Sari la conținut

Zona Titan: Balta Alba, Dristor, Sector 3

Alexxa
 Share

Postări Recomandate

• Răspunsuri 12,3k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

am ajuns am ajuns cu zambetu pe buze :D mie mi-a mers la suflet plimbarica de aseara :P nu stiu de ce a dat retea ocupata..cred ca nu te place mobilul meu :lol: dupa ce am ajuns in buc am mers si in studio bar asa sarbatoresc intoarcerea intreg nevatamat si cu plinu de ulei facut la mobra :laugh:)

app vine cineva la intrunire diseara ? e zi frumoasa

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Bai va rog frumos!

APLAUZE SI CHIOTE PENTRU DOMNU' R4ZOR!

De ieri a devenit mandrul tatic al unui carnacior rozaliu de 4,2 kg (io clar ii ridic nevasta la rang de zeitza) pe nume provizoriu R4zorel... asteptam sa-l declare in urmatoarele 24 de ore, altfel expira... :lol:

Felicitari pentru a mia oara, bai tati :D

PS: Il invit pe tati sa-i dezvaluie frumosul nume ales, nu-i rapesc si bucuria asta :laugh: oricum, baieti, sa va pregatiti fiicele, presimt un mic Don Juan pui de Rossi care o sa franga inimi :P

Editat de Ralucone
Link spre comentariu

Bai va rog frumos!

APLAUZE SI CHIOTE PENTRU DOMNU' R4ZOR!

De ieri a devenit mandrul tatic al unui carnacior rozaliu de 4,2 kg (io clar ii ridic nevasta la rang de zeitza) pe nume provizoriu R4zorel... asteptam sa-l declare in urmatoarele 24 de ore, altfel expira... :laugh:

Felicitari pentru a mia oara, bai tati :P

PS: Il invit pe tati sa-i dezvaluie frumosul nume ales, nu-i rapesc si bucuria asta :D oricum, baieti, sa va pregatiti fiicele, presimt un mic Don Juan pui de Rossi care o sa franga inimi :D

Felicitari cocoselule !!! Sa-ti traiasca sa fie sanatos ! Inca unul in gasca cocoseilor singuratici ...care este !

Era cazul....si asa incepusem sa ma ingrijorez ca nu mai vine...si acum ai "a bundle of joy " :lol:

Link spre comentariu

Felicitari cocoselule !!! Sa-ti traiasca sa fie sanatos ! Inca unul in gasca cocoseilor singuratici ...care este !

Era cazul....si asa incepusem sa ma ingrijorez ca nu mai vine...si acum ai "a bundle of joy " :lol:

Io zic ca momentan are multe ore de nesomn programate pt urmatoarele luni. Da' compenseaza, face cinste si ne rugam la zana maseluta sa mai reduca din perioada de colici :laugh:

Link spre comentariu

va foarte mutzumex si baietelul al carui proaspat tatic sunt nu e un grasan cum sustine ralucone, adica are 4.1kg nu 4.2 si 54 cm, este inmatriculat cu nr, 69 la maternitate si cum era de asteptat azi de dimineata l-am gasit cu o fetita in pat :lol: momentan i se spune Mitica din motive destul de dificil de explicat acum insa numele lui este atentie :laugh: ...Eric Stefan...

va mutzumex!

*masa si dansul se vor tine in picioare la o data stabilita in prealabil. acest medicament se elibereaza fara reteta daca apar manifestari neplacute adresati-va personei de la bar pentru inca o doza de alcool. Pentru mai multe informatii va rugam consultati un medic de familie si ofiterul starii civile

Editat de R4z0r
Link spre comentariu

va foarte mutzumex si baietelul al carui proaspat tatic sunt nu e un grasan cum sustine ralucone, adica are 4.1kg nu 4.2 si 54 cm, este inmatriculat cu nr, 69 la maternitate si cum era de asteptat azi de dimineata l-am gasit cu o fetita in pat :lol: momentan i se spune Mitica din motive destul de dificil de explicat acum insa numele lui este atentie :laugh: ...Eric Stefan...

va mutzumex!

*masa si dansul se vor tine in picioare la o data stabilita in prealabil. acest medicament se elibereaza fara reteta daca apar manifestari neplacute adresati-va personei de la bar pentru inca o doza de alcool. Pentru mai multe informatii va rugam consultati un medic de familie si ofiterul starii civile

din partea mea (ravenitza aici) si a lu dya: felicitari si toate bucuriile din lume familiei tale!!

esti un nebun si de acum esti un nebun si jumatate (eric stefan - frumos nume!)

abia astept sa vad poze cu micul dracusor ce s-a lasat asteptat ca sa manance nervii parintilor :D

Link spre comentariu

Felicitari Razvane :lol: Sa-ti traiasca si sa fiti fericiti...Oficial mobra a trecut pe locu' 3? :laugh: Cum a fost prima oara cand l-ai tinut in brate?

Editat de Gixxx'
Link spre comentariu

ce tareeeee ! razorel welcome to the gang ! :P) ce mocioclist fioros o sa ajunga asta micu...asa ca taica'su :laugh: :D felicitari omule :lol: sa-l stapanesti sanatos pe prichindel :D

Editat de Legnakrad.
Link spre comentariu

ia garaju neamule ca vine prafu acushi! :laugh:

eu mi-am bagat mobra la dospit acolo si mai e un loc!

cine se baga sa zica cu un PM.

zona Campia Libertatii

Bafta!

Felicitari pt micul motorist! Cand o sa ajunga mare o sa vrea cine stie ce aeroglisor :D O sa fi fericit daca o sa se dea pe roti si nu pe aer :lol:

Link spre comentariu

Cocosei! Prezentati arm'! :lol:

A ramas 14 decembrie in Silver Church pt Biker Dance. Pica duminica, hope everybadea's happy now. Pentru mai multe informatii, agresati-mi semnatura. Si agresati si link-ul asta:

/index.php?showtopic=293019

Cine vrea sa fie Mos Craciun sa ma bazaie :laugh:

Link spre comentariu

Cocosei! Prezentati arm'! :P

A ramas 14 decembrie in Silver Church pt Biker Dance. Pica duminica, hope everybadea's happy now. Pentru mai multe informatii, agresati-mi semnatura. Si agresati si link-ul asta:

/index.php?showtopic=293019

Cine vrea sa fie Mos Craciun sa ma bazaie :D

ai grija cum vorbesti!in primul rand se spune "COCOSEII SINGURATICI" si nu te adresa intregii populatii k am stabilit niste probe si cateva criterii pentru a intra in acest club,ai uitat??!!! :lol: si a doua problema...sa speram ca acum e multumita lumea si nu mai apar alte probleme :D Cand vine primavara??? :laugh:

Editat de ovy_d
Link spre comentariu

ai grija cum vorbesti!in primul rand se spune "COCOSEII SINGURATICI" si nu te adresa intregii populatii k am stabilit niste probe si cateva criterii pentru a intra in acest club,ai uitat??!!! si a doua problema...sa speram ca acum e multumita lumea si nu mai apar alte probleme Cand vine primavara???

Bai frate-meu, ti-a ramas niste vin p-acolo prin vene, nu? :laugh: Ma adresam in mod special Cocoseilor Singuratici, si nu in mod oficial. Ne vom adresa poporului mai incolo, dupa ce-mi trece caputzul, ca ma doare groaznic :laugh:Deci sa ne linistim, da? Zen, fung shuei, feng shui si buddha bar! Si cafe del mar.

Si pana la primavara mai e, din pacate, acu incepe sezonul de vin fiert si sapuneli. Ai pus-o. :lol:

Link spre comentariu