Spideru Postat Februarie 23, 2009 Share Postat Februarie 23, 2009 Si ca sa contravin ideii unora cum ca nu trebuie sa existe si distractii cand exista motociclete...stim toti care sunt aceia...iata cu ce vin: /index.php?...p;#entry1721757 Deci oameni buni...luati-va inimile in dinti...si la treaba. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat Februarie 23, 2009 Share Postat Februarie 23, 2009 Ce sa fac fata..n-ai vazut ca eram mort si neingropat?...Eram deja rupt in glezne de oboseala... mai aveam putin si ma amenda sanepidul ca umblu neimbalsamat pe strada da breee,si aseara iar ai plecat fara sa vad hondita !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Spideru Postat Februarie 23, 2009 Share Postat Februarie 23, 2009 Da breee...dar ce sa fac daca erai ocupata tare cu karaoku... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dunloop Postat Februarie 23, 2009 Share Postat Februarie 23, 2009 Sunteti tampiti? Folositi poza lui Rontz pt orice cacao postati? Macar l-ati cunosct? live? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Legnakrad. Postat Februarie 23, 2009 Share Postat Februarie 23, 2009 (editat) Si ca sa contravin ideii unora cum ca nu trebuie sa existe si distractii cand exista motociclete...stim toti care sunt aceia...iata cu ce vin:/index.php?...p;#entry1721757 Deci oameni buni...luati-va inimile in dinti...si la treaba. cocosei!! asta e momentu vostru d glorie Editat Februarie 23, 2009 de Legnakrad. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Februarie 23, 2009 Share Postat Februarie 23, 2009 presupun ca voi ajunge pe la 23:00 sa nu va ametiti pana la sosirea mea sa am si eu cu cine vb Lasa tata ca si eu ajung pe la 10-11, si-o sa fiu calare deci nexam alcool. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mesterila Postat Februarie 24, 2009 Share Postat Februarie 24, 2009 Buna dimineata ..... vreau un pat....nu vreau munca.....vreau somn....mult..... mamaaaaaaaaaaaaaaaa cat mai am pana la ora 18 ((( weekend weekend weekend weekend la naiba..mii de traznete....dreacu sa ne-mpuscheze pe toti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alisuca Postat Februarie 24, 2009 Share Postat Februarie 24, 2009 Neatza! Cine merge diseara la Biker's Otopeni? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
R4z0r Postat Februarie 24, 2009 Share Postat Februarie 24, 2009 cocosei!! asta e momentu vostru d glorie imi pare rau sa te dezamagim dar... cocoseii nu se prostitueaza gratis Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vrajitoru_23 Postat Februarie 24, 2009 Share Postat Februarie 24, 2009 Neatza! Cine merge diseara la Biker's Otopeni? e posibil sa ajung eu...cu o conserva a familiei, sper sa pot lua una:D....cum facem sa dau si eu de cei din titan?(sper sa ajunga cativa:P) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Spideru Postat Februarie 24, 2009 Share Postat Februarie 24, 2009 (editat) S-ar putea sa ajung si eu...dar nu stiu inca sigur... Editat Februarie 24, 2009 de Spideru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Februarie 24, 2009 Share Postat Februarie 24, 2009 S-ar putea sa ajung si eu...dar nu stiu inca sigur... 2 sau 4 roti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Legnakrad. Postat Februarie 24, 2009 Share Postat Februarie 24, 2009 eu ajung sigur. ori doua ori patru sa vad as inclina spre 4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Februarie 24, 2009 Share Postat Februarie 24, 2009 eu ajung sigur. ori doua ori patru sa vad as inclina spre 4 n-ai sange de 2? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Spideru Postat Februarie 24, 2009 Share Postat Februarie 24, 2009 2 sau 4 roti? Sincer nu stiu daca ajung...ce sa mai zic de nr rotilor. Cred ca o sa fie ultra frig. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Legnakrad. Postat Februarie 24, 2009 Share Postat Februarie 24, 2009 (editat) n-ai sange de 2? te rog frumos..ieri am fost la belciugatele cu mobra dar parca e mai caldutz in masina ca s-au anuntzat -6 grade in seara asta Editat Februarie 24, 2009 de Legnakrad. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Februarie 24, 2009 Share Postat Februarie 24, 2009 No can do...diseara Ateneul Roman scrie pe mine si apoi nu o sa am cu ce ajunge. Deee...eu am numai 2 roti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdancbr Postat Februarie 24, 2009 Share Postat Februarie 24, 2009 Pe la ce ora incepe petrecerea ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Legnakrad. Postat Februarie 24, 2009 Share Postat Februarie 24, 2009 Pe la ce ora incepe petrecerea ? la 8 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alisuca Postat Februarie 24, 2009 Share Postat Februarie 24, 2009 Noi mergem cu masina si avem loc in spate.. Cine doreste, sa strige Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Spideru Postat Februarie 24, 2009 Share Postat Februarie 24, 2009 Mi infiintez si eu pana la urma...vin cu masina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Februarie 24, 2009 Share Postat Februarie 24, 2009 Mi infiintez si eu pana la urma...vin cu masina cred ca apar si eu, ca ma ia un pretin cu masina sa pot sa beau...iar... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alisuca Postat Februarie 24, 2009 Share Postat Februarie 24, 2009 Sa va puneti floricele la rever, sa ne recunoastem Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdancbr Postat Februarie 24, 2009 Share Postat Februarie 24, 2009 cred ca apar si eu, ca ma ia un pretin cu masina sa pot sa beau...iar... agian , again and again Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Februarie 24, 2009 Share Postat Februarie 24, 2009 Sa va puneti floricele la rever, sa ne recunoastem cand o sa vezi ca fetele se sperie, cainii urla, pestii mor si bate un vant rece si taios vei sti ca am ajuns eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate