Andrei_r5 Postat Iunie 24, 2008 Share Postat Iunie 24, 2008 Salut. Sunt Toma si stau in Ozana, pe str. Mizil. Am un Suzuki Bandit 600 S albastru de 1 an. Lucrez in vanzari si evadez in weekend-uri cu moto, cortul si iubita. Mi-ar place sa cunosc si alti motoristi din cartier. hai weekend-ul asta in BG Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G0055 Postat Iunie 24, 2008 Share Postat Iunie 24, 2008 hai weekend-ul asta in BG uaaa:(((have fun! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
phantomas Postat Iunie 24, 2008 Share Postat Iunie 24, 2008 2 All Care iese joi seara la o tura, si p-orma la Apasu la o bere? Cum e cu Ruse? Cand se pleaca sambata? M-ar interesa si pe mine... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Iunie 24, 2008 Share Postat Iunie 24, 2008 Pentru tura de joi ne auzim fix in acea zi, daca nu am treaba ies eu la o tura si apoi la Apasu. Din pacate am realizat ca luni am examen la facultate, deci pot veni la Ruse decat o zi, cel mai probabil duminica. Asa ca ca idee mai mult ca sigur duminica dimineata plec spre Ruse si ma intorc seara. Spre sf saptamanii aflu cat de sigur e. Dar pana atunci mai vorbim si vineri la intalnire! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kawalin Postat Iunie 24, 2008 Share Postat Iunie 24, 2008 azi a fost casca vedeta in Bikers Matei Voievod! ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Iunie 24, 2008 Share Postat Iunie 24, 2008 azi a fost casca vedeta in Bikers Matei Voievod! ) Bai ma enervezi Da am fost...pasagera, intamplator. WTF? nu e frumos ce faci, next time cand ma vezi sa te prezinti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cehu' Postat Iunie 25, 2008 Share Postat Iunie 25, 2008 (editat) Salut. Sunt Toma si stau in Ozana, pe str. Mizil. Am un Suzuki Bandit 600 S albastru de 1 an. Lucrez in vanzari si evadez in weekend-uri cu moto, cortul si iubita. Mi-ar place sa cunosc si alti motoristi din cartier. sal ! si eu stau pe mizil. daca nu ne-am intalnit pe acolo, poate ne cunoastem vineri la metrou Editat Iunie 25, 2008 de cehu' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Iliescu Eugen Postat Iunie 25, 2008 Share Postat Iunie 25, 2008 re 2 all Eu o sa zic pass la urmatoarele 3 intalniri pt ca plec in concediu. Distractie placuta si sa auzim de bine !!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Winston Smith Postat Iunie 25, 2008 Share Postat Iunie 25, 2008 Salut Cehule, ce-ti mai face Viroaga? Fratilor, care aveti sau stiti pe cineva care un far de bmw F 650 ST, model 1997? Multzam, de cateva luni tot caut si nu gasesc nimic, iar la Bavaria au niste preturi supernashpa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pachemon Postat Iunie 25, 2008 Share Postat Iunie 25, 2008 sa fii fericit iubit si mai ales odihnit si "satisfacut" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vraciul Postat Iunie 25, 2008 Share Postat Iunie 25, 2008 noroc si asfalt uscat tuturor mobristilor stau de putin timp pe la ambrozie parca ii zice sunt posesor de moto si motociclist pana la moarte am vazut si fete prin zona motocicliste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Iliescu Eugen Postat Iunie 26, 2008 Share Postat Iunie 26, 2008 Re 2 all In ultima vreme ma tot gandesc sa mai cumpar o jucarie. Am fost weekend-ul la mare si m-am distrat copios cu un ski-jet al unor prieteni. Dupa parerea mea este o alternativa pt enduro. Daca de la enduro ajungi acasa rupt de oase dupa o jumatate de zi, cu ski jet-ul te rupi de oase dupa 30 minute. Acestea fiind zise m-am hotarat sa cumpar un ski-jet. Am cautat prin anunturi si vreau sa spun ca oferta nu este foarte bogata, iar preturile sunt oarecum pe masura. Acum vine rugamintea mea, si anume daca stie cineva vreun skijet de vanzare as fi foarte recunoscator. Numarul meu de telefon este 0741340245 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Iunie 26, 2008 Share Postat Iunie 26, 2008 Salut Cehule, ce-ti mai face Viroaga? Fratilor, care aveti sau stiti pe cineva care un far de bmw F 650 ST, model 1997? Multzam, de cateva luni tot caut si nu gasesc nimic, iar la Bavaria au niste preturi supernashpa. uite o mica idee: /index.php?...=187030&hl= Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Winston Smith Postat Iunie 26, 2008 Share Postat Iunie 26, 2008 uite o mica idee: /index.php?...=187030&hl= Multumesc mult, il stiu pe tipu' asta, am tot incercat sa=l caut, mesaj, sms, dar nu raspunde, mai incerc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Iunie 26, 2008 Share Postat Iunie 26, 2008 Multumesc mult, il stiu pe tipu' asta, am tot incercat sa=l caut, mesaj, sms, dar nu raspunde, mai incerc. probabil a fost plecat. am sa vb si eu cu el pe mess cand il vad. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
phantomas Postat Iunie 26, 2008 Share Postat Iunie 26, 2008 Cine merge la o tura si dupa la Apasu la o bere ? Ravenitza, mergi sau ai treaba ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
septimiu_21 Postat Iunie 26, 2008 Share Postat Iunie 26, 2008 Din pacate cred k maine e ultima vineri in cd mai vin cu moto, am gasit cumparator la el si vrea sa-l ia si maine.... Il mai tin cateva zile pana ii fac actele si radierea si apoi adio Dar sper k intr-o luna sa mai strang vreo mie de euroi si sa imi iau 600rr , sa mi-l aduc de la italieni Deci va intreb dc stie cineva cu cine sa vb k sa imi aduc un moto de dincolo, chestia e k vreau sa merg si eu cu el sa vad ce cumpar dc stiti nr de tel Id-uri va raman dator In rest ne vedem vineri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pachemon Postat Iunie 26, 2008 Share Postat Iunie 26, 2008 Din pacate cred k maine e ultima vineri in cd mai vin cu moto, am gasit cumparator la el si vrea sa-l ia si maine.... Il mai tin cateva zile pana ii fac actele si radierea si apoi adio Dar sper k intr-o luna sa mai strang vreo mie de euroi si sa imi iau 600rr , sa mi-l aduc de la italieni Deci va intreb dc stie cineva cu cine sa vb k sa imi aduc un moto de dincolo, chestia e k vreau sa merg si eu cu el sa vad ce cumpar dc stiti nr de tel Id-uri va raman dator In rest ne vedem vineri cu mine si te pun in legatura cu tipul care mi l-a adus mie din italia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Iunie 27, 2008 Share Postat Iunie 27, 2008 Cine merge la o tura si dupa la Apasu la o bere ? Ravenitza, mergi sau ai treaba ? sorry, dar am mers la concert Cargo si apoi la Ursu, Bikers. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pachemon Postat Iunie 27, 2008 Share Postat Iunie 27, 2008 Din pacate cred k maine e ultima vineri in cd mai vin cu moto, am gasit cumparator la el si vrea sa-l ia si maine.... Il mai tin cateva zile pana ii fac actele si radierea si apoi adio Dar sper k intr-o luna sa mai strang vreo mie de euroi si sa imi iau 600rr , sa mi-l aduc de la italieni Deci va intreb dc stie cineva cu cine sa vb k sa imi aduc un moto de dincolo, chestia e k vreau sa merg si eu cu el sa vad ce cumpar dc stiti nr de tel Id-uri va raman dator In rest ne vedem vineri sau cu vulturul argintiu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Iunie 27, 2008 Share Postat Iunie 27, 2008 Uitasi: La multi ani Neo! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kayne Postat Iunie 27, 2008 Share Postat Iunie 27, 2008 Oooo.. ! Sa ne traiesti maestre!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Iunie 27, 2008 Share Postat Iunie 27, 2008 (editat) Plecare duminica dimineata la ora 8 de la Rondul Alba-Iulia, langa CEC catre intrunirea de la Ruse, stat cateva ore si apoi mers la Veliko (100 km de Ruse). seara venit inapoi. viteza de croaziera in jur de 100 km/h. cine se baga? Editat Iunie 27, 2008 de ravenitza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
phantomas Postat Iunie 27, 2008 Share Postat Iunie 27, 2008 sorry, dar am mers la concert Cargo si apoi la Ursu, Bikers. Cred ca a fost fain Nu-i nimic, alta data...n-au intrat zilele-n sac. Cat despre Russe...sry dar eu nu pot merge, trebuie sa plec in alta parte. Drum bun si asfalt uscat celor care mergeti. Distractie placuta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Iunie 27, 2008 Share Postat Iunie 27, 2008 Cred ca a fost fain Nu-i nimic, alta data...n-au intrat zilele-n sac. Cat despre Russe...sry dar eu nu pot merge, trebuie sa plec in alta parte. Drum bun si asfalt uscat celor care mergeti. Distractie placuta! multumim frumos Weekend placut tuturor, eu din pacate nu pot ajunge azi la intrunire, chestii de'ale casei. Insa cine vrea sa vina la Ruse sa se anunte! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate