sanyes Postat Iunie 27, 2015 Share Postat Iunie 27, 2015 Am vazut acuma doua zile Acuma imi pot planifica iesirea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Iulie 1, 2015 Share Postat Iulie 1, 2015 In caz ca intereseaza pe cineva... http://www.euroring.hu/en/naptar/?cmon=7&cyear=2015 Maintorc sambata,pe duminica iesire la golaneala.daca esti liber,ne urcam e mobre si mergem undeva. @sanyes & @vele:ne auzim la telefoane si poate iese ceva cu ungurii pe ultimul weekend din iulie(daca totul e ok financiar). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sanyes Postat Iulie 2, 2015 Share Postat Iulie 2, 2015 Facem sa fie bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bartatiberiu Postat Iulie 3, 2015 Share Postat Iulie 3, 2015 (editat) https://m.facebook.com/pages/RIDE-WITH-ME/753558358056987 RIDE WITH ME -aplicatie telefon Poate folositi/folosim Editat Iulie 3, 2015 de bartatiberiu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Pop Postat Iulie 3, 2015 Share Postat Iulie 3, 2015 maine o motoreala prin zona baii mari? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ionut88 Postat Iulie 4, 2015 Share Postat Iulie 4, 2015 Maintorc sambata,pe duminica iesire la golaneala.daca esti liber,ne urcam e mobre si mergem undeva. @sanyes & @vele:ne auzim la telefoane si poate iese ceva cu ungurii pe ultimul weekend din iulie(daca totul e ok financiar). Salut. Liber...da un semn si stabilim detaliile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Iulie 6, 2015 Share Postat Iulie 6, 2015 Baieti(va stiti voi care),a fost buna miscarea. sa vad cum stau cu timpul liber saptamana asta si sa va dau filmarile.nu sunt extraordinare,dar exista. @ionut88:o sa ai material de studiu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sanyes Postat Iulie 6, 2015 Share Postat Iulie 6, 2015 Asa asa mi-o fost dor sa ma vad pe vreo filmare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Iulie 6, 2015 Share Postat Iulie 6, 2015 (editat) Asa asa mi-o fost dor sa ma vad pe vreo filmare Ai cateva bucati de filmare cu pozitia pe motor pe curbe,faci stop cadru/poza si analizezi:D oricum,nebunie cum ai ajuns sa te dai,bravo!!! De acum inainte,avand in vedere multitudinea de pozitii din care pof filma,o sa ne "jucam" putin mai profesionist cu filmarile.nu de alta,dar ar fi pacat sa nu profitam. Editat Iulie 6, 2015 de george05 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sanyes Postat Iulie 6, 2015 Share Postat Iulie 6, 2015 Atarn ca o maimuta pe motor? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ionut88 Postat Iulie 6, 2015 Share Postat Iulie 6, 2015 @ionut88:o sa ai material de studiu. Lasati materialul sa vina la mine ) voi incerca sa aranjez putin si filmarile de la mine, dar trebuie sa vad cum stau cu timpul si rabdarea (pierd foarte multa la serviciu ). Apropo, George, sa arunci un ochi pe ce ti-am dat si sa imi spui daca se vede ok (scuze daca mai apar onomatopee pe filmari). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
George M. Postat Iulie 29, 2015 Share Postat Iulie 29, 2015 (editat) Salutare tuturor! Poate sa-mi spuna cineva care a trecut recent pe Pasul Gutai care este starea carosabilului? Multam! https://goo.gl/maps/bThMw Editat Iulie 29, 2015 de George M. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
voyager87 Postat Iulie 30, 2015 Share Postat Iulie 30, 2015 Salut George M. Drumul din Baia Mare-Baia Sprie este foarte bun. Dupa iesirea din Baia Sprie, cand incep serpentinele e mai denivelat, pe alocuri asfaltul e decupat 50-100m. Sunt 2-3 zone ingustate unde se lucreaza. Ai grija la gropi pe partea de coborare, dupa Hanul Pintea. Pe portiunea Mara-Desesti-Harnicesti e tot decupat, se pregateste pentru asfaltare. Harnicesti-Sighetu Marmatiei e asfaltat recent. Daca opresti in Baia Mare da un semn. Toate cele bune! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Iulie 30, 2015 Share Postat Iulie 30, 2015 Salutare tuturor! Poate sa-mi spuna cineva care a trecut recent pe Pasul Gutai care este starea carosabilului? Multam! https://goo.gl/maps/bThMw pana in BM ai drum impecabil,apoi pe portiunea Baia Sprie-Harnicesti(aprox 35km) drum prost,pasul Gutai fiind cel mai nasol dar nimic de netrecut fie ca vii cu Deuville-ul sau cu FJR-ul(acesta din urma mai potrivit pt acest sector).pe partea cealalta,spre Sighetu Marmatiei,respectiv Borsa ai din nou drum bun. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
George M. Postat Iulie 30, 2015 Share Postat Iulie 30, 2015 Ce pacat!! Atunci mai amanam putin plimbarea pe Gutai, pana ce se asfalteaza. In w-end o sa mergem la cascada Putnei, langa Lepsa. Pe mine nu ma deranjeaza drumurile mai proaste, dar de data asta nu avem timp. Daca Gutaiul nu are asfalt bun nu imi permit sa-l fac, deoarece avem la dispozitie doar 2 zile. Sambata Iasi-Vatra Dornei-Bistrita-Borsa-Cascada Cailor-420 km. Si trebuie sa ne grabim, ca la 17:00 se inchide telescaunul din statiunea Borsa. Dupa aia, Duminica trebuie sa plecam din statiunea Borsa-Sapanta-inapoi la Sighet-Gutai-B.Mare-Bistrita-V.Dornei-Iasi-650 km. Si nu putem zabovi 35 de km, din pacate. Va multumesc mult pentru informatii!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Iulie 30, 2015 Share Postat Iulie 30, 2015 (editat) Ce pacat!! Atunci mai amanam putin plimbarea pe Gutai, pana ce se asfalteaza. In w-end o sa mergem la cascada Putnei, langa Lepsa. Pe mine nu ma deranjeaza drumurile mai proaste, dar de data asta nu avem timp. Daca Gutaiul nu are asfalt bun nu imi permit sa-l fac, deoarece avem la dispozitie doar 2 zile. Sambata Iasi-Vatra Dornei-Bistrita-Borsa-Cascada Cailor-420 km. Si trebuie sa ne grabim, ca la 17:00 se inchide telescaunul din statiunea Borsa. Dupa aia, Duminica trebuie sa plecam din statiunea Borsa-Sapanta-inapoi la Sighet-Gutai-B.Mare-Bistrita-V.Dornei-Iasi-650 km. Si nu putem zabovi 35 de km, din pacate. Va multumesc mult pentru informatii!!! Nu zici bine si nici nu faci bine.Bistrita-Borsa e la fel de prost!si muuult mai lung. Sighet-Sapanta prost! Sapanta-Baia mare-prost! Am facut toate traseele propuse de tine cu Hornet si cu R1 si crede-ma ca stiu ce vorbesc.daca pt tine 35km pe care mergi oricum incet reprezinta o problema,atunci mai bine alege-ti alta ruta.si nu o zic cu rautate,dar Gutinul e partea mai putin proasta din excursia ta!daca eu am mers cu R1 pe el,poti si tu. Ps:ti-am urmarit topicurile cu plimbari,respectele mele.dar parerea mea ca aceste 2 zile le-ai organizat foarte prost.hai sa zicem ca prima zi o duci la capat,cu maxima alergatura si uitandu-te pe ceas in mod constant,dar a doua zi...forja forja forja si ajuns pe noapte?cu jumatate de km pe drumuri ampulea? Editat Iulie 30, 2015 de george05 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
George M. Postat Iulie 30, 2015 Share Postat Iulie 30, 2015 Ii spuneam si lui Cosmin pe mesaj privat, ca tot o sa ne sacrificam fundurile intr-un weekend ca sa vizitam zona, ca nu cred c-o sa avem rabdare pana cand vor face astia drumurile. Vom veni, asta e clar, dar cu kilometrii dozati putin altfel. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Seherezadul Postat August 9, 2015 Share Postat August 9, 2015 Salut baieti. Vinde cineva de prin zona vre-un naked? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Septembrie 3, 2015 Share Postat Septembrie 3, 2015 oare care ati facut asfaltita pe Mesteacan de vreo 2 saptamani?nu de alta dar carena inferioara a respectivului motor inca sta frumos,bine mersi in sant:)))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sanyes Postat Septembrie 3, 2015 Share Postat Septembrie 3, 2015 Nu mai ii in sant ) Ii in boscheti,un pic mai sus de sant Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Septembrie 4, 2015 Share Postat Septembrie 4, 2015 Nu mai ii in sant ) Ii in boscheti,un pic mai sus de sant Chiar ca. uitasem ca ai facut tu curatenie.))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SkyWay Postat Septembrie 18, 2015 Share Postat Septembrie 18, 2015 Salut baieti. Vinde cineva de prin zona vre-un naked? un Yamaha Fz6 daca te intereseaza.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Seherezadul Postat Septembrie 19, 2015 Share Postat Septembrie 19, 2015 (editat) Probabil mult peste bugetul meu. Un pret totusi si un an de fabricatie? Editat Septembrie 19, 2015 de Seherezadul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SkyWay Postat Septembrie 19, 2015 Share Postat Septembrie 19, 2015 2000 , an 2004. de unde esti ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Octombrie 24, 2015 Share Postat Octombrie 24, 2015 Oare cat sa fii de retardat sa pusti in asemenea hal motorul?pt cei care ati fost la inchiderea de sezon(l..a trista):sper din suflet sa va crape propulsoarele sa ramaneti fara utilaje!de mult n-am mai auzit asemenea turat de motoare,puscat,etc.ma gandesc ca si haosul a fost la el acasa.ca de obicei la "evenimentele" astea de rahan,bravo cocalarilor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate