Cosmo Postat Aprilie 22, 2009 Share Postat Aprilie 22, 2009 si eu mai patesc problema asta, n-am gasit o solutie care sa tina mai mult. pentru scurt timp, pe drumuri proaste imping mai mult in scarite. nu ma ridic de pe sa, doar presez scaritele. nu e comfortabil, si nu e o pozitie ce poate fi mentinuta mult timp, dar are avantajul ca pe o portiune mica, mainile se misca mai usor, odata cu ghidonul. folosesc asta la linii de tramvai, cateva gropi mai greu de ocolit, eventual ceva piatra cubica. nu stiu pozitia ta de condus. oricum,incearca sa nu tii mana intinsa, ci sa ai cotul usor indoit, eventual indreptat in jos. in felul asta, o sa cauti alte puncte de sprijin decat in palme. asta e cam ce am experimentat eu. daca cineva are alte solutii, astept cu interes Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TriluLiluL Postat Aprilie 22, 2009 Share Postat Aprilie 22, 2009 Va multumesc mult de sfaturi. Am sa incerc asa cum m-ati sfatuit sa vad daca e vreo diferenta. Din pacate a venit ploaia la mine in zona, asa ca trebuie sa mai astept un pic sa incerc. Numai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brembo Postat Aprilie 22, 2009 Share Postat Aprilie 22, 2009 vezi k de la prea mult stat in banca faci fimoza... s-ar putea sa am deja....vrei sa iti arat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Barbie Postat Aprilie 23, 2009 Share Postat Aprilie 23, 2009 s-ar putea sa am deja....vrei sa iti arat? eu zixa-i faci o poza s-o pui aici pe forum, sa vada si okiu lumii la ce duce statu-n banci shi nu in sha Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pretzeL Postat Aprilie 23, 2009 Share Postat Aprilie 23, 2009 (editat) faceti un schimb de id-uri pt misto-uri. poate macar aici reusim sa facem si noi un schimb de informatii, ca in rest e plin forumul de mistocari (aviz barbie) are oarecum dreptate brembo dar nu trebuie sa iti lasi greutatea pe stanga. strangi prea mult ghidonul si iti lasi prea multa greutate in maini. incearca efectiv sa "stai" pe sa si sa lasi mainile relaxate. cu cat o sa mergi mai mult, cu atat o sa devii mai comod pe motor si nu o sa iti mai scape mana in gaz succes! Editat Aprilie 23, 2009 de pretzeL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TriluLiluL Postat Aprilie 23, 2009 Share Postat Aprilie 23, 2009 Danke schĂśn! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mariusspuneceva Postat Aprilie 24, 2009 Share Postat Aprilie 24, 2009 salut ! va deranjez si eu cu o intrebare : care este consumul de combustibil la CBR de 600 ? urban? mixt ? extraurban ? va multumesc ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TriluLiluL Postat Aprilie 25, 2009 Share Postat Aprilie 25, 2009 Salut! Nu deranjezi deloc. E chiar bine-venita intrebarea, si eu is curios. La motorul meu e in jur de 11 litri/suta, dar n-am masurat exact si nici nu am manualul tehnic al motorului sa vad exact. Eu merg mai mult in oras cu el, dar probabil difera foarte mult in functie de stilul de mers si daca e extraurban sau in oras. Asteptam si alte raspunsuri. Asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TriluLiluL Postat Aprilie 25, 2009 Share Postat Aprilie 25, 2009 Moto meu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cosmo Postat Aprilie 26, 2009 Share Postat Aprilie 26, 2009 (editat) hmm.... rodajul l-am facut cu 3%. bine, foarte protejat motorul, acceleratii slabe,lungi, etc. (oras) acum, la un mers calm (doar deplasat A-B ), cam 5-6% (oras). la un stil mai "sportiv" nu am facut consumul (tot timpul uit). pe serpentine, la distractie, 8k-14k rpm, 12-15%, posibil si mai mult (afara) Editat Aprilie 26, 2009 de Cosmo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mariusspuneceva Postat Aprilie 26, 2009 Share Postat Aprilie 26, 2009 Moto meu foarte frumoasa motocicleta ....... merci pentru raspunsuri ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sokatu Postat Aprilie 26, 2009 Share Postat Aprilie 26, 2009 ce crashuri si de unde sa iau pentru honda me ... 1000 rr din 2004? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chino Postat Aprilie 27, 2009 Share Postat Aprilie 27, 2009 Salutare!Am si eu o intrebare. De cate ori merg pe un drum mai prost, cu ceva gropi si denivelari, de fiecare data cand trec peste o groapa sau o denivelare, din cauza faptului ca socul se transmite pana in ghidon si ghidonul de misca usor in sus si in jos, de fiecare data smucesc involuntar de acceleratie si accelereaza usor. Deci la fiecare groapa, motocicleata accelereaza usor, din cauza ca se lasa un pic in jos si eu cum tin acceleratia o trag un pic fara sa vreau, din cauza miscarii motorului. Sper ca am reusit sa va fac sa intelegeti problema mea. Nu stiu de ce se intampla asa, ca e foarte nasol. Tin prea strans ghidonul? Ma las prea tare pe ghidon? Daca aveti vreun sfat, astept sa mi-l dati. Multumesc. tii prea tare de ghidon ... incearca sa treci peste un bump / groapa etc fara maini la 30-40 la ora sa vezi ca nu se intampla nimic tre` sa te relaxezi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Aprilie 27, 2009 Share Postat Aprilie 27, 2009 (editat) Faceam si eu greseala asta la inceput si-mi faceam praf incheieturile Loosen up! PS: chiar se simtea nasol rau si asta numai din cauza ca tineam incheieturile mult pera rigide si mainile stranse tare pe ghidon ... Editat Aprilie 27, 2009 de shin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TriluLiluL Postat Aprilie 27, 2009 Share Postat Aprilie 27, 2009 Intradevar daca tin relaxate mainile si nu-mi las greutatea pe ghidon e mult mai bine. Mersi mult de sfaturi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andres Postat Aprilie 30, 2009 Share Postat Aprilie 30, 2009 zuza mea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TriluLiluL Postat Aprilie 30, 2009 Share Postat Aprilie 30, 2009 (editat) zuza mea very pretty! daca ai timp si iti plac rim stripes rosii, te sfatuiesc sa-ti pui. costa vreo 40 de lei si arata super. Editat Aprilie 30, 2009 de TriluLiluL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mariusspuneceva Postat Aprilie 30, 2009 Share Postat Aprilie 30, 2009 Intradevar daca tin relaxate mainile si nu-mi las greutatea pe ghidon e mult mai bine. Mersi mult de sfaturi. ai sa inveti singur cat de mult sa strangi ghidonul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sokatu Postat Mai 2, 2009 Share Postat Mai 2, 2009 (editat) hai ca ce am zis am zis pana acu... o pun si eu pe STF a mea ma gandeam sa o dau.. pe un k6 , k7 sau r6 dupa 2006 dar incet incet incep sa ma razgandesc... poate e mai bine sa ma razgandesc nu ? Honda e Honda si restu is mobre ) Editat Mai 2, 2009 de Sokatu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
krystynell Postat Mai 4, 2009 Share Postat Mai 4, 2009 Âşoimu` călător Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TriluLiluL Postat Mai 4, 2009 Share Postat Mai 4, 2009 (editat) hai ca ce am zis am zis pana acu... o pun si eu pe STF a mea ma gandeam sa o dau.. pe un k6 , k7 sau r6 dupa 2006 dar incet incet incep sa ma razgandesc... poate e mai bine sa ma razgandesc nu ? Honda e Honda si restu is mobre ) tare numarul Editat Mai 4, 2009 de TriluLiluL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TriluLiluL Postat Mai 4, 2009 Share Postat Mai 4, 2009 (editat) Daca are cineva montate oglinzi retrovizoare carbon-look, sau are vreo poza cu un CBR 600 RR cu asemenea oglinzi, il rog sa posteze o poza. As vrea sa-mi cumpar si eu da nu-mi pot imagina cum ar arata. Mersi. Ceva de genu asta Editat Mai 4, 2009 de TriluLiluL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BlackCrown Postat Mai 4, 2009 Share Postat Mai 4, 2009 Asa din greseala...nu stie nimeni cam cat ar costa niste semnalizari carbon look?Si ce presiune trebuie sa fie in pneuri: fata, spate? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maxinte Postat Mai 5, 2009 Share Postat Mai 5, 2009 Vreau sa Cumpar un 600 rr daca auziti pe cineva sau stiti.. un PM cati bani ai la dispozitie??? am un cbr din 2007 nou adic 1500 km la 7500 euro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TriluLiluL Postat Mai 5, 2009 Share Postat Mai 5, 2009 (editat) Asa din greseala...nu stie nimeni cam cat ar costa niste semnalizari carbon look?Si ce presiune trebuie sa fie in pneuri: fata, spate? presiunea in pneuri: 2,9 pe spate si 2,5 pe fata. cat despre semnalizatoare, gasesti incepand de la vreo 15 euro bucata pe louis sau polo-mottorad, sunt pe forum baieti care aduc la comanda, fara comision. Data te intereseaza da PM si iti dau datele lor. Editat Mai 5, 2009 de TriluLiluL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate