brembo Postat Iulie 11, 2009 Share Postat Iulie 11, 2009 Am scazut pretul la Power Commander la 250 de euro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinm Postat Iulie 13, 2009 Share Postat Iulie 13, 2009 ce placute de frana recomandati pentru 600rr - etrieri radiali tokiko ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
November Postat Iulie 13, 2009 Share Postat Iulie 13, 2009 Salut ! Stie cineva de unde pot cumpara un capac monopost pentru Honda CBR 600rr din anul 2008 ? Multumesc mult. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sokatu Postat Iulie 14, 2009 Share Postat Iulie 14, 2009 Salut ! Stie cineva de unde pot cumpara un capac monopost pentru Honda CBR 600rr din anul 2008 ? Multumesc mult. www.ebay.co.uk la mine mare belea.... am rebobinat statoru si dupa 4 ore de forjare.... o facut pooccc adica o crapat... pentru cei cu 1000 rr din 2004 recomand stie www.electrosport.com pentru stator si releu de incarcare.... preturile sunt ceva mai bune ca la noi plus ca ti le trimit rapid si poti plati cu cardu... eu le astept cum ajung va dau de veste cu merg ..... in rest ce sa mai zic... ma simt trist si nefericit ca is pieton ( Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Iulie 14, 2009 Share Postat Iulie 14, 2009 Am scazut pretul la Power Commander la 250 de euro Cu 230 euro se achizitioneaza un PW nou, fara garantie, livrare in 10 zile maxim. Nu din Romanica. Deci, fara suparare, un 150-170euro, i-l dai pe criza asta. Stiu ca si al tau e nou, dar romanul vrea fara amprente. Fara suparare, stiu ce vorbesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabibyte Postat Iulie 15, 2009 Share Postat Iulie 15, 2009 (editat) Buna, Ma numesc Gabi, am 19 ani si m-am hotarat sa trec de la RS125 la ceva mai mare, adica la o Honda. Modelul Honda CBR 600 RR, an 2003 cu 12.000km. Il am de 2 zile si sunt extrem de multumit, dar cred ca oricine e asa in primele zile, deci voi sta constiincios si cuminte si voi incerca sa descopar adevarata motocicleta, ca pana acuma de abia am trecut de 5000 de ture Editat Iulie 15, 2009 de gabibyte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cosmo Postat Iulie 15, 2009 Share Postat Iulie 15, 2009 Salutare. Am un 600 RR din 2004 si am o problema. Cand am schimbat bateria, am scapat din greseala un cap de surubelnita (de ala mic de 2 cm, interschimbabil) in carena. A cazut langa baterie si a mers in jos undeva, nu a mai iesit de acolo. Am scuturat un pic motorul, gandindu-ma ca este undeva o gaura comunicanta prin care sa pice afara, dar nimic. Am incercat apoi cu o scula de aia lunga cu magnet in varf, destinata pentru asa ceva, dar n-am reusit. Ieri am fost la service sa-mi intind lantul si zicea mecanicul ca nu prea are pe unde sa pice singur, ca nu e nici o gaura pe-acolo pe unde sa cada singur afara. Face un zgomot ciudat cand merg incet, probabil si cand merg tare, dar atunci nu-l aud din cauza tobei . Daca stie cineva cum as putea sa-l scot, fara sa dezmembrez tot motorul, il rog sa posteze. Mersi mult. am patit si eu ceva asemanator, si pot sa-ti spun ca a ajuns unde este "balamaua" rezervorului, cand il ridici (cel putin asa a fost la mine la 07). nu prea ai cum sa-l scoti decat cu un furtun de aer (poate ai un prieten cu un compresor ceva, sau daca nu, o cunostinta pe la o vulcanizare, ceva). eu am pierdut un capacel de plastic de dimensiuni asemanatoare pe acolo, si a fost suficient sa suflu, dar la un cap de surubelnita, trebuie plamani nu gluma altfel zona este foarte greu accesibila, chiar si cu lanterna e greu sa ajungi acolo. in esenta ai de dat jos saua pilotului, bateria (ca sa ai mai mult spatiu de manevra/sa fii sigur ca nu faci vre-un scurt) si baga jetul de la compresor pe acolo. ar trebui sa sara pe la o carena pe undeva daca insisti, sau macar sa ajunga undeva unde sa-l poti lua. sper ca te-a ajutat cu ceva si ca rezolvi probl Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TriluLiluL Postat Iulie 15, 2009 Share Postat Iulie 15, 2009 mersi mult. am sa incerc si varianta asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sokatu Postat Iulie 15, 2009 Share Postat Iulie 15, 2009 Buna, Ma numesc Gabi, am 19 ani si m-am hotarat sa trec de la RS125 la ceva mai mare, adica la o Honda. Modelul Honda CBR 600 RR, an 2003 cu 12.000km. Il am de 2 zile si sunt extrem de multumit, dar cred ca oricine e asa in primele zile, deci voi sta constiincios si cuminte si voi incerca sa descopar adevarata motocicleta, ca pana acuma de abia am trecut de 5000 de ture sa il stapanesti sanatos .... relax ai timp sa treci si de 15 mii de ture Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brembo Postat Iulie 16, 2009 Share Postat Iulie 16, 2009 Cu 230 euro se achizitioneaza un PW nou, fara garantie, livrare in 10 zile maxim. Nu din Romanica. Deci, fara suparare, un 150-170euro, i-l dai pe criza asta. Stiu ca si al tau e nou, dar romanul vrea fara amprente. Fara suparare, stiu ce vorbesc. sa inteleg ca am fost singurul fraier care am dat 310 euro pe el?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sinner- Postat Iulie 17, 2009 Share Postat Iulie 17, 2009 ce placute de frana recomandati pentru 600rr - etrieri radiali tokiko ? SBS sau Braking. Nu vei regreta sa inteleg ca am fost singurul fraier care am dat 310 euro pe el?! nu prietene, si eu tot atata am dat acum vreo 3 ani cand aveam un F4 i. CBR ul l am dat dupa un an jumate, iar P.C. ul abia acum cateva luni. cu 150 euro. nu ta gandi cu cat l-ai cumparat ci cu cat se paote vinde. din pacate asta e piata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brembo Postat Iulie 17, 2009 Share Postat Iulie 17, 2009 atunci cumpar si eu un PC pt r1 2007 la pretul asta...aveti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XELIBRI2007 Postat Iulie 19, 2009 Share Postat Iulie 19, 2009 salut am un cbr600rr din 2004 ,si am ledul de la hiss stins , am cartea motorului dar e in italiana, cineimi spune dimie cum se activeaza ledul de la hiss stiu ca e o combinatie intre cheie si adj dar nu stiu cum merci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sokatu Postat Iulie 20, 2009 Share Postat Iulie 20, 2009 salut am un cbr600rr din 2004 ,si am ledul de la hiss stins , am cartea motorului dar e in italiana, cineimi spune dimie cum se activeaza ledul de la hiss stiu ca e o combinatie intre cheie si adj dar nu stiu cum merci pot sa te ajut cu manualul in engleza( pdf) Combinatii de astea nu stiu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cosmo Postat Iulie 20, 2009 Share Postat Iulie 20, 2009 salut am un cbr600rr din 2004 ,si am ledul de la hiss stins , am cartea motorului dar e in italiana, cineimi spune dimie cum se activeaza ledul de la hiss stiu ca e o combinatie intre cheie si adj dar nu stiu cum merci salutari. desi am din alt an, posibil sa se rezolve la fel. pui contact si tii apasat timp de 3 secunde butonul SEL. (posibil sa fie celalalt buton, nu mai stiu sigur, dar parca era SEL. nu se intampla nimic daca tii apasat celalt buton.) o sa clipeasca odata si dupa aia ramane stins pana cand iei contactul. in acelasi mod se si dezactiveaza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XELIBRI2007 Postat Iulie 20, 2009 Share Postat Iulie 20, 2009 sal merci cosmo am reolvat problema ci hiss ul asa a fost cum ai zis tu oki merci bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TriluLiluL Postat Iulie 21, 2009 Share Postat Iulie 21, 2009 nu inteleg de ce vrei sa ramana aprins. pe mine ma enerveaza la culme. tot palpaie aiurea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sokatu Postat Iulie 22, 2009 Share Postat Iulie 22, 2009 nu inteleg de ce vrei sa ramana aprins. pe mine ma enerveaza la culme. tot palpaie aiurea. fiecare cu ce il doare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XELIBRI2007 Postat Iulie 22, 2009 Share Postat Iulie 22, 2009 nuuuu nu stiam care e faza am crezut ca e vreo defectiune ceva )))) l-am lasat o zi sa vad cume si acum am dezactivat-o, asta era nedumerirea mea , nu intelegeam de ce la unii palpaie si la mine nu dupa aiaamvazut pe forumuri caastea nu prea se strica ...si m-am linistit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sokatu Postat Iulie 23, 2009 Share Postat Iulie 23, 2009 nuuuu nu stiam care e faza am crezut ca e vreo defectiune ceva )))) l-am lasat o zi sa vad cume si acum am dezactivat-o, asta era nedumerirea mea , nu intelegeam de ce la unii palpaie si la mine nu dupa aiaamvazut pe forumuri caastea nu prea se strica ...si m-am linistit ii bun ca acum poti sa dormi noaptea.... eu inca is in perioada ... aia cu nopti albe... da si cand imi vine statoru vine si concediu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cosmo Postat Iulie 23, 2009 Share Postat Iulie 23, 2009 pai, dc va deranjeaza ca palpaie? palpaie doar cand e luat contactul. doar nu dormiti pe ea, sa ziceti ca va clipeste in ochi personal, prefer sa palapie. seamana cu un bec de alarma, si ii tine departe pe dracii care vor sa faca "poza" p moto, pentru hi5 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sokatu Postat Iulie 23, 2009 Share Postat Iulie 23, 2009 (editat) eu ii las sa faca poze sa le puna pe hi5 ... numai sa nu fie colorati si murdari in rest las pe orice sa se urce pe ea in prezenta mea si atat timp cat sta..... ma gandesc ca si eu am fost ca ei ... si imi ziceau... cei mari si fitiosi .... ceva de genu ..."hai lasa dute ( cuvinte urate) "si plecam... cu un gust amar... vorbeam cu lumea si zicea... da ... da .... da ci dupa aia comentarii si alea alea.... acu am si eu mobra ... dar nu fac asa ... poate mai ia cineva examplu meu Editat Iulie 23, 2009 de Sokatu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Xeqtor Postat Iulie 23, 2009 Share Postat Iulie 23, 2009 Salut ... va mai intalniti astazi la 19:00 la Piata Constitutiei? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sokatu Postat Iulie 23, 2009 Share Postat Iulie 23, 2009 Salut ... va mai intalniti astazi la 19:00 la Piata Constitutiei? salutare frumoasa intalnireaa... pacat ca eram ca leu in cusca.... da nu imi fac eu mobra Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SirFaq Postat Iulie 24, 2009 Share Postat Iulie 24, 2009 Yo all !! Foarte tare aseara:) am vazut si eu RR-ul meu pe o roata:D am uitat cu il chema pe baiatul cu RR-ul alb de 1000 care s-a ridicat si cu a mea:D da data viitoare ii dau un suc (sau o bere fara alchool!) Respect! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate