Nyt Postat Ianuarie 16, 2009 Share Postat Ianuarie 16, 2009 Te duci la circa financiara si cum platesti impozit la casa..la mashina ...locul de parcare...asha si la moto ! Ca ai Rol deschis si pentru moto ! Pt cei din sectorul 3 ...circa financiara se afla pe Lucretiu Patrascanu chiar langa reprezentanta Fiat de pe B-dul 1 Decembrie ! @ Gixxx: La Honda stiu ca nu platesti nimic man,ca e ca si cum ai avea bicicleta ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Ianuarie 16, 2009 Share Postat Ianuarie 16, 2009 ANUAL? Sunt picat din Luna, zi-mi si mie, dupa ce am cumparat moto si l-am inmatriculat, ce mai am de platit? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Ianuarie 16, 2009 Share Postat Ianuarie 16, 2009 Te duci la circa financiara si cum platesti impozit la casa..la mashina ...locul de parcare...asha si la moto ! Ca ai Rol deschis si pentru moto !Pt cei din sectorul 3 ...circa financiara se afla pe Lucretiu Patrascanu chiar langa reprezentanta Fiat de pe B-dul 1 Decembrie ! @ Gixxx: La Honda stiu ca nu platesti nimic man,ca e ca si cum ai avea bicicleta ! Nu e rau...sa figureze drept ce vor ei...eu stiu ce am Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
intrusu Postat Ianuarie 16, 2009 Share Postat Ianuarie 16, 2009 ANUAL? Sunt picat din Luna, zi-mi si mie, dupa ce am cumparat moto si l-am inmatriculat, ce mai am de platit? niste fleacuri: rca - obligatoriu impozit anual - obligatoriu casco - optional; tu decizi functie de valoarea mobrei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maddok Postat Ianuarie 16, 2009 Share Postat Ianuarie 16, 2009 bun :> deci ma duc cu talonul la mine pana aici la liceu la nichita stanescu si platesc marele impozit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Anjin Postat Ianuarie 16, 2009 Share Postat Ianuarie 16, 2009 Atentie, pentru cei ce v-ati inmatriculat motoarele de curand: din cate stiu eu NU poti sa iti depui actele de inmatriculare daca nu platesti impozitul in prealabil. Adica stiti voi, cand adunati hartiile alea pentru dosar, una este si dovada platii impozitului la fisc. Acum sunt la servici si nu am lista in fata dar eu mi-am inmatriculat moto saptamana trecuta ( inca nu mi-am luat numarul de la Politie ) si dupa asta ii mai fac si CASCO and I am good to go. Pentru cine zicea ca stie un broker smecher : chiar sunt interesat de ce stie si ce ofera. Caci dupa mine la CASCO moto singura chestie importanta este asigurarea la furt. In rest RCA-ul ar trebui sa fie destul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GabiButon Postat Ianuarie 16, 2009 Share Postat Ianuarie 16, 2009 (editat) dap, de Lucretiu Patrascanu apartinem noi. Am avut si eu o codita de 20lei un fleac. RCA Fratilor, eu postez unde am facut eu anul trecut. Tipul vine si acasa e super OK. Anul trecut am facut la Valentin Burcin > 0745.180.016 Pe 6luni era 70ron, cel mai ieftin din piata Am sunat azi. Pe 6luni - 102ron iar pe un an, cu o reducere de nu stiu cat % - 193ron Bogdane, in principiu merg cu tine la verificare. Trebuie sa o bag si eu pe asta mica la un test. da domnule buton mergem la asigurare !!! 108 ron pe 6 luni la BCR ...... dupaia cumparam bujii noi ulei nou placute de frana noi lichid de frana si plecam pana la zagreb pe motoare Maddok, obligatoriu trebuie sa schimb placutele de frana fata, un crashpad rizoma pe stanga, una bucata capac fibra de carbon pentru alternator ... si o gagica care sa bage din cand in cand castrol 100 in rezervor P.S. Trebuie sa-i cinstim pe "cocosei" ...au facut treaba buna la Mirela Editat Ianuarie 16, 2009 de gabibuton Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Ianuarie 16, 2009 Share Postat Ianuarie 16, 2009 Mergem impreuna Gabi daca ne sincronizam la scosul motoarelor ! Sau daca stai dupa mine ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luci03 Postat Ianuarie 16, 2009 Share Postat Ianuarie 16, 2009 (editat) dap, de Lucretiu Patrascanu apartinem noi. Am avut si eu o codita de 20lei un fleac. RCA Fratilor, eu postez unde am facut eu anul trecut. Tipul vine si acasa e super OK. Anul trecut am facut la Valentin Burcin > 0745.180.016 Pe 6luni era 70ron, cel mai ieftin din piata Am sunat azi. Pe 6luni - 102ron iar pe un an, cu o reducere de nu stiu cat % - 193ron Bogdane, in principiu merg cu tine la verificare. Trebuie sa o bag si eu pe asta mica la un test. Maddok, obligatoriu trebuie sa schimb placutele de frana fata, un crashpad rizoma pe stanga, una bucata capac fibra de carbon pentru alternator ... si o gagica care sa bage din cand in cand castrol 100 in rezervor P.S. Trebuie sa-i cinstim pe "cocosei" ...au facut treaba buna la Mirela Si eu sunt broker si RCA pentru motocicleta cel mai ieftin: 6 luni: 84 RON 12luni: 160 RON Poti sa il intrebi mai exact cat la % e reducerea aceea pt RCA pe un an ? Pentru ca la BCR pe un an costa 194 RON . Editat Ianuarie 16, 2009 de Luci03 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat Ianuarie 16, 2009 Share Postat Ianuarie 16, 2009 altii n-au nici acum, si nici la intalniri nu au fost hi hi lasa ca vine sezonu ' si o sa merg eu in locul tau ,sa recuperez ce am pierdut cand stateam in titan.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Ianuarie 16, 2009 Share Postat Ianuarie 16, 2009 hi hi lasa ca vine sezonu ' si o sa merg eu in locul tau ,sa recuperez ce am pierdut cand stateam in titan.. sa imi faci un breifing, te rog Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
R4z0r Postat Ianuarie 16, 2009 Share Postat Ianuarie 16, 2009 (editat) bla bla bla....... Editat Ianuarie 16, 2009 de R4z0r Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GabiButon Postat Ianuarie 17, 2009 Share Postat Ianuarie 17, 2009 Si eu sunt broker si RCA pentru motocicleta cel mai ieftin: 6 luni: 84 RON 12luni: 160 RON Poti sa il intrebi mai exact cat la % e reducerea aceea pt RCA pe un an ? Pentru ca la BCR pe un an costa 194 RON . In cazul asta, merg pe RCA-ul tau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pachemon Postat Ianuarie 17, 2009 Share Postat Ianuarie 17, 2009 ai motorul argintiu parcat pe codrii neamtului langa o gradinita ?asta e ? http://www.bikeshop.ro/handler.php?tip=am&...amp;zoom=1#foto ala argintiu parcat langa fosta cresha de pe codrii neamtului este al lui mircea ... un vecin al meu e parcat mai incolo in fatza la paine tot pe codrii pegasu e foarte ok (dar plin de praf). nu e ala de la codrii neamtului si nici de la neamtul codrilor. e ala de pe theodor pallady nr. 3 (acum e intr-un garaj ca poate io fi si ei frig). nu ma intereseaza sa fac un schimb ci vreau sa mai pun eu ceva pe langa si sa fie din an ceva mai apropiat 2003-2009, in functie de cat reusesc sa mai pun deoparte pana la primavara. Pentru cine zicea ca stie un broker smecher : chiar sunt interesat de ce stie si ce ofera. Caci dupa mine la CASCO moto singura chestie importanta este asigurarea la furt. cauta asigest ca broker, fi atent ca se poate face casco doar pentru furt si furt partial (trebuia sa te interesezi foarte bine cine ofera doar asta). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ruen Postat Ianuarie 17, 2009 Share Postat Ianuarie 17, 2009 ref rca motor, baieti ziceam ca o sa dau un contact pentru RCA care vine acasa dar tot pe Valentin Burcin vi`l dadeam deci... mi` luat-o inainte gabibuton. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ralucone Postat Ianuarie 17, 2009 Share Postat Ianuarie 17, 2009 bla bla bla....... Aaah! I know where I am! I'm in the plane of SUCK! Oh, and by the way: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GabiButon Postat Ianuarie 17, 2009 Share Postat Ianuarie 17, 2009 ref rca motor, baieti ziceam ca o sa dau un contact pentru RCA care vine acasa dar tot pe Valentin Burcin vi`l dadeam deci... mi` luat-o inainte gabibuton. eu merg pe mana lui Luci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Ianuarie 18, 2009 Share Postat Ianuarie 18, 2009 eu merg pe mana lui Luci eu p`a mea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Ianuarie 18, 2009 Share Postat Ianuarie 18, 2009 eu p`a mea fidel relatiei? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Ianuarie 18, 2009 Share Postat Ianuarie 18, 2009 fidel relatiei? nu taica, dar luci are mana subtire nu ma poate tine dar aj putea mere pe mana ta, ca la cate fiare ai, trebe sa ai si o mana puternica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Ianuarie 18, 2009 Share Postat Ianuarie 18, 2009 nu taica, dar luci are mana subtire nu ma poate tine dar aj putea mere pe mana ta, ca la cate fiare ai, trebe sa ai si o mana puternica vaz ieo ca te ruade pizma pe matale!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GabiButon Postat Ianuarie 19, 2009 Share Postat Ianuarie 19, 2009 eu p`a mea no comment Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
allexx_2 Postat Ianuarie 20, 2009 Share Postat Ianuarie 20, 2009 Nu mai zice nimeni nimic? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
R4z0r Postat Ianuarie 20, 2009 Share Postat Ianuarie 20, 2009 ba da uite zic eu .... NIMIC Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Ianuarie 20, 2009 Share Postat Ianuarie 20, 2009 CE ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate