DeeaCBR Postat Noiembrie 29, 2008 Share Postat Noiembrie 29, 2008 dar pana la urma unde ati fost?...la cavnic?....PS caut schiuri ieftine Da....la cavnic am fost. Acolo am si zis de la inceput ca mergem. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arnold;) Postat Noiembrie 30, 2008 Share Postat Noiembrie 30, 2008 Da....la cavnic am fost. Acolo am si zis de la inceput ca mergem. fain de voi......schiuri ieftine careva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabi_popey Postat Noiembrie 30, 2008 Share Postat Noiembrie 30, 2008 multumiri lui bobo ca nea ajutat sa invatam sa ne dam pe placa si mai ales cu skiurile deci inca odata multumim lui...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy12000 Postat Noiembrie 30, 2008 Share Postat Noiembrie 30, 2008 (editat) multumiri lui bobo ca nea ajutat sa invatam sa ne dam pe placa si mai ales cu skiurile deci inca odata multumim lui...... Placerea a fost de partea mea Data viitoare va invat trucuri noi Editat Noiembrie 30, 2008 de Buggy12000 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dreamcool26 Postat Noiembrie 30, 2008 Share Postat Noiembrie 30, 2008 no mei,io ma urc amu in motor si ma duk la o tavaleala la cavic. pentru doritori,va ashtept akolo!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arnold;) Postat Noiembrie 30, 2008 Share Postat Noiembrie 30, 2008 ati fost si azi? PS schiuri ieftine careva? ....sa precizez....carvuri de 160 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DeeaCBR Postat Decembrie 1, 2008 Share Postat Decembrie 1, 2008 ati fost si azi?PS schiuri ieftine careva? ....sa precizez....carvuri de 160 Dap..si ieri am fost. A fost super misto si foarte placut afara.....dar a fost foarte foarte multa lume. In schimb azi.....am scos cbr-ica...ca se plictisea singurica in garaj. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arnold;) Postat Decembrie 1, 2008 Share Postat Decembrie 1, 2008 Dap..si ieri am fost. A fost super misto si foarte placut afara.....dar a fost foarte foarte multa lume. In schimb azi.....am scos cbr-ica...ca se plictisea singurica in garaj. si eu am facut o tura intr-o zi.....in curte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DeeaCBR Postat Decembrie 1, 2008 Share Postat Decembrie 1, 2008 si eu am facut o tura intr-o zi.....in curte He he...eu am scos-o in oras putin. Nu ma limitez doar la curte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arnold;) Postat Decembrie 1, 2008 Share Postat Decembrie 1, 2008 (editat) He he...eu am scos-o in oras putin. Nu ma limitez doar la curte. si eu am scos-o....chiar acum am venit dar am reusit performanta sa pierd un surubel ce tine ambreajul.....si are o forma asa ciudata incat n-am reusit sa fabric una pe moment.....voi nu stiti cum se fabrica,sau de unde pot lua? Editat Decembrie 1, 2008 de arnold;) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dreamcool26 Postat Decembrie 1, 2008 Share Postat Decembrie 1, 2008 si eu am scos-o....chiar acum am venit dar am reusit performanta sa pierd un surubel ce tine ambreajul.....si are o forma asa ciudata incat n-am reusit sa fabric una pe moment.....voi nu stiti cum se fabrica,sau de unde pot lua? incearca la centralu sau la feromet,ca si io am gasit multe chestii interesante pe la ei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladut50 Postat Decembrie 1, 2008 Share Postat Decembrie 1, 2008 Voi mergeti la partie, eu m-am dat pe motor. E 6 seara si is 8 grade, asa ca nu m-am putut abtine sa nu fac o tura prin sat. Bineinteles ca s-a si aflat unu sa nu imi dea prioritare, si a trebuit sa injur Pana una alta...partie batuta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy12000 Postat Decembrie 1, 2008 Share Postat Decembrie 1, 2008 si eu am scos-o....chiar acum am venit dar am reusit performanta sa pierd un surubel ce tine ambreajul.....si are o forma asa ciudata incat n-am reusit sa fabric una pe moment.....voi nu stiti cum se fabrica,sau de unde pot lua? nu ai reusit sa fabrici unul, nu una Bune motoare Honda astea..... PS: Vezi ca azi motorul Andreei era in fata casei, da o fuga maine pe acolo, poate il mai lasa afara Nu uita cheia de 10 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DeeaCBR Postat Decembrie 1, 2008 Share Postat Decembrie 1, 2008 nu ai reusit sa fabrici unul, nu una Bune motoare Honda astea.....PS: Vezi ca azi motorul Andreei era in fata casei, da o fuga maine pe acolo, poate il mai lasa afara Nu uita cheia de 10 Bobo....ma spionezi cumva? Nu il las afara stai peste noapte relax...l-am lasat afara ca mai am de mers pe ici pe colo. Arnold....iti vand toata cbr-ica..ca nu stii niciodata de ce piese ai nevoie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arnold;) Postat Decembrie 1, 2008 Share Postat Decembrie 1, 2008 bn bn ma.....eram asa nervos incat am si uitat ca vorbeam despre un surubel ....acum ca ai zis pe forum si-a baga andreea motoru in barlog...si nu mai pot da jos surubelu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DeeaCBR Postat Decembrie 1, 2008 Share Postat Decembrie 1, 2008 bn bn ma.....eram asa nervos incat am si uitat ca vorbeam despre un surubel ....acum ca ai zis pe forum si-a baga andreea motoru in barlog...si nu mai pot da jos surubelu Daca o tii tot asa...azi un surub...maine o piulita....poimaine mai stiu eu ce...o sa ajung sa te vad prin oras cum descompletezi motoarele. Apropo...nimeni nu si-a mai scos motorul pe vremea asta super de azi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arnold;) Postat Decembrie 1, 2008 Share Postat Decembrie 1, 2008 Daca o tii tot asa...azi un surub...maine o piulita....poimaine mai stiu eu ce...o sa ajung sa te vad prin oras cum descompletezi motoarele. Apropo...nimeni nu si-a mai scos motorul pe vremea asta super de azi? incep cu a ta ....numa sa-mi zici cand si unde mergi cu ea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy12000 Postat Decembrie 1, 2008 Share Postat Decembrie 1, 2008 incep cu a ta ....numa sa-mi zici cand si unde mergi cu ea Sa nu iei rotile numa, ca-s cu colturi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arnold;) Postat Decembrie 1, 2008 Share Postat Decembrie 1, 2008 Sa nu iei rotile numa, ca-s cu colturi stiu.....m-am interesat....si mi-o zis lumea ca in afara de roti pot lua motoru surubel cu surubel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy12000 Postat Decembrie 1, 2008 Share Postat Decembrie 1, 2008 stiu.....m-am interesat....si mi-o zis lumea ca in afara de roti pot lua motoru surubel cu surubel spor Motoru ii bun, are miros de Ferneziu, dar merge f bine. O sa ai nevoie de el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bredock Postat Decembrie 1, 2008 Share Postat Decembrie 1, 2008 si eu am scos mobra am fost pana la orasu nou din judetul satu mare afost super cu o oprire la apa la un ceai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arnold;) Postat Decembrie 4, 2008 Share Postat Decembrie 4, 2008 (editat) nu mai intrati pe forum?....v-ati lasat? Editat Decembrie 4, 2008 de arnold;) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DeeaCBR Postat Decembrie 4, 2008 Share Postat Decembrie 4, 2008 nu mai intrati pe forum?....v-ati lasat? Nu ne-am lasat de forum...dar unii mai ies si prin oras. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arnold;) Postat Decembrie 5, 2008 Share Postat Decembrie 5, 2008 Nu ne-am lasat de forum...dar unii mai ies si prin oras. acum crezi ca te-ai scos? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DeeaCBR Postat Decembrie 5, 2008 Share Postat Decembrie 5, 2008 acum crezi ca te-ai scos? Nu aveam nici cea mai mica intentie de a ma scoate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate