unaetnumitsirc Postat Februarie 15, 2014 Share Postat Februarie 15, 2014 e chinezarie . + are toata lumea deja Eu nu am, vreau si eu un far din ala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kar_ile Postat Februarie 17, 2014 Share Postat Februarie 17, 2014 adriene e frumos farul, da' cam scump:)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Adrian Postat Februarie 17, 2014 Share Postat Februarie 17, 2014 nu e chiar asa scump....mai degraba sunt curios cat de bine/eficient lumineaza... ca daca e panarama, atunci inseamna chiar ca-i scump pt ce ofera Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy Postat Februarie 17, 2014 Share Postat Februarie 17, 2014 @kar ile...gratis gasesti mai greu...iar ala daca lumineaza ok e un far foarte ieftin... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
slg-motorcycles Postat Februarie 17, 2014 Share Postat Februarie 17, 2014 unul de triumph speed triple 1050 nu vrea nimeni ? nou nout Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kar_ile Postat Februarie 17, 2014 Share Postat Februarie 17, 2014 ca si comparatie am luat varianta in care dau 100 eur pe o masca de far custom ( lucrata de la inceput asa cum vreau eu, dupa ideea mea) cu tot cu lumini. Oricum Adrian a zis ca vrea far rotund, ala chiar e deosebit. Mai am putin si ajung si eu la capitolul ala cu a mea. Si sunt 2 variante - fac pe comanda sau - pun rotund si ala chiar ma atrage, dar pentru varianta cu rotund ma gandeam la un buget mai redus(second) si deasta imi parea scump. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Adrian Postat Februarie 17, 2014 Share Postat Februarie 17, 2014 Eu am sfarsit prin a lua un far rotund cu 50 RON. (ceva gen CB750)Eu merg pe un look mai RAW la motoreta mea pt ca nu sunt dispus sa bag bani in briz briz uri,in vopsit si in alte cacao.turi + ca nu ma atrage ideea de shiny & new. Imi place mai mult o tenta de rat-bike.... iar in rest, mecanic sa fie stas. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prafuit Postat Februarie 19, 2014 Share Postat Februarie 19, 2014 Cat de comoda poate sa fie saua? Iar aripa spate ) in prima apa iti face dus ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kar_ile Postat Februarie 19, 2014 Share Postat Februarie 19, 2014 Si daca mie imi place fara carene? Ce sa fac? Toata lumea intreaba o faci streetfighter? Rat? Ce o sa fie? Habar nu am, amalgam de rat, street, cafe... Daca imi place un motor modificat pe aici nu trebuie sa neaparat intr-un anumit fel. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xsebi Postat Februarie 19, 2014 Share Postat Februarie 19, 2014 Daca vreti functionalitate farurile clasice sunt cele mai ok, cele rotunde de ex, lumineaza f bine, le reglezi in 2 timpi si 3 miscari si se gasesc pe toate drumurile...plus ca parca mai mult ma atrage un far rotund decat cine stie ce masca pe care o pun toti pe un motor fara carene = streetfighter. Gata m-ai convins, rămân la farul original. Mă bătea un gând sa îi pun far de z1000 2003 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex.alexey Postat Februarie 19, 2014 Share Postat Februarie 19, 2014 Azi am mai taiat o parte din cadrul de codita si m-am chinuit sa fac niste suporti sa prind codita de k3 750 . Am dat si galeriile jos sa le curat de rugina , mari probleme si acolo , era sa se rupa unul din suruburi in motor . Atat mai trebuia . Cu ce sa vopsesc galeriile ? Mi-a spus cineva ca spray-ul ala ce rezista pana la 700 C nu e cine stie ce bun . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
slg-motorcycles Postat Februarie 21, 2014 Share Postat Februarie 21, 2014 unul de triumph speed triple 1050 nu vrea nimeni ? nou nout Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kamikaze_wtf Postat Februarie 26, 2014 Share Postat Februarie 26, 2014 Imi prezint si micul proiect inca neterminat .Nu stiu daca ma incadrez aici ,dar fiind la baza un SV650S cred ca e cat de cat ok . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Adrian Postat Februarie 26, 2014 Share Postat Februarie 26, 2014 ai stricat motoreta cu faru ala de gixxer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kamikaze_wtf Postat Februarie 26, 2014 Share Postat Februarie 26, 2014 ai stricat motoreta cu faru ala de gixxer Mie unul imi place cum vine ,dar gusturile nu se discuta . Pe viitor daca nu o schimb cu sora mai noua carenata am de gand si o codita de k8 si furca upsitedown. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Adrian Postat Februarie 28, 2014 Share Postat Februarie 28, 2014 am gasit pe net niste oglinzi beton pt naked-uri/ streetfighter-e, dar pretul e prohibitiv: http://www.constructorsrg.com/mirrors/index.html# De mult cautam ceva in genul asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kamikaze_wtf Postat Februarie 28, 2014 Share Postat Februarie 28, 2014 am gasit pe net niste oglinzi beton pt naked-uri/ streetfighter-e, dar pretul e prohibitiv: http://www.constructorsrg.com/mirrors/index.html# De mult cautam ceva in genul asta. Sunt chiar ok si dau si bine ,dar nu se merita atata timp cat o ti in spatele blocului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Adrian Postat Februarie 28, 2014 Share Postat Februarie 28, 2014 ce legatura are tinutul in spatele blocului?) doar nu te referi ca ti le fura? pt hoti toate oglinzile is la fel,ca doar nu umbla cu un ''chart'' de preturi la el/cu modele etc:))) is scumpe pt niste oglinzi,atata tot:) Dar as alege astea oricand, decat niste ''rizoame'' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kamikaze_wtf Postat Februarie 28, 2014 Share Postat Februarie 28, 2014 ce legatura are tinutul in spatele blocului? ) doar nu te referi ca ti le fura? pt hoti toate oglinzile is la fel,ca doar nu umbla cu un ''chart'' de preturi la el/cu modele etc:))) is scumpe pt niste oglinzi,atata tot:) Dar as alege astea oricand, decat niste ''rizoame'' Depinde de hoti ca sunt de doua feluri ). As da multi bani in accesorii cand as sti sigur ca a doua zi ma trezesc cu ele la locul lor ,altfel cel putin pentru mine nu se merita. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Adrian Postat Martie 2, 2014 Share Postat Martie 2, 2014 Cumpar far rotund. Nu ma intereseaza de pe ce model provine, ci doar sa aiba distanta intre prinderile laterale de 20cm sau cumpar ansamblul de sticla pt un far de Honda CB 750(F). (7") Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex.alexey Postat Martie 16, 2014 Share Postat Martie 16, 2014 Am de vanzare o Sa + stop pt Ducati monster . Sa 120 lei , stop 40 lei . Am de vanzare o Sa + stop pt Ducati monster . Sa 120 lei , stop 40 lei . Semighidoane 50 mm diametru la jambe si 21 cm lungime, de 22mm 150 lei . Se Vinde codita completa Gsx-r 750 k3 ( Cadru , carena , stop , sei , scarite , undertail ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Martie 16, 2014 Share Postat Martie 16, 2014 Am de vanzare o Sa + stop pt Ducati monster . Sa 120 lei , stop 40 lei . Semighidoane 50 mm diametru la jambe si 21 cm lungime, de 22mm 150 lei . Se Vinde codita completa Gsx-r 750 k3 ( Cadru , carena , stop , sei , scarite , undertail ) Ce a patit motorul tau mai exact ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex.alexey Postat Martie 18, 2014 Share Postat Martie 18, 2014 (editat) inainte bateau tachetii rau . un tachet a cedat si au ramas supapele deschise si pistonul a lovit . s-a spart si piston s-au rupt si supape si tot ... cam asa arata Editat Martie 18, 2014 de alex.alexey Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Martie 19, 2014 Share Postat Martie 19, 2014 Nu e mai simplu sa cauti alt motor? Un motor de GSXF sigur se potriveste pe sasiu, e acelasi motor defapt, atat ca e posibil sa fie nevoie sa il iei cu tot cu cdi si instalatie electrica ... ar trebui studiata un pic partea asta ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Adrian Postat Martie 19, 2014 Share Postat Martie 19, 2014 ii dau unul de RSV )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate