emylyo Postat Martie 4, 2007 Share Postat Martie 4, 2007 Am folosit mai multe-MOTOREX,MOTUL,REPSOL,PENZOIL,SHEL.As vrea sa incerc si altceva.Ce? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Martie 4, 2007 Share Postat Martie 4, 2007 Am folosit mai multe-MOTOREX,MOTUL,REPSOL,PENZOIL,SHEL.As vrea sa incerc si altceva.Ce? Motul si mai nou Yacco folosesc...sincer nu prea vad diferentele,iar la pret sunt cam la fel. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Emppu Postat Martie 4, 2007 Share Postat Martie 4, 2007 Castrol e tata lor! Parerea mea. Bestseller in Germania. Si S100 e de calitate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Misterio Postat Martie 4, 2007 Share Postat Martie 4, 2007 Eu folosesc Valvoline dar mi-a spus un tovaras ieri ca exista ceva praf de uns lantul..Stie cineva mai multe?Avantajul ar fi lipsa stropilor de pe papuci si roata spate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi-mic Postat Martie 4, 2007 Share Postat Martie 4, 2007 Teflon uscat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KristaKe Postat Martie 4, 2007 Share Postat Martie 4, 2007 eu folosesc Castrol, adus din Germania...e excelent, sincer nu cred sa fie altul mai bun...poate eventual ceva cu teflon...hmmm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Emppu Postat Martie 4, 2007 Share Postat Martie 4, 2007 S100 a castigat teste, e o idee mai scump decat Castrol si e cu teflon. I fully trust Castrol. Un singur lucru nu as cumpara niciodata de la ei. Casca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DLA Postat Martie 4, 2007 Share Postat Martie 4, 2007 anu trecut pe r1 valvoline, anu asta pe rr 1000 vreau sa folosesc motul cu teflon, e beton. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SILVIU.C Postat Martie 4, 2007 Share Postat Martie 4, 2007 Foloseam Motul...dar nu am gasit si era constrans sa-mi iau. Am zis sa incerc si Motorex....sunt curios de calitate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Martie 4, 2007 Share Postat Martie 4, 2007 motul factory line Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sacal Postat Martie 4, 2007 Share Postat Martie 4, 2007 eu am motorex cu teflon si e ok. daca dai cu atentie, nu sare deloc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi-mic Postat Martie 4, 2007 Share Postat Martie 4, 2007 Am avut si eu Motorex 622, il foloseam sa ung balamalele la garaj si alte chestii, mai putin lantul. Cu Procycle Teflon (uscat) am intins lantul dupa 7000 km....asa ca nu mai comentez calitatea. Plus ca se lipeste excelent si se ia foarte greu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
medevac106 Postat Martie 4, 2007 Share Postat Martie 4, 2007 (editat) motorex white 622! foarte bun. cea mai tare faza era cand aveam gs-ul cu jenti albe si dadeam cu altceva: dupa 10km erau cel putin gri!!! am incercat si din alea uscate cu teflon: foarte zgomotoase! si nici nu-mi placea cu arata lantul dupa un timp, se incalzea foarte tare. cu motorexul dupa 15 min se transfoma intr-o vaselina alba care acolo moare chiar si la spalat. Editat Martie 4, 2007 de medevac106 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emylyo Postat Martie 6, 2007 Autor Share Postat Martie 6, 2007 Am luat tot Motorex si deja adepasit la pret se pare Motulul.M-am cam chinuit sa spal lantul de Motorex ce-i drept! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SRY Postat Martie 6, 2007 Share Postat Martie 6, 2007 Alternez intre Shell cu teflon, Valvoline ??? si am mai folosit si WĂźrth. Cel mai "vizibil" efect l-a acut Shell-ul. Urmatorul va fi unul uscat de la Pro Cycle (la Louis cu 6 Eur - Art. nr. 10004309), pentru ca m-am saturat sa tot curatz la jeanta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan-Andrei Postat Martie 7, 2007 Share Postat Martie 7, 2007 Am incercat pana acum: - IPONE (cel colorat rosu): unge foate bine, dar murdareste tot in jur - PROCYCLE (teflon uscat): o porcarie, se curata imediat - PUTOLINE (cel normal, o-ring): unsuros, nu sta pe lant, cel mai prost dintre cele pe care le-am incercat And the winner is........ MOTOREX cu teflon - e super tare, unge foarte bine, nu pateaza, nu murdareste. Si e si ieftin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sckhreech Postat Martie 7, 2007 Share Postat Martie 7, 2007 MOTOREX Racing cu teflon......adera foarte bine si nu curge de pe lant , nu pateaza janta..... , shell...varza.....motul.....a ramas teflonul in tub cred ) ...deci raman pe MOTOREX , si pe de alta parte are si 1 pret bun fata de celelalte produse cu teflon de pe piata, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emylyo Postat Martie 7, 2007 Autor Share Postat Martie 7, 2007 Pe Motorex cu teflon am dat la Kawa,Motulul cu teflon era 39 ron la Yamaxa(in Constanta).Asa ca nu e tocmai ieftin.Motulul la Selgros era 48 ron. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emylyo Postat Martie 7, 2007 Autor Share Postat Martie 7, 2007 (editat) Pe cel Motorex am omis sa scriu ca am dat 45 ron. Editat Martie 7, 2007 de emylyo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SILVIU.C Postat Martie 7, 2007 Share Postat Martie 7, 2007 Intrebare:la ce ajuta ca e cu teflon ,sau care e diferenta?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theBD Postat Martie 7, 2007 Share Postat Martie 7, 2007 intrebare: stiti la ce foloseste sprayul de lantz? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan-Andrei Postat Martie 7, 2007 Share Postat Martie 7, 2007 intrebare: stiti la ce foloseste sprayul de lantz? Sa imi dau eu cu parerea, intuitiv: Dupa ce speli lantul, scoate sunetul acela de "sticla" (un clantanit). Rezulta ca spray-ul are rolul de a lubrifia articulatiile lantului. Pe langa asta, mai cred ca are rolul de a proteja o-ring-urile (in care oricum este - sau ar trebui sa fie - vaselina) de praf. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theBD Postat Martie 7, 2007 Share Postat Martie 7, 2007 raspuns: habar n'am! ca sa ne murdarim jentile si ghetele? ps: unde gasesc motoflex d'asta cu teflonel? raspuns: pentru a prelungi viata din pinion+foaie motorex cu teflon (tubul cu galben) i'l iei de la magazinul din cotroceni, ala KTM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SILVIU.C Postat Martie 7, 2007 Share Postat Martie 7, 2007 Si imi raspunde si mie cineva ,care e rolul teflonului ,caci am vazut ca e si cu si fara?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theBD Postat Martie 7, 2007 Share Postat Martie 7, 2007 For dry dusty conditions I strongly suggest you use a dry lube. As the name suggests, dry lubes are dry after being applied to the chain. All dry lubes involve some sort of wax. Many riders used to literally use wax to lube their chains. This provided the advantage of a very clean chain in dusty conditions, but in reality provided very poor lubrication. Some people still use wax and swear by it, but unless you are one of these people, I don't suggest it. The modern day dry lube typically use PTFE, teflon and other agents suspended in an evaporating solvent. When the lube is applied it is wet, but after a few minutes it dries leaving a waxy protective coating on your chain. These lubes hold up fairly well in wet conditions as well, but you may need to reapply the lube more often in these conditions. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate