mihai_prd Postat Ianuarie 8, 2012 Share Postat Ianuarie 8, 2012 Bai frate, tu vrei să-mi spui că ți s-a cerut 100 de euro pentru sablarea cilindrului? Spune-i lu Pedro să-l dea jos Âşi adu-mi-l mie, dă-l dreacu, ți-l sablez gratis. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator MosRahao Postat Ianuarie 8, 2012 Share Postat Ianuarie 8, 2012 Spune-i lu Pedro să-l dea jos Âşi adu-mi-l mie, dă-l dreacu, ți-l sablez gratis. Nu gratis, dar dupa ce-l demonteaza Pedros, ti-l aduc! Inteleg ca se poate la o suma omeneasca! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Februarie 3, 2012 Share Postat Februarie 3, 2012 Ia priviti ce se intampla cand ai prea multi bani de cheltuit : Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darkwolf Postat Februarie 3, 2012 Share Postat Februarie 3, 2012 Ia priviti ce se intampla cand ai prea multi bani de cheltuit : ala da motoras.superb. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
schumydan Postat Februarie 4, 2012 Share Postat Februarie 4, 2012 Ia priviti ce se intampla cand ai prea multi bani de cheltuit : corcitura de zundapp cu motor de harleu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz1 Postat Februarie 4, 2012 Share Postat Februarie 4, 2012 Motocicleta nu este o facatura este un NATI PMZ-A750. motor facut in Rusia in anii 30. http://bcozz.multiply.com/photos/album/166?&show_interstitial=1&u=%2Fphotos%2Falbum# Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Februarie 4, 2012 Share Postat Februarie 4, 2012 (editat) Bravo Taz-ule. Nota 10. ...........................alta frumusete rara : Editat Februarie 4, 2012 de Lolo_ID Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DeChamp Postat Februarie 6, 2012 Share Postat Februarie 6, 2012 Motocicleta nu este o facatura este un NATI PMZ-A750. motor facut in Rusia in anii 30. http://bcozz.multipl...photos%2Falbum# Fantastica motocicleta ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motomaniac Postat Februarie 6, 2012 Share Postat Februarie 6, 2012 Fantastica motocicleta ! ati gasit cumva vreun video cu modelul asta? Eu nu am gasit nimic si tare sunt curios cum suna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edysson Postat Februarie 8, 2012 Share Postat Februarie 8, 2012 mobra ,zundapp sau ktm?care de la care au furat??Mobra de la ceilalti,romanii nu stiau fura pe atunci ! http://www.moped-museum.de/ktm/ktm-comet-4lkh-1970.htm Seamana?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dany_oldmoto Postat Februarie 8, 2012 Share Postat Februarie 8, 2012 Fantastica motocicleta ! stiu eu una in ucraina la un om de afaceri..am vazuto acu 3 ani,daca voi mai avea sanse sa ajung acolo, am sal rog sa ma lese sai fac foto si un filmulet eventual..o nebunie de motocicleta..in foto arata bine.. dar in sealitate finisajele lasa de dorit... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bachus_21 Postat Februarie 8, 2012 Share Postat Februarie 8, 2012 mobra ,zundapp sau ktm?care de la care au furat??Mobra de la ceilalti,romanii nu stiau fura pe atunci ! http://www.moped-museum.de/ktm/ktm-comet-4lkh-1970.htm Seamana?? Fereastra turbinei e singura asemanare dintre Mobra 50 si acest KTM. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Februarie 8, 2012 Share Postat Februarie 8, 2012 Mobra , ca si KTM-ul de altfel , sunt copiate dupa Zundapp. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edivkv Postat Februarie 9, 2012 Share Postat Februarie 9, 2012 dupa zundapp ul asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edysson Postat Februarie 9, 2012 Share Postat Februarie 9, 2012 Fereastra turbinei e singura asemanare dintre Mobra 50 si acest KTM. Asa e ,dar eu ma refeream in general la linie in mare,nu la particularitati constructive neaparat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hufo Postat Februarie 9, 2012 Share Postat Februarie 9, 2012 dupa zundapp ul asta ZĂźndapp Bergsteiger Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DeChamp Postat Februarie 9, 2012 Share Postat Februarie 9, 2012 dupa zundapp ul asta E mai degraba dupa modelul C50 Sport. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Februarie 16, 2012 Share Postat Februarie 16, 2012 Fantastica motocicleta ! stiu eu una in ucraina la un om de afaceri..am vazuto acu 3 ani,daca voi mai avea sanse sa ajung acolo, am sal rog sa ma lese sai fac foto si un filmulet eventual..o nebunie de motocicleta..in foto arata bine.. dar in sealitate finisajele lasa de dorit... NATI, dupa parerea mea, este una dintre cele mai frumoase motociclete ever, doar BMW R7 mi se pare deasupra la modul cum arata. Dani, pot sa iti dau poze cu un NATI din Germania, era de vanzare la 40.000 de euro, te asigur ca impecabil e un cuvant sarac pentru a descrie motocicleta. @Lolo, TIZ AM600, modelul pe care l-ai postat mai sus, a fost si in Romania, cel putin in Bucuresti au fost 2 motociclete, ambele vandute in afara drept BSA, e drept, acum 15 ani, cand sursele de informare erau precare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dany_oldmoto Postat Februarie 16, 2012 Share Postat Februarie 16, 2012 NATI, dupa parerea mea, este una dintre cele mai frumoase motociclete ever, doar BMW R7 mi se pare deasupra la modul cum arata. Dani, pot sa iti dau poze cu un NATI din Germania, era de vanzare la 40.000 de euro, te asigur ca impecabil e un cuvant sarac pentru a descrie motocicleta. nui nevoie de poza ca am stat in fata unul exeplar nu chiar 40.000 dar in jur de 10.000-15.000 are omuletul ala profit zilnic... stiu de la diferite persoane ca mai sint citeva exemplere in ucraina si rusia,dar naiba da de ele macar o poza sa faca.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Februarie 18, 2012 Share Postat Februarie 18, 2012 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HondaSan Postat Februarie 18, 2012 Share Postat Februarie 18, 2012 Maestre,ca unu ce sunt curios si nu sunt in tema.Ce ste aceasta frumoasa motocicleta?La muzeul BMW din Munchen nu am vazut asa ceva.Deci? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Februarie 18, 2012 Share Postat Februarie 18, 2012 (editat) Prototipul BMW-ul R7 este expus la Muzeul BMW. Periodic, motocicleta este expusa si in cadrul altor expozitii din Germania/alte tari, asa ca e posibil sa fi avut ghinionul de a fi vizitat muzeul cand motocicleta a fost scoasa pentru expunere in alta parte.   Motocicleta este inovativa, din multe puncte de vedere, la ea apare prima data stopul de frana inscriptionat STOP, pana prin 53 motocicletele BMW nu au stop pe frana, doar lumina de pozitie. Editat Februarie 18, 2012 de mihai_prd Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator MosRahao Postat Februarie 18, 2012 Share Postat Februarie 18, 2012 Superb R-7-le, dar parca mai mult imi place NATI PMZ. Superbe poze, ma refer la ambele motociclete! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HondaSan Postat Februarie 18, 2012 Share Postat Februarie 18, 2012 Prototipul BMW-ul R7 este expus la Muzeul BMW. Periodic, motocicleta este expusa si in cadrul altor expozitii din Germania/alte tari, asa ca e posibil sa fi avut ghinionul de a fi vizitat muzeul cand motocicleta a fost scoasa pentru expunere in alta parte. Motocicleta este inovativa, din multe puncte de vedere, la ea apare prima data stopul de frana inscriptionat STOP, pana prin 53 motocicletele BMW nu au stop pe frana, doar lumina de pozitie. Acum am vazut denumirea.Prototip.Corect ,asa e.Tot ce e mai frumos e un prototip. Iau de bun ce ai afirmat.Eu am fost la muzeul BMW acum trei ani,dupa cum bine stii.Nu era acolo.Este o motocicleta superba.Te cam taie pe la lingurica.Nu stiu dece cei de la BMW nu au continuat fabricatia.Chestii, socotli. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Februarie 18, 2012 Share Postat Februarie 18, 2012 Pt ca s-a considerat ca este f. scumpa fabricatia acesteia. Elemente comune modelului se regasesc in R16/17, motociclete deasemenea scumpe si care au avut vanzari limitate. Oricum, dupa Revolutie, modelele R4/R11R16/R17 au cam primele care s-au vandut afara, erau mult mai cerute fata de Zundapp sau Bmw Sahara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate