odhin Postat Martie 5, 2007 Share Postat Martie 5, 2007 (editat) dintr-o prostie monumentala am reusit sa rup un surub in tamburul de ambreiaj. Am nevoie de ajutor pentru a refileta respectiva gaura. Anyone? Atat tamburul, cat si surubul sunt din aluminiu... Editat Martie 5, 2007 de odhin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi-mic Postat Martie 5, 2007 Share Postat Martie 5, 2007 Daca surubul a ramas inauntru, incearca sa dai o gaura prin el si sa incerci sa-l desfiletezi. Exista scule speciale pentru asa ceva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
odhin Postat Martie 5, 2007 Autor Share Postat Martie 5, 2007 Daca surubul a ramas inauntru, incearca sa dai o gaura prin el si sa incerci sa-l desfiletezi. Exista scule speciale pentru asa ceva. te cred, dar nu am asha ceva... asta e marea mea problema... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi-mic Postat Martie 5, 2007 Share Postat Martie 5, 2007 Un strungar bun ar trebui sa aiba. Daca nu.... http://www.louis.de/_205289528bd6d4e0bbc29...tnr_gr=10003612 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skywalker Postat Martie 5, 2007 Share Postat Martie 5, 2007 daca surubul e mai maricel, solutia e o gaura in el, folosit un tarod cu filet invers (neaparat) si cand strangi - se desface celalalt. Altfel e ff greu de scos ai mai avea ca varianta sa pui ceva penetrant pe langa el ,sa ii faci un sant pt surubelnita dreapta si sa incerci. Mie mi-a mers,dar cred ca a fost noroc... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
odhin Postat Martie 5, 2007 Autor Share Postat Martie 5, 2007 (editat) daca surubul e mai maricel, solutia e o gaura in el, folosit un tarod cu filet invers (neaparat) si cand strangi - se desface celalalt. Altfel e ff greu de scos ai mai avea ca varianta sa pui ceva penetrant pe langa el ,sa ii faci un sant pt surubelnita dreapta si sa incerci. Mie mi-a mers,dar cred ca a fost noroc... nu e prea mare...tocmai de asta mergeam pe varianta de refiletare, chiar si cu un surub mai mare Editat Martie 5, 2007 de odhin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
binox Postat Martie 5, 2007 Share Postat Martie 5, 2007 Extractoare de suruburi rupte gasesti si la Practiker cu 25 lei setul Mai trebuie sa dai o gaura in surubul rupt si cu putin noroc ai rezolvat. Gaura da-o cu o masina de gaurit de banc nu cu una de mana. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
odhin Postat Martie 5, 2007 Autor Share Postat Martie 5, 2007 Extractoare de suruburi rupte gasesti si la Practiker cu 25 lei setul Mai trebuie sa dai o gaura in surubul rupt si cu putin noroc ai rezolvat. Gaura da-o cu o masina de gaurit de banc nu cu una de mana. AM NEVOIE DE CINEVA KRE SA FACA TOATE CHESTIILE ASTA.... CONTRA COST. nu am nici scule si nici priceperea necesara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Martie 5, 2007 Share Postat Martie 5, 2007 Suna-ma la 0722646373 si cred ca putem rezolva inpreuna. Am atelierul in Militari. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motorita Postat Martie 5, 2007 Share Postat Martie 5, 2007 DACA N AI REZOLVAT T REZOLV SIGUR SI CU EXTRAS SURUB SI CU CONFECTIONAREA ALTUI SURUB MAI REZISTENT SAU DE CE NU A TUTUROR SURUBELOR EVENTUAL MARIREA GAURILOR 0723446040 VEZI POSTUL MEU ....MSI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DCSAN20 Postat Martie 9, 2007 Share Postat Martie 9, 2007 CAM Tarziu mecanicii astia ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate