DKWraith Postat Noiembrie 11, 2008 Share Postat Noiembrie 11, 2008 Cu toate astea poti veni vinerea tre' sa-mi consult agenda! ieo's mai timid... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovy_d Postat Noiembrie 11, 2008 Share Postat Noiembrie 11, 2008 Cand postati pe subforumul Titan-ului faceti si voi o scurta prezentare sa stim si noi cu cine vorbim ! da bre ...unde sunt vremurile de odinioara cand lumea venea si intreba"pot sa vin si eu la titan la intalnire?" deci pentru cei noi de pe topicul de titan,asteptam o descriere +poze cu motorul si propietarul!!ride safe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Noiembrie 11, 2008 Share Postat Noiembrie 11, 2008 (editat) da bre ...unde sunt vremurile de odinioara cand lumea venea si intreba"pot sa vin si eu la titan la intalnire?" deci pentru cei noi de pe topicul de titan,asteptam o descriere +poze cu motorul si propietarul!!ride safe v-am zis eu ca aveti tendinte gay dar mie imi convine...deci: pozzeeeeeee Editat Noiembrie 11, 2008 de ravenitza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovy_d Postat Noiembrie 11, 2008 Share Postat Noiembrie 11, 2008 (editat) v-am zis eu ca aveti tendinte gay dar mie imi convine...deci: pozzeeeeeee gay ha!!!!lasa ca vb eu cu Mos Craciun sa nu-ti mai aduca nimic!! Editat Noiembrie 11, 2008 de ovy_d Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Noiembrie 11, 2008 Share Postat Noiembrie 11, 2008 gay ha!!!!lasa ca vb eu cu Mos Craciun sa nu-ti mai aduca nimic!! Cocoselule! totul pana la Mos Craciun, da?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Noiembrie 11, 2008 Share Postat Noiembrie 11, 2008 Cocoselule! totul pana la Mos Craciun, da?! Bai gata cu Offtopic-ul pe aici ! Chestiile personale discutatile pe mess ! (cum suna raven..te recunosti in fraza asta ? ) Just kidding ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Noiembrie 11, 2008 Share Postat Noiembrie 11, 2008 Bai gata cu Offtopic-ul pe aici ! Chestiile personale discutatile pe mess ! (cum suna raven..te recunosti in fraza asta ? ) Just kidding ! Una e sefa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovy_d Postat Noiembrie 11, 2008 Share Postat Noiembrie 11, 2008 copii jucati-va frumos!!! regatul e mare,va ajunge la amandoi!! /index.php?...=288777&hl= Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Noiembrie 11, 2008 Share Postat Noiembrie 11, 2008 v-am zis eu ca aveti tendinte gay dar mie imi convine...deci: pozzeeeeeee offtopic: esti simpatizanta? ontopic: un'e 'reaq gasesc un antifurt umpiculeanu' mai lung? la f'o 1,5 m? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ralucone Postat Noiembrie 11, 2008 Share Postat Noiembrie 11, 2008 Welcome in za club ! Pana la primavara ai timp sa le faci si sa iesi la drum serios ! Pana atunci in schimb o dam pe vin bere vodca si altele ! 23 ani, yamaha tt 600 supermoto din '95, semi-virgina de 25 000 km, cu plasticul mai avem de rezolvat niscaiva chestii de papetarie si birotica, mai nou adica de ieri - baba novac (rucar), etajul zece (aighesufletumeu). caut garaj in zona asta, desigur (o sa iau io legatura si cu rideru', decaveule, numai sa-mi repar rashnitza, ca de ieri refuza sa coopereze, neamu' lui de benchiu turcalet). te invit, bai cocosel, sa te prezinti si tu, , si sa si mentionezi unde ti-e mobra... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Yorgo Postat Noiembrie 11, 2008 Share Postat Noiembrie 11, 2008 A pus veioza pe rezervor... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
intrusu Postat Noiembrie 11, 2008 Share Postat Noiembrie 11, 2008 Welcome in za club ! Pana la primavara ai timp sa le faci si sa iesi la drum serios ! Pana atunci in schimb o dam pe vin bere vodca si altele ! bine ca v-am gasit !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Noiembrie 11, 2008 Share Postat Noiembrie 11, 2008 23 ani, yamaha tt 600 supermoto din '95, semi-virgina de 25 000 km, cu plasticul mai avem de rezolvat niscaiva chestii de papetarie si birotica, mai nou adica de ieri - baba novac (rucar), etajul zece (aighesufletumeu). caut garaj in zona asta, desigur (o sa iau io legatura si cu rideru', decaveule, numai sa-mi repar rashnitza, ca de ieri refuza sa coopereze, neamu' lui de benchiu turcalet). te invit, bai cocosel, sa te prezinti si tu, , si sa si mentionezi unde ti-e mobra... te planji de zici ca stai la etaju 17 si n-ai lift Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Noiembrie 11, 2008 Share Postat Noiembrie 11, 2008 23 ani, yamaha tt 600 supermoto din '95, semi-virgina de 25 000 km, cu plasticul mai avem de rezolvat niscaiva chestii de papetarie si birotica, mai nou adica de ieri - baba novac (rucar), et ajul zece (aighesufletumeu). caut garaj in zona asta, desigur (o sa iau io legatura si cu rideru', decaveule, numai sa-mi repar rashnitza, ca de ieri refuza sa coopereze, neamu' lui de benchiu turcalet). te invit, bai cocosel, sa te prezinti si tu, , si sa si mentionezi unde ti-e mobra... Mobra mea este bagata bine ! Care este ! Pe mine lumea ma cunoaste ...doar sunt sheful..nu trebuie sa ma mai prezint ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
R4z0r Postat Noiembrie 12, 2008 Share Postat Noiembrie 12, 2008 si ca o completare... Mobra mea este bagata bine ! Care este ! Pe mine lumea ma cunoaste ...doar sunt shefu'..nu tre' sa ma prezint, io sint platina si aur si argint ... sha! acestea fiind spuse gixule am leshinat de ras la filmuletu ala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzu_liv Postat Noiembrie 12, 2008 Share Postat Noiembrie 12, 2008 septimiu: diseara vine careva la arc?? eu viu daca se mai anunta cineva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ralucone Postat Noiembrie 12, 2008 Share Postat Noiembrie 12, 2008 A pus veioza pe rezervor... Inseamna ca mi-a urmat sfatul, io i-am zis ca-i feng shui asa te planji de zici ca stai la etaju 17 si n-ai lift Liftu- pan' la 9, nu asta e problema, dar ma ia cu palpitatii cand ma uit pe geam dimineata. In schimb am vedere la Jawa din parcare, asa de sus. Sunt curioasa a cui o fi Mobra mea este bagata bine ! Care este ! Pe mine lumea ma cunoaste ...doar sunt sheful..nu trebuie sa ma mai prezint ! Bagata? Ai bagat-o sub pat deja? I-era frigutz, nu? si ca o completare... Sa inteleg c-ai ramas cu sechele dupa seara de luni... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Noiembrie 12, 2008 Share Postat Noiembrie 12, 2008 Liftu- pan' la 9, nu asta e problema, dar ma ia cu palpitatii cand ma uit pe geam dimineata. In schimb am vedere la Jawa din parcare, asa de sus. Sunt curioasa a cui o fi Bre, matale stai in unu' din bloacele turn de langa parc? ala de 14 etaje? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Noiembrie 12, 2008 Share Postat Noiembrie 12, 2008 Sa inteleg c-ai ramas cu sechele dupa seara de luni... Era duminca ..dar fie...daca tu erai atenta la pitzipoanca din el ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luci03 Postat Noiembrie 12, 2008 Share Postat Noiembrie 12, 2008 (editat) septimiu:diseara vine careva la arc?? eu viu daca se mai anunta cineva Vin eu la arc. Vad ca motociclistii astia de sezon , de weekend , de vara , astia de terasa... s-au bagat la iernat deja ) Editat Noiembrie 12, 2008 de Luci03 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzu_liv Postat Noiembrie 12, 2008 Share Postat Noiembrie 12, 2008 (editat) Vin eu la arc. Vad ca motociclistii astia de sezon , de weekend , de vara , astia de terasa... s-au bagat la iernat deja ) jumatate din gasca e la iernat...astia mai batranii ...k noi.. tinereii ne vedem.. la 6:30 la Titan haideti fara frica ne mai incalzim cu o plimbarica poate si o papica la GERMANESTI daca este chef si voie buna si lume destula Editat Noiembrie 12, 2008 de alexutzu_liv Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Noiembrie 12, 2008 Share Postat Noiembrie 12, 2008 Liftu- pan' la 9, nu asta e problema, dar ma ia cu palpitatii cand ma uit pe geam dimineata. In schimb am vedere la Jawa din parcare, asa de sus. Sunt curioasa a cui o fi deci veti fi doi, plus ala cu scuteru de a lasat urme in fata blocului. Iti faci Club la scara E bine ca stai sus, vezi si tu la vara cum e vremea la mare si dai de stire Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Noiembrie 12, 2008 Share Postat Noiembrie 12, 2008 In seara asta la ora 18.30 vin si eu, asa ca ne vedem la Titan! LE: schimbare de planuri ca tre sa ajung inainte la MotoAdv, asa ca ne vedem direct la Arc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Noiembrie 12, 2008 Share Postat Noiembrie 12, 2008 In seara asta la ora 18.30 vin si eu, asa ca ne vedem la Titan! LE: schimbare de planuri ca tre sa ajung inainte la MotoAdv, asa ca ne vedem direct la Arc! Eram soto !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Noiembrie 12, 2008 Share Postat Noiembrie 12, 2008 si ca o completare... acestea fiind spuse gixule am leshinat de ras la filmuletu ala Multumim...multumim Sa nu-ti doresti un CBR?...Nyt? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate