Carpe diem Postat Decembrie 27, 2009 Share Postat Decembrie 27, 2009 LA MULTI ANI ALLEXX....Scuze ca am percutat mai greu,ziua ta fiind ieri pe 26,insa de sarbatori lumea ajunge mai greu la calculator si mai repede la bere......Iti doresc sa iti cumperi o mobra cat mai ok si cat mai repede...) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OveR Postat Decembrie 27, 2009 Share Postat Decembrie 27, 2009 dinamo presimt ca te distrug la ping pong Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexgrp Postat Decembrie 27, 2009 Share Postat Decembrie 27, 2009 La multi ani allexx_2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
septimiu JFK Postat Decembrie 27, 2009 Share Postat Decembrie 27, 2009 La Multi $ani omule Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
allexx_2 Postat Decembrie 28, 2009 Share Postat Decembrie 28, 2009 Multumesc de urari, va doresc la toti multa sanatate si impliniri! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MRL Postat Decembrie 28, 2009 Share Postat Decembrie 28, 2009 Multumesc de urari, va doresc la toti multa sanatate si impliniri! buuaai allexx 2,de ce te-ai nascut si tu de ziua mea?sa traiesti si multi,multi km fara incidente! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Carpe diem Postat Decembrie 28, 2009 Share Postat Decembrie 28, 2009 dinamo presimt ca te distrug la ping pong Lasa ca invatz eu si il bat si pe Cornel...Oricum macar acuma joc si eu mai acceptabil... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Decembrie 29, 2009 Share Postat Decembrie 29, 2009 La Multi Ani cu intarziere allexx_2 si Marlita ! A..si sa ne vedem cu bine in noul an pentru a putea sa beau berile alea linistit ! Pana una alta ,fir intins ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexgrp Postat Decembrie 29, 2009 Share Postat Decembrie 29, 2009 La multi ani tuturor pt 2010 si la multi ani Marlita pt. ziua nasterii ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Decembrie 30, 2009 Share Postat Decembrie 30, 2009 La multi ani Marlitza, multi km nebunesti pe urmatorul motor sau tot asta si multe fete bune in jurul tau sau nebune! . Semnat Ravenitza (cu intarziere ca nu fusei prin Buc.) P.S : AM ZIS (Semnat Nyt ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MRL Postat Decembrie 30, 2009 Share Postat Decembrie 30, 2009 multzam pt urari,copii.sa avetzi si voi parte de un an mult mai bun si tot ce va doriti!ravenitzo,femei bune si nebune?!inseamna ca vei fi si tu printre ele,nu? si de ce posteaza nyt pt tine?te-ai mutat la el deja? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shui Postat Decembrie 30, 2009 Share Postat Decembrie 30, 2009 dezmembrez honda xlv 600 transalp,an '89,ieftin si negociabil. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Decembrie 30, 2009 Share Postat Decembrie 30, 2009 La multi ani Marlitza, multi km nebunesti pe urmatorul motor sau tot asta si multe fete bune in jurul tau sau nebune! . Semnat Ravenitza (cu intarziere ca nu fusei prin Buc.) P.S : AM ZIS (Semnat Nyt ) no comment... (semnat alexa) P.S. : AM ZIS! (Semnat DKW-u') Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
drc Postat Decembrie 31, 2009 Share Postat Decembrie 31, 2009 La multi ani .. si sper ca 2010 sa nu fie la fel de kkcios ca anul acesta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
leoncristiang Postat Decembrie 31, 2009 Share Postat Decembrie 31, 2009 LA MULTI ANI, sper sa iesim cat mai repede Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Carpe diem Postat Decembrie 31, 2009 Share Postat Decembrie 31, 2009 La multi ani si fie ca in ianuarie si februarie sa prindem zile la fel de frumoase ca azi...))....Aveti grija cu berea.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kayne Postat Decembrie 31, 2009 Share Postat Decembrie 31, 2009 La Multi Ani tuturor si un An Nou cat mai bun cu tot ce va doriti voi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexxa Postat Decembrie 31, 2009 Autor Share Postat Decembrie 31, 2009 La multi ani ! Un 2010 lipsit de incidente neplacute si cati mai multi km cu asfalt uscat tuturor ! Multa sanatate! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ciciu Postat Decembrie 31, 2009 Share Postat Decembrie 31, 2009 La multi ani,sanatate si fara necazuri in noul an 2010 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
plachibibi Postat Decembrie 31, 2009 Share Postat Decembrie 31, 2009 La multi ani! Doresc pentru toti romanii din lume sa aiba sanatate si noroc, si sa se iubeasca intre ei, sa fie cat mai putina ura si cat mai multa intelegere! Fara Crizeeeeeeee (financiare,politice,nervoase)!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Decembrie 31, 2009 Share Postat Decembrie 31, 2009 La multi ani ! Un 2010 lipsit de incidente neplacute si cati mai multi km cu asfalt uscat tuturor ! Multa sanatate! ji din partea mea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shumy001 Postat Decembrie 31, 2009 Share Postat Decembrie 31, 2009 LA MULTI ANI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexxa Postat Ianuarie 1, 2010 Autor Share Postat Ianuarie 1, 2010 tinand cont ca mi-a luat-o inainte Cristi (DKW-ul) pot considera , deoarece am fost de fata cand a postat, ca am fost primi care v-am urat La multi ani ! pe acest nou an Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stefan33 Postat Ianuarie 1, 2010 Share Postat Ianuarie 1, 2010 Va doresc un An Nou plin de bucurii, realizari si implinirea tuturor dorintelor! *** La Multi Ani! *** Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
leoncristiang Postat Ianuarie 1, 2010 Share Postat Ianuarie 1, 2010 Salutare. Vreau si eu sa cumpar pt mobra mea doua cutii laterale Givi E41 sau V35 si un E52. (la sv1000s-ul meu cred ca astea mi se potrivesc). daca stiti pe cineva care are, noi sau sh, va multumesc. zarbatori vericite in continuare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate