DKWraith Postat August 24, 2009 Share Postat August 24, 2009 s-a furat azi-noapte motorul lui poopy (cei mai vechi il stiu)/index.php?showtopic=415537 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nice_sun_man Postat August 24, 2009 Share Postat August 24, 2009 Ma gandeam sa-mi pun si alarma pe langa lanturi, zabrele si alte parcele. Pana la urma o sa vand motoru sa scap dreaq de grija hotilor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kayne Postat August 24, 2009 Share Postat August 24, 2009 congrat Alexa! dupa cum spuneam si cand ne-am vazut ultima oara, bravo pentru ca ai prins curaj.. teĂĄm vazut azi pe la iancului cum treceai cu moto... iar eu ma uitam din autobuz.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexgrp Postat August 25, 2009 Share Postat August 25, 2009 Ma poate ajuta si pe mine cineva cu un electrician? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
allexx_2 Postat August 25, 2009 Share Postat August 25, 2009 Te pot ajuta eu. Da-mi un semn si iti dau nr lui Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexgrp Postat August 25, 2009 Share Postat August 25, 2009 Te pot ajuta eu. Da-mi un semn si iti dau nr lui Gata ma...am rezolvat...mersi oricum.Cum dreaq ai cazut ma? ca mi-au zis astia mai multe variante si habar n-am ce sa cred Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat August 25, 2009 Share Postat August 25, 2009 Daca vecinul meu cu Hornetul albastru de la intersectia Zizin cu Branduselor da pe aici, il rog sa dea un semn ca sa il stresez cu niste intrebari de viitor posesor de Hornet Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat August 25, 2009 Share Postat August 25, 2009 Daca vecinul meu cu Hornetul albastru de la intersectia Zizin cu Branduselor da pe aici, il rog sa dea un semn ca sa il stresez cu niste intrebari de viitor posesor de Hornet Eu tocmai mi-am luat hornet, daca te pot ajuta cu ceva let me know... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat August 25, 2009 Share Postat August 25, 2009 Multam de oferta Ravenitzo. O sa te stresez zilele astea cu niste intrebari pe pm, ca sa nu fac mizerie pe aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat August 25, 2009 Share Postat August 25, 2009 Da-mi add pe mess la raven30hell...I hate PM de la o vreme Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ideal Postat August 26, 2009 Share Postat August 26, 2009 buna la toata lumea. stie cineva ceva de intalnirea de la Paulesti din acest weekend? ca am auzit de ea pe alt topic, si am vazut ca aici nu s-a zis nimic inca. care stie mai multe il rog sa posteze. o zi frumoasa si asfalt uscat Mesaj completat http://www.motorul.ro/bike-fest-ii asta e situl unde am gasit intrunirea. care merge? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat August 26, 2009 Share Postat August 26, 2009 buna la toata lumea. stie cineva ceva de intalnirea de la Paulesti din acest weekend? ca am auzit de ea pe alt topic, si am vazut ca aici nu s-a zis nimic inca. care stie mai multe il rog sa posteze.o zi frumoasa si asfalt uscat Mesaj completat http://www.motorul.ro/bike-fest-ii asta e situl unde am gasit intrunirea. care merge? /index.php?showtopic=403431 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alisuca Postat August 26, 2009 Share Postat August 26, 2009 Hai sa pun si aici ultima idee geniala, airbrush in rate Click la semnatura pt detalii Mesaj completat Si sa nu uit, LA MULTI ANI nenea Ripper!! Happy sweet 15 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nosaint Postat August 26, 2009 Share Postat August 26, 2009 adica... vine omul acum, plateste si apoi voi ii pictati mobra cate putin in fiecare luna? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alisuca Postat August 26, 2009 Share Postat August 26, 2009 adica... vine omul acum, plateste si apoi voi ii pictati mobra cate putin in fiecare luna? asta e o idee "si mai geniala", thanks! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vrajitoru_23 Postat August 26, 2009 Share Postat August 26, 2009 la multi ani alex ripper! cam tinerel omul asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GabiButon Postat August 26, 2009 Share Postat August 26, 2009 La multi bani si lafel de multi ani pentru batranul ripper Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat August 26, 2009 Share Postat August 26, 2009 la multi ani alex ripper! cam tinerel omul asta mai am 1 an si dau si eu de A1...si apoi voi veni si eu mai des la intalnirile din Titan. Multam de urare. La multi bani si lafel de multi ani pentru batranul ripper multam frate buton. iti doresc si tie acelasi lucru. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat August 26, 2009 Share Postat August 26, 2009 mai am 1 an si dau si eu de A1...si apoi voi veni si eu mai des la intalnirile din Titan.Multam de urare. multam frate buton. iti doresc si tie acelasi lucru. ce noroc am ieo ca te cunosc! ia-le matale pe tuate! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kayne Postat August 26, 2009 Share Postat August 26, 2009 hai LMA ca sa zic asa.. hac... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovy_d Postat August 27, 2009 Share Postat August 27, 2009 :) Sa fi sanatos lipale si sa ai parte de tot ce e bun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat August 27, 2009 Share Postat August 27, 2009 (editat) :) Sa fi sanatos lipale si sa ai parte de tot ce e bun `tzam fain...la fel si tie hai LMA ca sa zic asa.. hac... `tzam. Editat August 27, 2009 de alex ripper Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
allexx_2 Postat August 28, 2009 Share Postat August 28, 2009 (editat) Gata ma...am rezolvat...mersi oricum.Cum dreaq ai cazut ma? ca mi-au zis astia mai multe variante si habar n-am ce sa cred Cum dracu sa cad, cum se cade in stil frumos. O sa iti povestesc la intrunire diseara daca vi. O sa vin cu conserva ca....mobra e praf. Editat August 28, 2009 de allexx_2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
julian.smith Postat August 28, 2009 Share Postat August 28, 2009 bafta la carnet Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MRL Postat August 28, 2009 Share Postat August 28, 2009 vine careva azi la titan? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate