Ovy_d Postat Iunie 16, 2009 Share Postat Iunie 16, 2009 La Multi Ani Yaudoi2trei ! Multumesc,multumesc!!! Sunt dator de cinste. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
YAUDOI2TREI Postat Iunie 16, 2009 Share Postat Iunie 16, 2009 Fara alcool,sau cu alcool?!?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
septimiu JFK Postat Iunie 16, 2009 Share Postat Iunie 16, 2009 DECI sambata asta 20.06.2009 d.Hr la ora 9 la ARC , se pleaca pe Valea Doftanei -Lacul Paltinu la un gratar http://www.hartionline.ro/ro/harta/h6.html din campina mai sunt 12km(calculati pe gps) pana la lac CAUTAM pe cineva care sa se sacrifice cu masina si o sa duca cumparaturile pe care o sa le facem in dimineata aceea din baneasa daca nu se gaseste nimeni cu masina vom lua in ghiozdane ceva de imbucat ....si in rest ne descurcam noi alte detalii stabilim la intalnire miercuri si vineri confirmati si voi care puteti veni ...dati va cu parerea ce si cum.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Iunie 16, 2009 Share Postat Iunie 16, 2009 (editat) nu va inteleg de ce vreti sa faceti cumparaturile de la baneasa in dimineata de sambata, si sa va carati tot drumul cu mancare, cand va puteti aproviziona de la ploiesti.E si carrefour si metro. Nu de alta, dar sambata va fi cald, si se incalzesc toate inclusiv bauturile. parerea mea. Editat Iunie 16, 2009 de alex ripper Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Iunie 16, 2009 Share Postat Iunie 16, 2009 Defapt da, am si uitat. Cumparaturile le putem face de la ploiesti. Dar asta nu schimba cu nimic ora de intalnire. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nice_sun_man Postat Iunie 16, 2009 Share Postat Iunie 16, 2009 Votati si voi aici: /index.php?showtopic=380758 va rog, fac un studiu. Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kayne Postat Iunie 16, 2009 Share Postat Iunie 16, 2009 o adevarata lucare motoretizda s'ar putea face stand peste noapte undeva.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
septimiu JFK Postat Iunie 16, 2009 Share Postat Iunie 16, 2009 nu va inteleg de ce vreti sa faceti cumparaturile de la baneasa in dimineata de sambata, si sa va carati tot drumul cu mancare, cand va puteti aproviziona de la ploiesti.E si carrefour si metro. Nu de alta, dar sambata va fi cald, si se incalzesc toate inclusiv bauturile. parerea mea. vom face cumparaturi in cazul in care vom avea masina k daca nu ....fiecare ce-si cara aia papa e posibil sa fie mai bine din Ploiesti si zic asta k poate e mai mica aglomeratia k in Bucale. , k de incalzit bauturile tot se incalzesc ..intre Buc. si Ploiesti sunt doar 45 de minute ..mai discutam asta ...e bine mai veniti cu idei.....poate si cu o masina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Iunie 16, 2009 Share Postat Iunie 16, 2009 ...e bine mai veniti cu idei.....poate si cu o masina Topcase / sidecase / navete si baxuri legate pe motor. ...voi astia cu vitezistele n'aveti de unde sa stiti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Iunie 16, 2009 Share Postat Iunie 16, 2009 (editat) vom face cumparaturi in cazul in care vom avea masina k daca nu ....fiecare ce-si cara aia papae posibil sa fie mai bine din Ploiesti si zic asta k poate e mai mica aglomeratia k in Bucale. , k de incalzit bauturile tot se incalzesc ..intre Buc. si Ploiesti sunt doar 45 de minute ..mai discutam asta ...e bine mai veniti cu idei.....poate si cu o masina in afara de ce zice ala micu cu dominatoru, s-au inventat rucsacii...intre bucuresti si ploiesti nu faci 45 de minute sambata dimineata cand pleaca tot taranu la munte, sau la mare. punctul final nu este ploiestiul, este valea doftanei. ca sa treci de ploiesti ai 2 variante pe centura unde se lucreaza si se circula greu, sau prin ploiesti. In ploiesti nu poti merge pe centru pentru ca in weekenduri este inchis. Fac drumul bucuresti-campina la 2-3 saptamani asa ca, trust me. P.S. ai 4 radare fixe si fiind weekend sunt sigur si mobile. Editat Iunie 16, 2009 de alex ripper Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexxa Postat Iunie 16, 2009 Autor Share Postat Iunie 16, 2009 vad ca nimeni nu se baga cu masina asa ca in functie de cum imi merg treburile (banii) anunt vineri la intrunire daca pot veni ..... cu masina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vrajitoru_23 Postat Iunie 16, 2009 Share Postat Iunie 16, 2009 vad ca nimeni nu se baga cu masina asa ca in functie de cum imi merg treburile (banii) anunt vineri la intrunire daca pot veni ..... cu masina daca nu ai masina care consuma 40%(daca ia 39% merge:))) ma bag si eu daca ma iei si ne combinam la benzina:-?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Iunie 16, 2009 Share Postat Iunie 16, 2009 o adevarata lucare motoretizda s'ar putea face stand peste noapte undeva.. Poate insa nu sunt multi doritori...eu as fi ramas dar daca nu a mai zis nimeni nimic de stat peste noapte, mi-am facut planuri iar duminica la 12 tre sa fiu in bucuresti. Oricum distractie o sa fie si pentru o zi. Insa incercati sa constientizati faptul ca daca se va merge in grup o sa ne ia mai mult timp, plus cumparaturi. De aici si ora atat de devreme stabilita. Asa ca va rog, la 9.30 am si plecat de la Arc fara sa mai stam dupa nimeni...Punctualitate! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Iunie 16, 2009 Share Postat Iunie 16, 2009 Tin sa va anunt dragi vecini ca imi vand motorul...asa ca daca stiti pe cineva care vrea asa ceva, va sunt recunoscatoare. Detalii aici: /index.php?...=380789&hl= Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nipplelutz Postat Iunie 17, 2009 Share Postat Iunie 17, 2009 Tin sa va anunt dragi vecini ca imi vand motorul...asa ca daca stiti pe cineva care vrea asa ceva, va sunt recunoscatoare. Detalii aici: /index.php?...=380789&hl= bafta la vanzare Ce ziceti de o partida de PAINTBALL vineri seara, in baneasa langa ZOO ? Terenul e mai mult decat marfa iar preturile sunt destul de ok din pct meu de vedere (100 bile 30 ron, 250 bile 60 ron,500 bile 100 ron).Daca stiti o alta varianta mai convenabila astept sugestii.Plus ca avem si amckartu langa noi..si putem sa dam 1 tura.or smth. Ce ziceti ?Ne bagam vineri seara? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MRL Postat Iunie 17, 2009 Share Postat Iunie 17, 2009 Tin sa va anunt dragi vecini ca imi vand motorul...asa ca daca stiti pe cineva care vrea asa ceva, va sunt recunoscatoare. Detalii aici: /index.php?...=380789&hl= si eu as vrea sa-l vand pe al meu,poate ma ajutzi si pe mine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Iunie 17, 2009 Share Postat Iunie 17, 2009 si eu as vrea sa-l vand pe al meu,poate ma ajutzi si pe mine. e gratis? dai vreun comision ceva la vanzare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rode Postat Iunie 17, 2009 Share Postat Iunie 17, 2009 Topcase / sidecase / navete si baxuri legate pe motor. ...voi astia cu vitezistele n'aveti de unde sa stiti Zici? Exista saci de rezervor si plase... poti lega pe un sport-touring cel putin la fel de mult ca si pe un dominator si mergi si comod... e drept ca exista si drumuri pe care le-am blestemat din tot sufletul si-mi doream alt tip de moto, dar ma tinea 5' dupa care imi inflorea iar zambetul pe buze. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
punkz Postat Iunie 17, 2009 Share Postat Iunie 17, 2009 In sfarsit azi l-am luat pe permis Din cate am inteles azi nu a picat nimeni deci felicitari si celorlalti care au dat azi si poate vineri o sa ajung si eu la statie la titan. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MRL Postat Iunie 17, 2009 Share Postat Iunie 17, 2009 e gratis? dai vreun comision ceva la vanzare? http://www.bikeshop.ro/show.php?id=205044 si se rez si cu comisionul : Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark tranquillity Postat Iunie 17, 2009 Share Postat Iunie 17, 2009 (editat) salut, dodo...prevederii, inginer, 35 ani, cu distractia in sange, yamaha drag star Editat Iunie 17, 2009 de dark tranquillity Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
septimiu JFK Postat Iunie 17, 2009 Share Postat Iunie 17, 2009 ...bine ati venit in randul nostru uite aici poate veniti si la o plimbare DECI sambata asta 20.06.2009 d.Hr la ora 9 la ARC , se pleaca pe Valea Doftanei -Lacul Paltinu la un gratar http://www.hartionline.ro/ro/harta/h6.html din campina mai sunt 12km(calculati pe gps) pana la lac CAUTAM pe cineva care sa se sacrifice cu masina si o sa duca cumparaturile pe care o sa le facem in dimineata aceea din baneasa daca nu se gaseste nimeni cu masina vom lua in ghiozdane ceva de imbucat ....si in rest ne descurcam noi alte detalii stabilim la intalnire miercuri si vineri confirmati si voi care puteti veni ...dati va cu parerea ce si cum.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Iunie 17, 2009 Share Postat Iunie 17, 2009 Eu nu ajung azi la arc dar ne vedem vineri! Important e sa ne strangem toti vineri ca sa vorbim de gratar. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
virus.infected Postat Iunie 17, 2009 Share Postat Iunie 17, 2009 Am pus si eu Bike-ul la vanzare follow my Signature. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
septimiu JFK Postat Iunie 17, 2009 Share Postat Iunie 17, 2009 Eu nu ajung azi la arc dar ne vedem vineri! Important e sa ne strangem toti vineri ca sa vorbim de gratar. nu vin nici eu k am de inv pt licenta dar ne vedem cu siguranta VINERI k sa discutam ultimele detalii pt gratar DECI sambata asta 20.06.2009 d.Hr la ora 9 la ARC , se pleaca pe Valea Doftanei -Lacul Paltinu la un gratar http://www.hartionline.ro/ro/harta/h6.html din campina mai sunt 12km(calculati pe gps) pana la lac CAUTAM pe cineva care sa se sacrifice cu masina si o sa duca cumparaturile pe care o sa le facem in dimineata aceea din baneasa daca nu se gaseste nimeni cu masina vom lua in ghiozdane ceva de imbucat ....si in rest ne descurcam noi alte detalii stabilim la intalnire miercuri si vineri confirmati si voi care puteti veni ...dati va cu parerea ce si cum.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate