GabiButon Postat Aprilie 17, 2009 Share Postat Aprilie 17, 2009 aterizez si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vrajitoru_23 Postat Aprilie 17, 2009 Share Postat Aprilie 17, 2009 @vraji: dau reply, nu fast reply, browse, add si gata.. cam asta ar fi nu merge, trebuie naparat sa fie poza mai mica de 2 mb?...ms pt informatie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vrajitoru_23 Postat Aprilie 17, 2009 Share Postat Aprilie 17, 2009 (editat) se pare ca am reusit:) asta era surpiza:D Editat Aprilie 17, 2009 de vrajitoru_23 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Aprilie 17, 2009 Share Postat Aprilie 17, 2009 Ita tartanu ce numara pe degete Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
R4z0r Postat Aprilie 17, 2009 Share Postat Aprilie 17, 2009 Ita tartanu ce numara pe degete ce e switch nu iti iesea pretul in lei dupa ce transformai din euro? nu'i bai si mie imi dadea cu virgula Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GabiButon Postat Aprilie 17, 2009 Share Postat Aprilie 17, 2009 (editat) Azi, la titan. Nu putea lipsi Mexicanu Editat Aprilie 17, 2009 de GabiButon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GabiButon Postat Aprilie 17, 2009 Share Postat Aprilie 17, 2009 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Aprilie 17, 2009 Share Postat Aprilie 17, 2009 Sarbatori fericite va urez un Paste fericit alaturi de familie si cei dragi si asfalt uscat la mobre ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexgrp Postat Aprilie 17, 2009 Share Postat Aprilie 17, 2009 Misto pozele,esti meserias Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GabiButon Postat Aprilie 17, 2009 Share Postat Aprilie 17, 2009 Misto pozele,esti meserias merci fotografia e a doua pasiune Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Aprilie 17, 2009 Share Postat Aprilie 17, 2009 (editat) Baaa, asta cu 125u... era sa ma calci pe trecere in pastele ma-sii de treaba Azi dupa ce ai plecat cu brigada, cand te-ai intors ai venit pe la Titan. Ori dinspre Potcoava, ori dinspre Auchan si te-ai dus pe Rebreanu spre pod. La trecerea aia fix de langa metrou eu am dat sa trec (pe verde) si tu accelerai linistit acolo Editat Aprilie 17, 2009 de switch Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GabiButon Postat Aprilie 17, 2009 Share Postat Aprilie 17, 2009 nu se face gaura'n cer, numai in fund Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexgrp Postat Aprilie 17, 2009 Share Postat Aprilie 17, 2009 Baaa, asta cu 125u... era sa ma calci pe trecere in pastele ma-sii de treaba Azi dupa ce ai plecat cu brigada, cand te-ai intors ai venit pe la Titan. Ori dinspre Potcoava, ori dinspre Auchan si te-ai dus pe Rebreanu spre pod. La trecerea aia fix de langa metrou eu am dat sa trec (pe verde) si tu accelerai linistit acolo Cand frate? sa mor daca te-am vazut.Cand veneam dinspre policlinica titan si am facut stanga spre pod?Nu am vazut pe nimeni pe trecere atuncea . Scuze,poate am fost neatent,dar chiar nu te-am vazut,probabil erai printre taxi-urile alea oprite fix pe trecere... .Sorry inc-o data... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kayne Postat Aprilie 17, 2009 Share Postat Aprilie 17, 2009 buey... v'am zis sa zambiti ca ne face poze si voi nimic.. tztzt... iar astia care traversati.. mai cu atentie, ca doamne fereste, dai de'un tir ramas fara frane.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GabiButon Postat Aprilie 18, 2009 Share Postat Aprilie 18, 2009 (editat) sus cu pozele Editat Aprilie 18, 2009 de GabiButon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ciciu Postat Aprilie 18, 2009 Share Postat Aprilie 18, 2009 paste fericit la toata lumea de pe aici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alisuca Postat Aprilie 18, 2009 Share Postat Aprilie 18, 2009 Sarbatori fericite tuturor si distractie frumoasa pe unde va aflati! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shumy001 Postat Aprilie 18, 2009 Share Postat Aprilie 18, 2009 Doresc ca in acest an Hristos sa invie in inima si viata ta...Sa iti de-a pace, bucurie si "tarie" ca sa spui si altora ca HRISTOS A INVIAT...IN INIMA TA !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ciciu Postat Aprilie 18, 2009 Share Postat Aprilie 18, 2009 TOT ZICEATI DE POZE..! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
YAUDOI2TREI Postat Aprilie 18, 2009 Share Postat Aprilie 18, 2009 TOT ZICEATI DE POZE..! Ce carcotas!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stefan33 Postat Aprilie 18, 2009 Share Postat Aprilie 18, 2009 HRISTOS A INVIAT! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat Aprilie 19, 2009 Share Postat Aprilie 19, 2009 Adevarat a inviat ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pachemon Postat Aprilie 19, 2009 Share Postat Aprilie 19, 2009 Adevarat a inviat ! just! (adevarat a inviat) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kayne Postat Aprilie 20, 2009 Share Postat Aprilie 20, 2009 indubitabil a inviat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Aprilie 21, 2009 Share Postat Aprilie 21, 2009 HRISTOS A INVIAT! stiu. a dat la stiri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate