Taz Asg Postat Aprilie 26, 2013 Share Postat Aprilie 26, 2013 Asa mi-au zis multi ( te convingi daca citesti inceputul topicului Dar am reusit sa gasesc inca cativa tzicniti ca mine si...iata ca am ajuns si acolo. A fost foarte interesant, m-as mai duce odata. Dar s-a micsorat drastic numarul de tzicniti ( in sensul ala ) disponibili pe aici .... eu cred ca nu tot se mai gasesc niscai talalai care sa mearga Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skywalker Postat Aprilie 26, 2013 Autor Share Postat Aprilie 26, 2013 pacasac, zice bajatu' asta ca esti talalau ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DiarM Postat Aprilie 26, 2013 Share Postat Aprilie 26, 2013 (editat) eu ma bag dar nu stiu daca ma tine motorul pana acolo. Vin cu autocarul si ne intalnim in kiev Editat Aprilie 26, 2013 de DiarM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BogdanSHA Postat Aprilie 27, 2013 Share Postat Aprilie 27, 2013 Si eu merg daca e ceva concret. Am citit topic-ul asta la vremea lui si mi-a suras ideea (felicitari!) dar atunci nu aveam cum. Se incumeta cineva sa organizeze? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tsunami Postat Aprilie 28, 2013 Share Postat Aprilie 28, 2013 mmm? cat sa dureze excursia? daca-s mai multi de 5 nu ma mai atrage, prefer singur Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ERU Postat Aprilie 29, 2013 Share Postat Aprilie 29, 2013 (editat) Destinatia este interesanta doar prin rezonanta numelui. Altfel locatia este cam in campie, ceea ce nu prea o face atractiva dpdv al drumului pana acolo. Exista evident si posibilitatea, sa te strecori in zona interzisa cu mobra, inclusiv in niste localitati, probabil camine ale lucratorilor fostei centrale acum abandonate. Exista riscul sa fii surpins de patrule inarmate si tre' sa fi pregatit sa o stergi in viteza. Pentru asta iti trebuie un anume fel de mobra. Nu prea merge cu orice utilaj. Ceea ce am scris mai sus, reprezinta interpretarea mea, asupra unei povesti scrisa de un motociclist, care a trecut pe acolo cam anul trecut . P.S. Mie mi-a propus tura asta o tipa acum vre-o 2 ani cred. Editat Aprilie 29, 2013 de ERU Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pacasac Postat Aprilie 30, 2013 Share Postat Aprilie 30, 2013 eu ma bag dar nu stiu daca ma tine motorul pana acolo. Vin cu autocarul si ne intalnim in kiev Eu am fost cu un GS 500, si pasager. N-am avut nicio problema... parca. pacasac, zice bajatu' asta ca esti talalau ... Las' ca nici el nu e departe. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theBD Postat Aprilie 30, 2013 Share Postat Aprilie 30, 2013 Destinatia este interesanta doar prin rezonanta numelui. Altfel locatia este cam in campie, ceea ce nu prea o face atractiva dpdv al drumului pana acolo. Exista evident si posibilitatea, sa te strecori in zona interzisa cu mobra, inclusiv in niste localitati, probabil camine ale lucratorilor fostei centrale acum abandonate. Exista riscul sa fii surpins de patrule inarmate si tre' sa fi pregatit sa o stergi in viteza. Pentru asta iti trebuie un anume fel de mobra. Nu prea merge cu orice utilaj. Ceea ce am scris mai sus, reprezinta interpretarea mea, asupra unei povesti scrisa de un motociclist, care a trecut pe acolo cam anul trecut . P.S. Mie mi-a propus tura asta o tipa acum vre-o 2 ani cred. daca te plictiseste locatia iti propun sa dai un ocol pe la tiraspol/transnistria sa iti mai treaca blazajul (skywalker sa nu ii strici supriza bajetului) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate