alexutzza Postat Iunie 9, 2009 Share Postat Iunie 9, 2009 Acum parerea mea:1- idee de locatie: Snagov, dar tre sa vedem exact unde sa putem ajunge si cu masina sau Cernica 2- 20 iunie, adica in 2 saptamani. 4- gratar nu am dar pot aduce vase ca sa punem preparatele finale Lista: Ravenitza ...completati voi mai departe cu cine vine. la Calugareni e foarte ,foarte misto Am fost eu cu ai mei colegi de munca si chiar a fost dragut....am facut putin offroad de la drumul principal pana unde ne-am asezat noi pt gratar ,dar a meritat din plin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Iunie 9, 2009 Share Postat Iunie 9, 2009 (editat) Man, eu am luat de fiecare data de toate de acolo, bine, de cand s-a construit, inainte luam de pe la magazinele care erau acolo. N-am avut vreo problema in vreo...5-6 ani. Branza din piata, de alaturi e beton, bere rece gasesti, cico-la fel. Carnea a fost ok. Daca stii ceva zi-ne si noua sa evitam incidentele. Nu te gandi ca e ceva in neregula. Din contra mancarea si tot ce au sunt foarte ok.Inclusiv rotiseria. De ce nu recomand, din cauza ca in weekend vin cam toti de prin comunele din jurul Campinii si e foarte aglomerat. Si cum se ajunge dimineata pana in pranz prinzi fix ora de varf a cumparaturilor...Stiu asta pentru ca eu is chiar din Campina dar stau si lucrez in Bucuresti, si la 2-3 saptamani ma duc acasa si imi fac cumparaturile de la Carrefour.Singura chestie ca eu le fac seara si nu e foarte aglomerat. Editat Iunie 9, 2009 de alex ripper Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orlyy9 Postat Iunie 9, 2009 Share Postat Iunie 9, 2009 Este un inceput promitator,dar sa vedem daca trecem de pasul numarul 2? Pasul 1 / Vorbim pe net . Pasul 2 / Intalnire vinerea la Metro 2 ore. Pasul 3 / Iesire la picnic 3-4 ore...................? Pasul 4 / Excursie 2-3 zile.........................? Pasul 5 / Tur al Romaniei................................? E timpul sa apara si o lista cu cei care se inscriu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kayne Postat Iunie 9, 2009 Share Postat Iunie 9, 2009 ehe.. vise taica.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Iunie 10, 2009 Share Postat Iunie 10, 2009 La Multi Ani Eugene sa fi sanatos si sa ai parte de mobra ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
septimiu JFK Postat Iunie 10, 2009 Share Postat Iunie 10, 2009 am fost ieri la locatia de pe langa Branesti de care ziceam si e ok: lac ..padure...iarba verde....brazdele facute nu ne incurca deloc simgura problema e k stie multa lume de locul ala si am putea sa ne trezim in aglomeratie alta problema e k masina mea se intoarce in bucuresti sambata dupa ora 12-13 , deci doar dc plecam dupa 1 am masina eu m as baga si pe valea Doftanei ...facem un traseu ceva mai lung dar sigur o sa merite mai vorbim azi la ARC, eu vin dupa 7:15 ne vedem acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
septimiu JFK Postat Iunie 10, 2009 Share Postat Iunie 10, 2009 uitati aici valea Doftanei : http://www.hartionline.ro/ro/harta/h6.html se vede k mai in sus de Campina incepe raul Doftana cu care se intersecteaza drumul de mai multe ori si mai e si ditamai lacul pe margine caruia sigur gasim un loc numai bun asa ca nu va faceti planuri pt sambata asta 13.06.09 k avem de mers Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Iunie 10, 2009 Share Postat Iunie 10, 2009 uitati aici valea Doftanei : http://www.hartionline.ro/ro/harta/h6.html se vede k mai in sus de Campina incepe raul Doftana cu care se intersecteaza drumul de mai multe ori si mai e si ditamai lacul pe margine caruia sigur gasim un loc numai bun asa ca nu va faceti planuri pt sambata asta 13.06.09 k avem de mers Ma distreaza optimismul ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kayne Postat Iunie 10, 2009 Share Postat Iunie 10, 2009 la multi ani breh Oltene!! dai de baut diseara.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Iunie 10, 2009 Share Postat Iunie 10, 2009 La multi ani Eugen!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vrajitoru_23 Postat Iunie 10, 2009 Share Postat Iunie 10, 2009 La multi ani Eugen! legat de plecarea de sambata la gratar....am aflat ca am sanse sa prind masina acasa.....o sa revin o confirmare vineri seara... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
septimiu JFK Postat Iunie 10, 2009 Share Postat Iunie 10, 2009 (editat) La multi ani Eugen! legat de plecarea de sambata la gratar....am aflat ca am sanse sa prind masina acasa.....o sa revin o confirmare vineri seara... La Multi Bani Eugen k sunt mai buni decat toate ar fi ok dc ai face tu sau altcineva rost de o masina, k masina mea cade din discutie ne vedem la ARC Editat Iunie 10, 2009 de septimiu_J F K Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Iliescu Eugen Postat Iunie 10, 2009 Share Postat Iunie 10, 2009 Re 2 All Mercy frumos pt urari! O sa trec azi pe la Arc. Poate ne vedem pe acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Iunie 10, 2009 Share Postat Iunie 10, 2009 uitati aici valea Doftanei : http://www.hartionline.ro/ro/harta/h6.html se vede k mai in sus de Campina incepe raul Doftana cu care se intersecteaza drumul de mai multe ori si mai e si ditamai lacul pe margine caruia sigur gasim un loc numai bun asa ca nu va faceti planuri pt sambata asta 13.06.09 k avem de mers lacul ala e Lacul de acumulare Paltinu si este fix dupa baraj...dar acolo vin taranii la gratar pentru ca este loc mult. Trebuie sa ajungi din timp sa prinzi un loc, in timp ce pe malul Doftanei, e in general padure si e mult mai placut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JhOn Postat Iunie 10, 2009 Share Postat Iunie 10, 2009 la multi ani Eugen. sa traiesti multi ani, sa ai multi bani ... mai departe intelegi azi ne vedem direct la arc sau mai intai la metrou? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
allexx_2 Postat Iunie 10, 2009 Share Postat Iunie 10, 2009 La multi ani Eugen! oameni, lumea mai munceste sambata, de ce nu se merge duminica? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
YAUDOI2TREI Postat Iunie 10, 2009 Share Postat Iunie 10, 2009 LA MULTI ANI EUGENE! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mesterila Postat Iunie 10, 2009 Share Postat Iunie 10, 2009 Ma distreaza optimismul ! Pisi ti-am mai zis ai si tu incredere mai multa in oameni.te rog frumos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Iunie 10, 2009 Share Postat Iunie 10, 2009 Pisi ti-am mai zis ai si tu incredere mai multa in oameni.te rog frumos Sigur ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
septimiu JFK Postat Iunie 10, 2009 Share Postat Iunie 10, 2009 (editat) La multi ani Eugen!oameni, lumea mai munceste sambata, de ce nu se merge duminica? vineri la intalnire stabilim ziua ...locul ...in functie de majoritate asa k veniti lumee vineri sa vedem cum o punem de un gratar uite k merg si 4 Editat Iunie 10, 2009 de septimiu_J F K Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Iunie 10, 2009 Share Postat Iunie 10, 2009 vineri la intalnire stabilim ziua ...locul ...in functie de majoritateasa k veniti lumee vineri sa vedem cum o punem de un gratar : uite k merg si 4 Asta in ciuda pentru azi Bineeeee Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kayne Postat Iunie 10, 2009 Share Postat Iunie 10, 2009 (editat) despre gratar.. numai de bine.. suna frumos... numai ca in preajma bucurestiului e prastie, iar daca se merge mai departe parerea mea e ca merita stat frate macar o noapte... nu zic de vineri pana duminica, da' totusi ceva de gen.... in functie de numarul de doritori pentru asha aventura, sunt dispus la sugestii, ca am mai avut neshte ieshiri d'astea motoretistice satanice ramase in analele istoriei.. off topic : asta mi se pare faina, desi e cam departe de noi... /index.php?...376267&st=0 si mai off topic.. oltene.. te'ai dat la fund.. te'am asteptat insetati in jamaica si tu nimic... cica batman batman..!! Editat Iunie 10, 2009 de Kayne Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Iunie 10, 2009 Share Postat Iunie 10, 2009 vineri la intalnire stabilim ziua ...locul ...in functie de majoritateasa k veniti lumee vineri sa vedem cum o punem de un gratar uite k merg si 4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Iunie 10, 2009 Share Postat Iunie 10, 2009 (editat) Eu raman pe aceeasi idee: Valea Doftanei cu stat peste noapte la cort, cine vrea, gratar de sambata pana duminica dar nu weekendul asta ci urmatorul (stiu cativa care nu pot acum)... Iar daca mergem aici, in zona Campina stiu eu cateva locuri frumoase de vizitat, un castel, etc... Sigur ! Avantajul de a fi pesimist: fie ai dreptate, fie ai doar surprize plăcute. Editat Iunie 10, 2009 de ravenitza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexxa Postat Iunie 10, 2009 Autor Share Postat Iunie 10, 2009 si eu mai intarziata ... La multi ani si bani Eugen Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate