DKWraith Postat Septembrie 2, 2009 Share Postat Septembrie 2, 2009 un rezumat? se puate? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovy_d Postat Septembrie 2, 2009 Share Postat Septembrie 2, 2009 Nu a mai fost atata activitate pe titan de asta iarna!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nipplelutz Postat Septembrie 2, 2009 Share Postat Septembrie 2, 2009 Nu a mai fost atata activitate pe titan de asta iarna!!! am un chef de munca..de parca-i vineri.. haideti sa va vand gpsuri ceva..care duce lipsa? carduri? femei? poze cu mine? orice.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Septembrie 2, 2009 Share Postat Septembrie 2, 2009 Nu a mai fost atata activitate pe titan de asta iarna!!! s-anuntza ghiatza? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovy_d Postat Septembrie 2, 2009 Share Postat Septembrie 2, 2009 (editat) un rezumat? se puate? Sunt pareri impartite de existenta Mosului Craciun si a Comunitatii Moto,vineri se alege intre parcul Titan si berea din Regie.... si se mai fac anumite combinatii cu detergent,cam atat Editat Septembrie 2, 2009 de Ovy_d Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Septembrie 2, 2009 Share Postat Septembrie 2, 2009 Sunt pareri impartite de existenta Mosului Craciun si a Comunitatii Moto,vineri se alege intre parcul Titan si berea din Regie.... si se mai fac anumite combinatii cu detergent,cam atat aveti cu totzii dreptatzi continuati, continuati! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GabiButon Postat Septembrie 2, 2009 Share Postat Septembrie 2, 2009 ripperu si dkw-ul lipseau din combinatie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vrajitoru_23 Postat Septembrie 2, 2009 Share Postat Septembrie 2, 2009 ripperu si dkw-ul lipseau din combinatie de vrajitoru ati uitat:D....io vineri merg cu bicicleta la apasu:)), care ziceai ca vinzi gps-uri ca nu stiu traseul, daca mananc bine pot sa beau 3 beri (cu alcool) si tot pe 2 roti merg=)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Septembrie 2, 2009 Share Postat Septembrie 2, 2009 (editat) frate, se schimba seful/sefa in titan si eu nu stiu? eu cui ma inchin acum? RIP. Far uscat si salutari cu asfaltul, sau cum era aia?!? fir intins? Editat Septembrie 2, 2009 de alex ripper Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ideal Postat Septembrie 2, 2009 Share Postat Septembrie 2, 2009 fiecare se inchina/inclina cui vrea/poate parerea mea e ca suntem cu totii firi libere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovy_d Postat Septembrie 2, 2009 Share Postat Septembrie 2, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=VuR9C-qpBiE incredibil.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orlyy9 Postat Septembrie 2, 2009 Share Postat Septembrie 2, 2009 ovy te cam plictisesti?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovy_d Postat Septembrie 2, 2009 Share Postat Septembrie 2, 2009 ovy te cam plictisesti?? Nop azi chia a fost fun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Legnakrad. Postat Septembrie 2, 2009 Share Postat Septembrie 2, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=VuR9C-qpBiE incredibil.... vai sa'mi %*(@$ era sa cad de pe scaun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovy_d Postat Septembrie 2, 2009 Share Postat Septembrie 2, 2009 vai sa'mi %*(@$ era sa cad de pe scaun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Septembrie 2, 2009 Share Postat Septembrie 2, 2009 ripperu si dkw-ul lipseau din combinatie da' ce-am facut? s-au nu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexxa Postat Septembrie 2, 2009 Autor Share Postat Septembrie 2, 2009 o idee foarte buna sa schimbam barul dar nu locul de intrunire e de 2 ani asa si sunt unii care nu intra aici si totusi vin insa schimbarea peisajului (bar) e chiar poate indicata ca totusi 2 ani la ursu e plictisitor in alta ordine de idei toti suntem din titan... si deci e mai ok sa ne vedem in TITAN si de acolo mergem unde vreti voi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Septembrie 2, 2009 Share Postat Septembrie 2, 2009 o idee foarte buna sa schimbam barul dar nu locul de intrunire e de 2 ani asa si sunt unii care nu intra aici si totusi vin insa schimbarea peisajului (bar) e chiar poate indicata ca totusi 2 ani la ursu e plictisitorin alta ordine de idei toti suntem din titan... si deci e mai ok sa ne vedem in TITAN si de acolo mergem unde vreti voi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
peu Postat Septembrie 2, 2009 Share Postat Septembrie 2, 2009 deci vineri la parc, sau imi gasesc ceva mai bun de facut ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Septembrie 2, 2009 Share Postat Septembrie 2, 2009 deci vineri la parc, sau imi gasesc ceva mai bun de facut ??? da, vineri la parc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Septembrie 2, 2009 Share Postat Septembrie 2, 2009 da, vineri la parc! South Park? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
allexx_2 Postat Septembrie 2, 2009 Share Postat Septembrie 2, 2009 deci vineri la parc, sau imi gasesc ceva mai bun de facut ??? Eu unu mi-am revenit dupa accident, mi-am facut si mobra (partial) o sa vin vineri la parc, dupa care cred ca o sa merg sa ma intalnesc cu restu in regie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ideal Postat Septembrie 3, 2009 Share Postat Septembrie 3, 2009 ne vedem vineri la parc. ma bucur ca v-ati hotarat. pupici multi tuturor si asfalt uscat Mesaj completat allexx 2 ma bucur ca ti-ai revenit!!! lasa ca motorul o sa-l termini tu de reparat. nu e un capat de tara. important e ca esti tu bine. ne bucuram sa te avem printre noi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Septembrie 3, 2009 Share Postat Septembrie 3, 2009 South Park? East Park bre. South Parc e ori in Berceni ori pe YuTub. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Septembrie 3, 2009 Share Postat Septembrie 3, 2009 fiecare se inchina/inclina cui vrea/poateparerea mea e ca suntem cu totii firi libere titanul are nevoie de un lider, altfel lucrurile o vor lua razna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate