big_boy Postat Martie 8, 2009 Share Postat Martie 8, 2009 LA MULTI ANI TUTUROR DOMNISOARELOR DIN TITAN!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
septimiu JFK Postat Martie 8, 2009 Share Postat Martie 8, 2009 (editat) La Multi Ani ..fetelor..doamne ..si ..domnisoarelor si nu in ultimul rand fetelor din cavaleria noastra asfalt uscat tuturor Editat Martie 8, 2009 de septimiu_J F K Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alisuca Postat Martie 8, 2009 Share Postat Martie 8, 2009 ce caut eu in poze?!? ce uameni, nu mai poti iesi la o vodka ca apari in poze tricoul e de vina Acum am aflat ca tu erai cea care facea pozele...Trebuia sa imi/ne spui si noua, doar esti din Titan ca noi Oricum, multumim de poze! Paaaiii.. erati cam multi si m-am intimidat M-am "anturat" numai cu Alexutza, ca ne stiam de pe mess Data viitoare o sa va trag pe toti de maneca, promit! Ma bucur ca v-au placut pozele.. Am vazut ca una chiar a iscat dileme pe topicul ala, dar tre' sa recunosti, Raven, ca e super haioasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Martie 8, 2009 Share Postat Martie 8, 2009 tricoul e de vina Paaaiii.. erati cam multi si m-am intimidat M-am "anturat" numai cu Alexutza, ca ne stiam de pe mess Data viitoare o sa va trag pe toti de maneca, promit! Ma bucur ca v-au placut pozele.. Am vazut ca una chiar a iscat dileme pe topicul ala, dar tre' sa recunosti, Raven, ca e super haioasa atunci imi voi scoate mai des tricourile la plimbare ca sa ai material Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Martie 8, 2009 Share Postat Martie 8, 2009 Ma bucur ca v-au placut pozele.. Am vazut ca una chiar a iscat dileme pe topicul ala, dar tre' sa recunosti, Raven, ca e super haioasa Asa e, dar nici acum nu stiu la ce ma gandeam...eu doar ii ziceam la noro ca deja ii stiu miscarile, nu era pentru prima oara cand imi dansa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JhOn Postat Martie 9, 2009 Share Postat Martie 9, 2009 neata cavaleri... bagam diseara o plimbare ceva??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
allexx_2 Postat Martie 9, 2009 Share Postat Martie 9, 2009 neata cavaleri... bagam diseara o plimbare ceva??? Ma bag eu, chiar am chef de o plimbare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
allexx_2 Postat Martie 9, 2009 Share Postat Martie 9, 2009 Se pare ca nu merge nimeni diseara la o plimbare....si parca vad maine dimineata cand ajung la munca 4 pagini pe forum+poze de la plimbarea de asta seara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
big_boy Postat Martie 9, 2009 Share Postat Martie 9, 2009 Deseara la 8 la titan se iese la o plimbarik!!! cine are chef sa vina sa ma anunte! id dode.bogdan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Martie 9, 2009 Share Postat Martie 9, 2009 Deseara la 8 la titan se iese la o plimbarik!!! cine are chef sa vina sa ma anunte!id dode.bogdan Eu am iesit mai devreme...vremea e superba si e pacat sa o irosim,am inrosit rondu' de la Alba Iulia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JhOn Postat Martie 9, 2009 Share Postat Martie 9, 2009 date'n pana mea, eram la munca si te vedeam cum te dai reising pe la alba iulia. e naspa:( a mai trecut si dragos si cu big boy pe acolo , ma apucau pandaliile. dar las ca recuperez eu app, care ma duce pana inj otopeni sa'mi recuperez si eu mobra???????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Martie 9, 2009 Share Postat Martie 9, 2009 date'n pana mea, eram la munca si te vedeam cum te dai reising pe la alba iulia. e naspa:( a mai trecut si dragos si cu big boy pe acolo , ma apucau pandaliile. dar las ca recuperez eu Pai unde lucrezi ma tu? Pe Dragos l-am vazut la Unirea la fantani,eu ma duceam spre constipatiei...el venea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JhOn Postat Martie 9, 2009 Share Postat Martie 9, 2009 peste drum de ONRC pai mai intai a trecut dragos si la 4-5 minute big boy aka mini boy:D peste drum de ONRC pai mai intai a trecut dragos si la 4-5 minute big boy aka mini boy:D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat Martie 9, 2009 Share Postat Martie 9, 2009 date'n pana mea, eram la munca si te vedeam cum te dai reising pe la alba iulia. e naspa:( a mai trecut si dragos si cu big boy pe acolo , ma apucau pandaliile. dar las ca recuperez eu app, care ma duce pana inj otopeni sa'mi recuperez si eu mobra???????? Am fost ieri prin otopeni si ti-am vazut motoreta. ai cauciucurile foarte desumflate,ce putin ala pe spate.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nipplelutz Postat Martie 9, 2009 Share Postat Martie 9, 2009 peste drum de ONRC pai mai intai a trecut dragos si la 4-5 minute big boy aka mini boy:D peste drum de ONRC pai mai intai a trecut dragos si la 4-5 minute big boy aka mini boy:D PLIMBAREEEEEEEEE LA 8 !!! LA GURA DE METROU !! VA BAGATI ? BIG BOY vine..asteptam victime... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Martie 9, 2009 Share Postat Martie 9, 2009 Zise Bamse si mai lua o gura de ber...pardon miere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Legnakrad. Postat Martie 9, 2009 Share Postat Martie 9, 2009 Pai unde lucrezi ma tu? Pe Dragos l-am vazut la Unirea la fantani,eu ma duceam spre constipatiei...el venea si si si ? ma dadeam reising ? eu la 8 snt la titan ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nipplelutz Postat Martie 9, 2009 Share Postat Martie 9, 2009 si si si ? ma dadeam reising ? eu la 8 snt la titan ! haideti lume..in otopeni... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Martie 9, 2009 Share Postat Martie 9, 2009 eu am iesit la o plimbarica azi...singura... Topic plimbare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovy_d Postat Martie 9, 2009 Share Postat Martie 9, 2009 Eu am iesit mai devreme...vremea e superba si e pacat sa o irosim,am inrosit rondu' de la Alba Iulia ti-am spus sa nu mai faci ture in rond la alba iulia ca nu sunt pitzi pe acolo ,sau o cautai pe alexutza? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Martie 9, 2009 Share Postat Martie 9, 2009 ti-am spus sa nu mai faci ture in rond la alba iulia ca nu sunt pitzi pe acolo ,sau o cautai pe alexutza? Nuuu... Erau pitzi in masini,si se tot chinuiau sa nu-mi lase si mie o banda libera Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nipplelutz Postat Martie 9, 2009 Share Postat Martie 9, 2009 eu am iesit la o plimbarica azi...singura... Topic plimbare nice ride.. unele poze sunt destul de ok keep doing that Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Martie 9, 2009 Share Postat Martie 9, 2009 sefa si nu ai zis nimic...eu de pe la 2 m-am tot plimbat cu sebi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Martie 9, 2009 Share Postat Martie 9, 2009 sefa si nu ai zis nimic...eu de pe la 2 m-am tot plimbat cu sebi. Nici voi n-ati zis nimic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Martie 9, 2009 Share Postat Martie 9, 2009 Nici voi n-ati zis nimic la 2 cand am plecat noi era liniste peste tot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate