Dan-Andrei Posted March 18, 2009 Share Posted March 18, 2009 Depinde foarte mult de configuratia crash-pad-ului. Nu are nici o legatura cu marca. Nu toate buloanele Rizoma sunt la fel. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nyt Posted March 18, 2009 Share Posted March 18, 2009 Stiu asta ...eu ma refer strict la acest model ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
brembo Posted March 19, 2009 Share Posted March 19, 2009 Salutare RR-istilor !De curand mi-am indeplinit si eu visul si am ajuns in posesia unui CBR 600 RR din 2003. Duminica am facut si eu prima iesire cu noua achizitie si am ramas foarte placut impresionata. E tot ce mi-am dorit. Asfalt uscat tuturor! P.S. Am vrut sa atasez si o poza dar nu stiu din ce cauza nu am reusit. sa-ti traiasca! toata stima! asfalt uscat baga poze Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
banu Posted March 19, 2009 Share Posted March 19, 2009 Am auzit ca hondele ar avea probleme la parte electrica. asa e? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
brembo Posted March 19, 2009 Share Posted March 19, 2009 Am auzit ca hondele ar avea probleme la parte electrica. asa e? cam prea generalizata afirmatia...honda are f multe modele...ca toate firmele de altfel intr-un final tot fiare sunt..se mai strica eu nu am avut probleme pana acum... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
banu Posted March 19, 2009 Share Posted March 19, 2009 Sa zicem ca ar fi ceva caracteristic lor,de exemplu cum se strica la kawasaki cutia asa ar fi la honde,astea de viteza,probleme la partea electrica,nu stiu exact ce componenta exact,dar ca ar fi probleme Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeeaCBR Posted March 19, 2009 Share Posted March 19, 2009 sa-ti traiasca! toata stima! asfalt uscat baga poze Uite si o poza cu mandretea mea Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Enduro Braesti Posted March 19, 2009 Share Posted March 19, 2009 (edited) Sa zicem ca ar fi ceva caracteristic lor,de exemplu cum se strica la kawasaki cutia asa ar fi la honde,astea de viteza,probleme la partea electrica,nu stiu exact ce componenta exact,dar ca ar fi probleme Nicule, nu stiu cum e la kawa ,dar in 30 000 km cu 1000 rr-ul nu am avut nici o problema Edited March 19, 2009 by Braccio Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DLA Posted March 20, 2009 Share Posted March 20, 2009 Sa zicem ca ar fi ceva caracteristic lor,de exemplu cum se strica la kawasaki cutia asa ar fi la honde,astea de viteza,probleme la partea electrica,nu stiu exact ce componenta exact,dar ca ar fi probleme nicusor, nu stiu de unde ai auzit asta ,dar iti spun sigur ca e o prostie.24000 km si nu am avut nici o problema. Nicule, nu stiu cum e la kawa ,dar in 30 000 km cu 1000 rr-ul nu am avut nici o problema exact! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
banu Posted March 20, 2009 Share Posted March 20, 2009 (edited) Am vazut asta scris si pe un numar mai vechi din moto life si mai zicea asta si un cunoscut din buzau. Cat despre kawasaki asa este,aproape toate pe care le stiu din oras au avut probleme la cutie inclusiv al meu,la treapta a doua. Si tocmai pentru asta vreau sa verific daca este doar un zvon fals sau daca nu. Edited March 20, 2009 by banu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shin Posted March 20, 2009 Share Posted March 20, 2009 Sa zicem ca ar fi ceva caracteristic lor,de exemplu cum se strica la kawasaki cutia asa ar fi la honde,astea de viteza,probleme la partea electrica,nu stiu exact ce componenta exact,dar ca ar fi probleme Cin' ti-o zis asta de Honda abereaza grav! Am 2 prieteni care au lucrat la Honda si pot oricand sa-ti confirme ca genu' asta de probleme "generale" sunt basme Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
banu Posted March 20, 2009 Share Posted March 20, 2009 Cin' ti-o zis asta de Honda abereaza grav! Am 2 prieteni care au lucrat la Honda si pot oricandsa-ti confirme ca genu' asta de probleme "generale" sunt basme Sper sa ai dreptate dar uite saptamana viitoare o sa dau numarul din Moto Life in care scria treaba asta,pentru ca acum nu o am la mine. Si cat de problemele "generale" specifice fiecarei marci,poate pentru honda sunt basme dar penru kawasaki te asigur ca nu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Saracie Posted March 20, 2009 Share Posted March 20, 2009 Sper sa ai dreptate dar uite saptamana viitoare o sa dau numarul din Moto Life in care scria treaba asta,pentru ca acum nu o am la mine. Si cat de problemele "generale" specifice fiecarei marci,poate pentru honda sunt basme dar penru kawasaki te asigur ca nu. mai pica cite ceva...de pilda la Vfr am observat releul...dar de la o piesa si pana la "instalatia electrica"...cale lunga... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
banu Posted March 20, 2009 Share Posted March 20, 2009 mai pica cite ceva...de pilda la Vfr am observat releul...dar de la o piesa si pana la "instalatia electrica"...cale lunga... Da,asa este,am vorbit astazi iar cu persoana de la care aveam informatia si mi-a spus ca e vorba de releu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
blue_nightwishX Posted March 21, 2009 Share Posted March 21, 2009 (edited) poze de azi : cam atat am reusit sa ma inclin cu ea ... insa asfaltul nu era atat de cald sa-mi permita mai mult . restul pana-n margine promit sa studiez pe amkart ... nu pe strada ...oricum , se culca singurica pe curbe Edited March 21, 2009 by blue_nightwish Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
monster madness Posted March 21, 2009 Share Posted March 21, 2009 Am un stabilizator de ghidon LSL , bun si pe cbr rr 600?1000 Pret fix 100 Euro detalii pm(il dau k nu mi place cu el) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperMoto Posted March 22, 2009 Share Posted March 22, 2009 Stie cineva de unde pot achizitiona si eu setul de suruburi pentru carene, la un CBR 600 RR din 2004? De preferabil Pro-Bolt! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dan-Andrei Posted March 23, 2009 Share Posted March 23, 2009 Stie cineva de unde pot achizitiona si eu setul de suruburi pentru carene, la un CBR 600 RR din 2004? De preferabil Pro-Bolt! Eu mi-am luat setul asta de la Kawa Motors. Te costa in jur de 1 mil. A doua varianta: vezi ca mai e un tip pe forum (gigiberlogea) care aduce chestii de pe catalogul Valter Moto - unde vei gasi si setul de suruburi pe care il vrei. Bafta! Ce frumos a fost duminica . Am tras o plimbare pana la Lehliu si inapoi. N-am poze asa "extreme" ca Nightwish, asa ca ma bag pe partea artistica (Tip: observati gazele de pe parbriz ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
brembo Posted March 23, 2009 Share Posted March 23, 2009 poze de azi : cam atat am reusit sa ma inclin cu ea ... insa asfaltul nu era atat de cald sa-mi permita mai mult . restul pana-n margine promit sa studiez pe amkart ... nu pe strada ...oricum , se culca singurica pe curbe bineee! trebuie sa le punem odata una langa alta... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cosmo Posted March 23, 2009 Share Posted March 23, 2009 Eu mi-am luat setul asta de la Kawa Motors. Te costa in jur de 1 mil. A doua varianta: vezi ca mai e un tip pe forum (gigiberlogea) care aduce chestii de pe catalogul Valter Moto - unde vei gasi si setul de suruburi pe care il vrei. Bafta! Ce frumos a fost duminica . Am tras o plimbare pana la Lehliu si inapoi. N-am poze asa "extreme" ca Nightwish, asa ca ma bag pe partea artistica (Tip: observati gazele de pe parbriz ) bine, bine, pana la gaze ma loveste "pufi" de langa parbriz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dan-Andrei Posted March 24, 2009 Share Posted March 24, 2009 bine, bine, pana la gaze ma loveste "pufi" de langa parbriz Un nume demn de o bestie, nu-i asa? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barbie Posted March 25, 2009 Share Posted March 25, 2009 alt nume de bestie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
brembo Posted March 25, 2009 Share Posted March 25, 2009 ahaaa deci din cauza ta nu am gasit numar personalizat cu "BRB" ( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barbie Posted March 25, 2009 Share Posted March 25, 2009 ahaaadeci din cauza ta nu am gasit numar personalizat cu "BRB" ( imi cer scuze public Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
adidas Posted March 26, 2009 Share Posted March 26, 2009 alt nume de bestie Ai deschis pagina 69 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts