mariusEL Postat Iulie 28, 2012 Share Postat Iulie 28, 2012 Salutare voua. Sunt Marius si cam de o luna detin un SV650 naked. Stau in zona Dristor. Asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Iulie 28, 2012 Share Postat Iulie 28, 2012 E o noua moda asta acum cu SV-uri ? Uelcăm. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orlyy9 Postat Iulie 28, 2012 Share Postat Iulie 28, 2012 E o noua moda asta acum cu SV-uri ? Uelcăm. individiosuleee vrei numai suzuki gsxr 600 black Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Iulie 29, 2012 Share Postat Iulie 29, 2012 individiosuleee vrei numai suzuki gsxr 600 black Sau doar FZ-uri d-alea de 1000 ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orlyy9 Postat August 1, 2012 Share Postat August 1, 2012 (editat) :moto: ,unii cauta dar nu gasesc si nu dau nume Editat August 1, 2012 de orlyy9 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bakajin Postat August 1, 2012 Share Postat August 1, 2012 Uelcăm tu ză bout of iu! Senc iu , senc iu! Se mai aduna lumea de pe topicul asta au ba? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat August 2, 2012 Share Postat August 2, 2012 Vorbeste cu userii steliadis si gianni_83. Ei se ocupa cu organizarea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gianni_83 Postat August 2, 2012 Share Postat August 2, 2012 Salut, Multumesc Nyt,dar noi suntem simpli participanti organizarea se stabileste prin referendum. VIneri suntem prezenti,speram noi cel putin 5. poate facem si un mic drum dar stabilim totul la fata locului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
steliadis Postat August 2, 2012 Share Postat August 2, 2012 Salut, Multumesc Nyt,dar noi suntem simpli participanti organizarea se stabileste prin referendum. VIneri suntem prezenti,speram noi cel putin 5. poate facem si un mic drum dar stabilim totul la fata locului subscriu... din pacate eu sunt de o saptamana la mare dupa care plec la munte... ma intorc pe meleagurile patriei pe 17 de fapt nu din pacate... din fericire sa ne vedem cu bine baieti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat August 2, 2012 Share Postat August 2, 2012 Salut, noi cel putin 5. subscriu... din pacate eu sunt de o saptamana la mare dupa care plec la munte... ma intorc pe meleagurile patriei pe 17 sa ne vedem cu bine baieti And then they were 4 ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gianni_83 Postat August 2, 2012 Share Postat August 2, 2012 (editat) And then they were 4 ! au fost vremuri cand am fost 2,deci astea sunt timpuri bune mint...de fapt o data anul trecut am fost doar eu:)) subscriu... din pacate eu sunt de o saptamana la mare dupa care plec la munte... ma intorc pe meleagurile patriei pe 17 de fapt nu din pacate... din fericire sa ne vedem cu bine baieti ooo,bun,distractie placuta pe acolo Editat August 2, 2012 de gianni_83 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat August 5, 2012 Share Postat August 5, 2012 Asa cum v-am obisnuit, in fiecare an pregatim o cursa mai iesita din tipar. Daca in anii trecuti am avut un prolog in nocturna si un traseu pregatit pentru 4 manse de endurocros anul acesta va pregatim doua trasee diferite pentru cele 4 manse, un prolog pe nocturna si surpriza cea mare SUPERSPECIALA MONSTER la care vor fi admisi doar sportivii ce au luat startul in TOATE CELE 4 MANSE. Traseele vor avea un grad de dificultate mediu astfel ca toti participantii sa poata incheia cel putin o tura in timpul alocat mansei. Am ales sa incepem de joi si sa incheiem sambata pentru ca in ziua de duminica sa se poata pleca linistit si odihnit spre casa tinand cont ca multi au de impins cateva sute de km pana la resedinta. Atentie, una din mansele de sambata va fi luata in considerare de catre FRM ca etapa de campionat national la disciplina endurocros. Va astept cu drag! Catalin Mitachescu aka JUMBA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mariusEL Postat August 5, 2012 Share Postat August 5, 2012 (editat) E o noua moda asta acum cu SV-uri ? Uelcăm. Mersi. Nu stiu daca e o moda cu SV-urile acum. Am observat si eu ca sunt cateva in Bucuresti. La mine s-a intamplat sa fie castigatorul intre hornet, SV si bandit, dat fiind faptul ca sunt incepator. Momentan sunt foarte multumit de el. Editat August 5, 2012 de mariusEL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pantera Neagra Postat August 10, 2012 Share Postat August 10, 2012 Pic și eu pe aici cu o reclamă...pentru mine. Pe bd. Iuliu Maniu, lângă Student Pub, am deschis un magazin acum ceva vreme și am băgat și partea de piese pentru moto și scutere. Lucrez cu 3 importatori de căciulă, deci sper că pot găsi cam orice ar fi nevoie. Dacă aveți nevoie de ceva aruncați cu mail-uri pe contact@zetmag.com sau sunați-mă la 021.367.48.77 Asfalt uscat și mai puțin fierbinte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orlyy9 Postat August 10, 2012 Share Postat August 10, 2012 :-L Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat August 10, 2012 Share Postat August 10, 2012 Pic și eu pe aici... Fratele "mele", n-ai ratat nici un topic? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
infocod01 Postat August 12, 2012 Share Postat August 12, 2012 Salutare dragii mei motociclisti din zona Titan, Ma numesc Codrut si de vreo saptamana mi-am achizitionat si eu un BMW F650 galben . Locatie....Intersectie Campia Libertatii cu Baba Novac . Asfalt uscat la toti ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Legnakrad. Postat August 13, 2012 Share Postat August 13, 2012 Salutare dragii mei motociclisti din zona Titan, Ma numesc Codrut si de vreo saptamana mi-am achizitionat si eu un BMW F650 galben . Locatie....Intersectie Campia Libertatii cu Baba Novac . Asfalt uscat la toti ! Uelcam ! vineri la 19-19:30. Vin si eu vinerea asta so ne auzim acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
steliadis Postat August 13, 2012 Share Postat August 13, 2012 Salutare dragii mei motociclisti din zona Titan, Ma numesc Codrut si de vreo saptamana mi-am achizitionat si eu un BMW F650 galben . Locatie....Intersectie Campia Libertatii cu Baba Novac . Asfalt uscat la toti ! m-am dat si eu cu una ca a ta in we asta pe Transalpina, super motor... sa-l stapanesti sanatos. In we asta sper sa apar si eu la intalnire cu DStarul meu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GabiButon Postat August 14, 2012 Share Postat August 14, 2012 Dragilor, o vand pe Suzi. /index.php?/topic/682317-vand-suzuki-gsr-600-2008-22000km/page__p__3202656#entry3202656 Mobra se prezinta foarte bine, suna excelent iar franele sunt dementiale. Ii astept in Ozana pe cei ce vor sa o verifice. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
septimiu JFK Postat August 15, 2012 Share Postat August 15, 2012 diseara, se iese la plimbare prin apropieri , poate si o terasa .. suc... postez pe la 6 cand se decide mai exact pe unce , ce si cum 0752447970 septimiu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bakajin Postat August 15, 2012 Share Postat August 15, 2012 Salutare dragii mei motociclisti din zona Titan, Ma numesc Codrut si de vreo saptamana mi-am achizitionat si eu un BMW F650 galben . Locatie....Intersectie Campia Libertatii cu Baba Novac . Asfalt uscat la toti ! Si cu al meu BMW albastru ne mai trebuie un f650 rosu sa facem tricolorul Sa il stapanesti sanatos....un motor de nadejde care te duce unde vrei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
septimiu JFK Postat August 15, 2012 Share Postat August 15, 2012 (editat) ma duc pe Amkart la un suc si o tura cu inca cateva moto si apoi bagam o plimbare prin imprejurimi,care vrea s ne intalnim 0752447970 s ma sune Editat August 15, 2012 de septimiu_J F K Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orlyy9 Postat August 16, 2012 Share Postat August 16, 2012 Sambata plimbare pe traseul cheia-cabana muntele rosu,se baga careva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
septimiu JFK Postat August 18, 2012 Share Postat August 18, 2012 iesire ceva pe seara, sau pe amiaz pe Amckart.. careva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate