nervOptik Postat Mai 31, 2011 Share Postat Mai 31, 2011 up ... ia gixxeru' neamule ! numa rizomele alea fac o poala de bani. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pijama Postat Iunie 3, 2011 Share Postat Iunie 3, 2011 (editat) Inca cateva imagini aici: http://motorcyclingaround.blogspot.com/2011/06/comedy-and-ducati-1098.html Editat Iunie 3, 2011 de Pijama Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
square Postat Iunie 6, 2011 Share Postat Iunie 6, 2011 am de vanzare un far identic cu cel dupa fighterul de mai sus. pret de catalog 300 euro. pretul meu este de 150 de euro. farul este impecabil.0765336589 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Postat Iunie 6, 2011 Share Postat Iunie 6, 2011 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robyb Postat Iunie 7, 2011 Share Postat Iunie 7, 2011 super fain ti-a iesit, sa pui poze cu ea montata cu becuri . felicitari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Postat Iunie 7, 2011 Share Postat Iunie 7, 2011 (editat) thanks. o sa pun...cand o sa am pe motocicleta cui, astept unda verde pt un proiect vfr 750 la care o sa folosesc masca asta si am sa asortez restul de "piese" (aripa, semicarena si codita) astea sunt la vanzare gata, am poze cu lupeeeeeeeee lupele erau deja montate pe alt motor, in pozitie verticala adica una sub alta masca e pusa peste asa aiurea, e tinuta in mana deasupra lupelor Editat Iunie 7, 2011 de Vizitator Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex-bandit Postat Iunie 16, 2011 Share Postat Iunie 16, 2011 (editat) Ca veni vorba de faruri. Vreau sa dau faru din imagine. Vine cu xenon pe ambele faze si balasturi slim. Semnalizari integrate cu LED-uri. Pentru informatii mesaj privat, va rog. 350 lei. (motivul este ca vreau sa fac altceva din bandit, si nu o sa mai fie loc / nevoie de lumina buna). Alex Editat Iunie 16, 2011 de alex-bandit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
talhar Postat Iunie 29, 2011 Share Postat Iunie 29, 2011 http://www.crs-motorcycles.com/DUUconcepte.htm Ceva care mie personal imi place! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tyby_90 Postat Iunie 29, 2011 Share Postat Iunie 29, 2011 tocmai am mai trecut printr-un pas cu streetfighterul ( in devenire ). Saptamana trecuta tocmai i-am ridicat coditza mai sus, facand-o sa para mai agresiva. Ea la baza este o yamaha fzr600r din 1994 si dupa asta au venit urmatoarele: Coditza kawa 636 din 2004, masca fata yamaha wr 450f 2006, date carene jos, curatat cadrul de prinderile inutile, vopsite aripa fata, masca, rezervor, codita albastru "otoman" iar, jantele alb cu perla albastra( foarte pretentioasa vopseaua) filtru aer k&n, cauciuc 180 pe spate ( maxim admis pe janta si pe furca stoc) si urmeaza sper sa achizitionez: cine se pricepe sa confectioneze con pelly-pan sau bugspoiler, o vopsea la cadru negru mat, o toba carbon(daca are cineva de vanzare cat mai ieftina, dar sa fie ok), si jug superior si ghidon din o bucata. poze cu ea singura nu am, am doar cu mine incercand sa o tin cat mai mult. astept oferte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mocanupetre Postat Iulie 3, 2011 Share Postat Iulie 3, 2011 tocmai am mai trecut printr-un pas cu streetfighterul ( in devenire ). Saptamana trecuta tocmai i-am ridicat coditza mai sus, facand-o sa para mai agresiva. Ea la baza este o yamaha fzr600r din 1994 si dupa asta au venit urmatoarele: Coditza kawa 636 din 2004, masca fata yamaha wr 450f 2006, date carene jos, curatat cadrul de prinderile inutile, vopsite aripa fata, masca, rezervor, codita albastru "otoman" iar, jantele alb cu perla albastra( foarte pretentioasa vopseaua) filtru aer k&n, cauciuc 180 pe spate ( maxim admis pe janta si pe furca stoc) si urmeaza sper sa achizitionez: cine se pricepe sa confectioneze con pelly-pan sau bugspoiler, o vopsea la cadru negru mat, o toba carbon(daca are cineva de vanzare cat mai ieftina, dar sa fie ok), si jug superior si ghidon din o bucata. poze cu ea singura nu am, am doar cu mine incercand sa o tin cat mai mult. astept oferte Ar merge farul din postul de mai sus. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
square Postat Iulie 4, 2011 Share Postat Iulie 4, 2011 (editat) pentru cei care au proiecte de streetfighter va aduc la cunostinta ca am spre vanzare urmatoarele: -far mt-03 impecabil cu tot cu sistem de prindere -150 euro( la louis este 300 fara sistemul de prindere) -ansamblu spate r6 2009( cadru codita , carene, sa pilot , stop spate si scarite)-400 euro -codita curse r6 2007 cu sa neopren si undertail-50 euro 0765336589 Editat Iulie 4, 2011 de square Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tyby_90 Postat Iulie 5, 2011 Share Postat Iulie 5, 2011 Ar merge farul din postul de mai sus. ar merge clar, dar e vorba de buget aici , absotut totul am facut cu cat mai multa chibzuinta. Daca as lua farul ala as ramane cu asta care e pe ea, si ar fii o pierdere ca nu cred ca o sa gasesc eu in viitorul apropiat cumparator. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lordgrec Postat Iulie 5, 2011 Share Postat Iulie 5, 2011 S-a dat farul ala ca era prea pomana...cu kituri xenon si semnale led integrate... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cardan Postat Iulie 12, 2011 Share Postat Iulie 12, 2011 my fighter Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-alex- Postat Iulie 12, 2011 Share Postat Iulie 12, 2011 foarte fain acuma ramane sa-l vad "live" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cardan Postat Iulie 12, 2011 Share Postat Iulie 12, 2011 foarte fain acuma ramane sa-l vad "live" pai hai la cafenea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nervOptik Postat Iulie 12, 2011 Share Postat Iulie 12, 2011 my fighter Bravo ... foarte misto. Cadrul de coditza e din aluminiu? Cine si cat ti-a luat pe suduri (doar daca e din aluminiu) Mai zi-mi si de unde ti-ai luat buretele/spuma aia pentru sha ... eu am cautat prin magazinele de bricolaj, dar nu am gasit genul ala de burete/spuma/neopren, ce naiba e ... are autoadeziv pe spate sau l-ai lipit ? Acuma, daca accepti critici si cateva solutii ... poate iei in considerare urmatoarele: - gratarele de cooler pc de pe intake ... poate il shimbi totusi ... exista niste plase care le mai pun meltenii la grila de la radiator, cred ca ar da mai bine cu dinalea vopsite negru. - stopul ... fa-l din plexiglas rosu sub forma de triunghi cat toata suprafata de la triunghiul coditei. Eventual poti sa integrezi si semnalele spate tot acolo. - pune-i un wheel cover la roata spate ... iti spun din experienta ca ai sa innebunesti dupa fiecare balta in care intrii ... o sa cureti amortizorul si releul de incarcare de fiecare data. - tot din experienta iti spun ca o sa-ti faca figuri politia pentru numar, nu numai ca e pus invers, ci pentru ca e pe bascula si nu se vede din partea dreapta spate din cauza rotii. Confectioneaza o "gheara" care sa o prinzi pe bascula la uncapat iar la celalat numarul, si sa vina peste roata. Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cardan Postat Iulie 13, 2011 Share Postat Iulie 13, 2011 Bravo ... foarte misto. Cadrul de coditza e din aluminiu? Cine si cat ti-a luat pe suduri (doar daca e din aluminiu) Mai zi-mi si de unde ti-ai luat buretele/spuma aia pentru sha ... eu am cautat prin magazinele de bricolaj, dar nu am gasit genul ala de burete/spuma/neopren, ce naiba e ... are autoadeziv pe spate sau l-ai lipit ? Acuma, daca accepti critici si cateva solutii ... poate iei in considerare urmatoarele: - gratarele de cooler pc de pe intake ... poate il shimbi totusi ... exista niste plase care le mai pun meltenii la grila de la radiator, cred ca ar da mai bine cu dinalea vopsite negru. - stopul ... fa-l din plexiglas rosu sub forma de triunghi cat toata suprafata de la triunghiul coditei. Eventual poti sa integrezi si semnalele spate tot acolo. - pune-i un wheel cover la roata spate ... iti spun din experienta ca ai sa innebunesti dupa fiecare balta in care intrii ... o sa cureti amortizorul si releul de incarcare de fiecare data. - tot din experienta iti spun ca o sa-ti faca figuri politia pentru numar, nu numai ca e pus invers, ci pentru ca e pe bascula si nu se vede din partea dreapta spate din cauza rotii. Confectioneaza o "gheara" care sa o prinzi pe bascula la uncapat iar la celalat numarul, si sa vina peste roata. Bafta! multam fain pt. aprecieri! sudurile-s facute de mine,codita nu e din Al "saua" e facuta dintr-o protectie soft de spate de la o geaca,dar poti sa faci din orice saltea de neopren neagra(sau alta culoare) a mea e lipita cu banda dublu-adeziva de la 3M cred in legatura cu prizele alea de admisie de la Ram-air....inca ma gandesc la o solutie... stopul imi place asa cum e acum,e ascuns si foarte vizibil semnale spate nu pun ca am bullet-uri probabil voi construi si o aripa spate(plus un bugspoiler),dar e ceva mai dificil de realizat pt ca le vreau din Al -la inceputul proiectului mi-am propus sa nu pun plastic sau fibra pe motor,numai metal! cu numarul pana acum nu au fost probleme...si sper sa nu fie ( ACAB ) mai am multe de facut dar sezonul asta ramane asa chiar ma bucur ca-ti place . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mordant Postat Iulie 15, 2011 Share Postat Iulie 15, 2011 De curiozitate, e vre-unu din voi care are suportul de oglinzi (cadrul ala H) pt un SUZUKI GSXR 600/750 SRAD de vanzare? Ma gandesc ca v-a ramas in plus din moment ce ati transformat motorul in streetfigther . Stima >< Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex.alexey Postat Iulie 15, 2011 Share Postat Iulie 15, 2011 Va salut pe toti, sunt nou pe aici Am tot cautat pe net niste masti , am gasit ceva si vroiam sa le postez.. poate dau cuiva idei si va face una Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nervOptik Postat Iulie 18, 2011 Share Postat Iulie 18, 2011 da .. eu as vrea una din alea Poti sa pui si linkurile? ... se pot cumpara? ca de facut ... n-o sa fac eu ever-ever pt ca n-o sa-mi iasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex.alexey Postat Iulie 18, 2011 Share Postat Iulie 18, 2011 da .. eu as vrea una din alea Poti sa pui si linkurile? ... se pot cumpara? ca de facut ... n-o sa fac eu ever-ever pt ca n-o sa-mi iasa cele 2 de predator verzi le-am vazut de vanzare , destul de scumpe , vreo 400 -500 $ , iar celelalte am vazut ca au fost facute de cineva le-am gasit pe customfighters Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robyb Postat Iulie 30, 2011 Share Postat Iulie 30, 2011 masca streetfighter 100 euro 0751223726 robi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tyby_90 Postat August 23, 2011 Share Postat August 23, 2011 Cineva cu un ghidon? vreau sa imi dau jos semighidoanele si sa imi pun unul dintr-o bucata, daca ar fii si prinderi, ar fii ideal. De preferat ar fii ceva mai micutz si mai agresiv, nu gen hornet. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Postat Septembrie 7, 2011 Share Postat Septembrie 7, 2011 http://luiza-sculptures-design.blogspot.com/p/streetfighter-mask.html de tot cautati masti streetfighter Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate