Ametist Postat Noiembrie 19, 2008 Share Postat Noiembrie 19, 2008 (editat) salutare,.................................................................. nu prea am ce spune,Alexa,Andrei(cehu),Calin(Hai-Hui)Andrei(sfantu,marat),blondu cu ij sau nu Ametist(ana) Ce mai faceti? sau mai stie cineva ceva de ei? Pepsiman,Dan06,Prafuit,Gabiblue.Parly,Ady.Ovydiu,etc ce mai faceti? Decat pe Eugen pe Dragos si din cand in cand pe Vlad ii mai vad pe aiciAm putin timp liber si m-am apuc sa recitesc forumul de la inceput a fost frumos me too, me too. ma dau racing cu scuterul si am cauciucurile mai tocite decat voi, sac!! te salut cu drag, neo!poate ne vedem si noi, toti, iarna asta la un suc, un vin fiert! p.s : Lemne, baga-ti-ai telu ala intre b....perne!!!! il ai degeaba, maaaaaaaaaaaa!!!! Editat Noiembrie 19, 2008 de Ametist Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
YAUDOI2TREI Postat Noiembrie 20, 2008 Share Postat Noiembrie 20, 2008 flacai vine careva maine la o tura pana in ploiesti ? vreau sa fac o ultima plimbare si o bag si eu la iernat pe a mea am inteles ca-s unele localuri chiar f dragutze. ma duc pt drum eu in primul rand si pt o ciocalata calda eu plec in jur de ora 3 cred nu stiu sigur. daca vrea careva sa se bage sa ma contactez pe mob - 0724253053 Salut Dragos, vezi ca eu vreau sa ies la plimbare da nu dau de tine la tel. asa ca daca mai ramane valabila plimbarea da-mi un beep.0740 108 952 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ralucone Postat Noiembrie 20, 2008 Share Postat Noiembrie 20, 2008 Cocosei, care dati cu subsemnatul la Ursu deseara? Exista vin fiert, bere si alte licori magice pentru cei care si-au bagat mobrele in dormitor ( ) si suce si ceaiuri pentru cei masochisti... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
R4z0r Postat Noiembrie 20, 2008 Share Postat Noiembrie 20, 2008 atat am avut de spus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
YAUDOI2TREI Postat Noiembrie 21, 2008 Share Postat Noiembrie 21, 2008 Dragos,sper ca ai ajuns cu bine acasa,am incercat aseara sa te sun dar imi tot dadea retea ocupata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Legnakrad. Postat Noiembrie 21, 2008 Share Postat Noiembrie 21, 2008 am ajuns am ajuns cu zambetu pe buze mie mi-a mers la suflet plimbarica de aseara nu stiu de ce a dat retea ocupata..cred ca nu te place mobilul meu dupa ce am ajuns in buc am mers si in studio bar asa sarbatoresc intoarcerea intreg nevatamat si cu plinu de ulei facut la mobra ) app vine cineva la intrunire diseara ? e zi frumoasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GabiButon Postat Noiembrie 21, 2008 Share Postat Noiembrie 21, 2008 as iesii si acum daca vremea continua sa ne incante asa, diseara ajung 100% Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Noiembrie 21, 2008 Share Postat Noiembrie 21, 2008 as iesii si acum daca vremea continua sa ne incante asa, diseara ajung 100% Diseara o da cu ploaie asa ca eu as sta tranchilo ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GabiButon Postat Noiembrie 21, 2008 Share Postat Noiembrie 21, 2008 eee, tu stai trachilo ptr ca o ai la caldurica in felul asta ma mai amagesc un pic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Noiembrie 21, 2008 Share Postat Noiembrie 21, 2008 eee, tu stai trachilo ptr ca o ai la caldurica in felul asta ma mai amagesc un pic Nu rasuci cutzitul in rana ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ralucone Postat Noiembrie 21, 2008 Share Postat Noiembrie 21, 2008 (editat) Bai va rog frumos! APLAUZE SI CHIOTE PENTRU DOMNU' R4ZOR! De ieri a devenit mandrul tatic al unui carnacior rozaliu de 4,2 kg (io clar ii ridic nevasta la rang de zeitza) pe nume provizoriu R4zorel... asteptam sa-l declare in urmatoarele 24 de ore, altfel expira... Felicitari pentru a mia oara, bai tati PS: Il invit pe tati sa-i dezvaluie frumosul nume ales, nu-i rapesc si bucuria asta oricum, baieti, sa va pregatiti fiicele, presimt un mic Don Juan pui de Rossi care o sa franga inimi Editat Noiembrie 21, 2008 de Ralucone Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Noiembrie 21, 2008 Share Postat Noiembrie 21, 2008 Bai va rog frumos! APLAUZE SI CHIOTE PENTRU DOMNU' R4ZOR! De ieri a devenit mandrul tatic al unui carnacior rozaliu de 4,2 kg (io clar ii ridic nevasta la rang de zeitza) pe nume provizoriu R4zorel... asteptam sa-l declare in urmatoarele 24 de ore, altfel expira... Felicitari pentru a mia oara, bai tati PS: Il invit pe tati sa-i dezvaluie frumosul nume ales, nu-i rapesc si bucuria asta oricum, baieti, sa va pregatiti fiicele, presimt un mic Don Juan pui de Rossi care o sa franga inimi Felicitari cocoselule !!! Sa-ti traiasca sa fie sanatos ! Inca unul in gasca cocoseilor singuratici ...care este ! Era cazul....si asa incepusem sa ma ingrijorez ca nu mai vine...si acum ai "a bundle of joy " Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ralucone Postat Noiembrie 21, 2008 Share Postat Noiembrie 21, 2008 Felicitari cocoselule !!! Sa-ti traiasca sa fie sanatos ! Inca unul in gasca cocoseilor singuratici ...care este ! Era cazul....si asa incepusem sa ma ingrijorez ca nu mai vine...si acum ai "a bundle of joy " Io zic ca momentan are multe ore de nesomn programate pt urmatoarele luni. Da' compenseaza, face cinste si ne rugam la zana maseluta sa mai reduca din perioada de colici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nice_sun_man Postat Noiembrie 21, 2008 Share Postat Noiembrie 21, 2008 Sa-ti traiasca micul Razorel, mare Razor ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luci03 Postat Noiembrie 21, 2008 Share Postat Noiembrie 21, 2008 Sa iti traiasca razvaneeee, unde e beutura? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bikeritza Postat Noiembrie 21, 2008 Share Postat Noiembrie 21, 2008 ehee felicitari si din partea mea pentru proaspatul tatic ii urez sa ii traiasca,sa fie sanatos si sa ii aduca numai bucurii. PUPA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
R4z0r Postat Noiembrie 21, 2008 Share Postat Noiembrie 21, 2008 (editat) va foarte mutzumex si baietelul al carui proaspat tatic sunt nu e un grasan cum sustine ralucone, adica are 4.1kg nu 4.2 si 54 cm, este inmatriculat cu nr, 69 la maternitate si cum era de asteptat azi de dimineata l-am gasit cu o fetita in pat momentan i se spune Mitica din motive destul de dificil de explicat acum insa numele lui este atentie ...Eric Stefan... va mutzumex! *masa si dansul se vor tine in picioare la o data stabilita in prealabil. acest medicament se elibereaza fara reteta daca apar manifestari neplacute adresati-va personei de la bar pentru inca o doza de alcool. Pentru mai multe informatii va rugam consultati un medic de familie si ofiterul starii civile Editat Noiembrie 21, 2008 de R4z0r Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dya Postat Noiembrie 21, 2008 Share Postat Noiembrie 21, 2008 va foarte mutzumex si baietelul al carui proaspat tatic sunt nu e un grasan cum sustine ralucone, adica are 4.1kg nu 4.2 si 54 cm, este inmatriculat cu nr, 69 la maternitate si cum era de asteptat azi de dimineata l-am gasit cu o fetita in pat momentan i se spune Mitica din motive destul de dificil de explicat acum insa numele lui este atentie ...Eric Stefan... va mutzumex! *masa si dansul se vor tine in picioare la o data stabilita in prealabil. acest medicament se elibereaza fara reteta daca apar manifestari neplacute adresati-va personei de la bar pentru inca o doza de alcool. Pentru mai multe informatii va rugam consultati un medic de familie si ofiterul starii civile din partea mea (ravenitza aici) si a lu dya: felicitari si toate bucuriile din lume familiei tale!! esti un nebun si de acum esti un nebun si jumatate (eric stefan - frumos nume!) abia astept sa vad poze cu micul dracusor ce s-a lasat asteptat ca sa manance nervii parintilor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
passtefan Postat Noiembrie 21, 2008 Share Postat Noiembrie 21, 2008 Salut Felicitari Razvane si sa-ti traiasca cel mic si voi pe langa el cel putin 1000 ani Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Yorgo Postat Noiembrie 21, 2008 Share Postat Noiembrie 21, 2008 Sa-ti traiasca si sa-ti aduca numai bucurii Razvanel! ...am ramas fara cuvinte...oricum trebuie sa beeeem.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aileea Postat Noiembrie 21, 2008 Share Postat Noiembrie 21, 2008 Razvanee....sa-ti traiasca micul motorist!!!!!!!!!!!!!!!! Sa fiti sanatosi toti trei si numai bine!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Noiembrie 22, 2008 Share Postat Noiembrie 22, 2008 Ce vreme de cacao...Of asa ma intristez cand ma gandesc ca s-a dus vara... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Noiembrie 22, 2008 Share Postat Noiembrie 22, 2008 (editat) Felicitari Razvane Sa-ti traiasca si sa fiti fericiti...Oficial mobra a trecut pe locu' 3? Cum a fost prima oara cand l-ai tinut in brate? Editat Noiembrie 22, 2008 de Gixxx' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Legnakrad. Postat Noiembrie 23, 2008 Share Postat Noiembrie 23, 2008 (editat) ce tareeeee ! razorel welcome to the gang ! ) ce mocioclist fioros o sa ajunga asta micu...asa ca taica'su felicitari omule sa-l stapanesti sanatos pe prichindel Editat Noiembrie 23, 2008 de Legnakrad. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Barbarossa Postat Noiembrie 24, 2008 Share Postat Noiembrie 24, 2008 ia garaju neamule ca vine prafu acushi! eu mi-am bagat mobra la dospit acolo si mai e un loc! cine se baga sa zica cu un PM. zona Campia Libertatii Bafta! Felicitari pt micul motorist! Cand o sa ajunga mare o sa vrea cine stie ce aeroglisor O sa fi fericit daca o sa se dea pe roti si nu pe aer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate