, 2011 orice schimbare mai aduce zece Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Februarie 20, 2011 Share Postat Februarie 20, 2011 (editat) da trebuie . hai sa-ti explic . tu ai furca normala . vrei USD . Daca cumperi USD cu tot cu juguri , asigura-te ca rulmentii se potrivesc de la un model la altul. daca nu , trebuie sa schimbi si axul din jugul inferior cu tot cu rulmenti . A 2 a chestie trebuie sa schimbi axul rotii , daca se potriveste axul de la furca USD e mai OK , dar putin probabil . Apoi probabil nu se potrivesc etrierii de la noua furca . deci trebuie adaptati sau cumperi alti etrieri . acuma nu se potrivesc discurile . schimbi si alea , acuma nu se potrivesc discurile cu roata . schimbi si aia . Apoi schimbi motocicleta cu una care are furca USD si te scoti mai ieftin sper ca te-am ajutat ....am facut si eu acelasi lucru,schimbat furca normala cu USD si ca sa nu ma complic am cumparat toata partea fata(roata,ax,discuri,etrieri,furca,juguri,etc).cat despre cumparatul unui motor cu furca USD direct...poate iesi sau poate nu mai ieftin Editat Februarie 20, 2011 de george05 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
talhar Postat Februarie 23, 2011 Share Postat Februarie 23, 2011 ....am facut si eu acelasi lucru,schimbat furca normala cu USD si ca sa nu ma complic am cumparat toata partea fata(roata,ax,discuri,etrieri,furca,juguri,etc).cat despre cumparatul unui motor cu furca USD direct...poate iesi sau poate nu mai ieftin Daca nu esti mega-atasat de mobra respectiva e cel mai ok sa iei una cu furca USD din fabrica, decat sa te apuci sa ii schimbi furca. Asta daca nu te dau banii afara din casa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
partizan Postat Martie 2, 2011 Share Postat Martie 2, 2011 Salutare. Aveti idee daca face cineva un parbriz din carbon? Ar veni montat la un Triumph Street Triple. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Postat Martie 10, 2011 Share Postat Martie 10, 2011 ce ziceti de asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-alex- Postat Martie 10, 2011 Share Postat Martie 10, 2011 ce ziceti de asta? nu e rau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Postat Martie 10, 2011 Share Postat Martie 10, 2011 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
djfinggaz Postat Aprilie 6, 2011 Share Postat Aprilie 6, 2011 cred ca nu arata rau nici al meu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NVS Postat Aprilie 6, 2011 Share Postat Aprilie 6, 2011 Ce modificari i-ai adus tu de zici ca ar trebuii sa fie un streetfighter motorul tau? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
djfinggaz Postat Aprilie 6, 2011 Share Postat Aprilie 6, 2011 nu stiam ca trebuie sa-i aduci modificari ca sa fie streetfighter... Ce modificari i-ai adus tu de zici ca ar trebuii sa fie un streetfighter motorul tau? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate