GabiButon Postat Ianuarie 13, 2010 Share Postat Ianuarie 13, 2010 Bine zis...eu nu am RCA, nu e motorul inscris inca, tre sa bag si benzina, casca e pe vine....damn, cate motive sa nu scot motorul dar tot ma mananca Domnsoara' dumneata schimbi sezonul, motorul si casca? Mesaj completat ieo-s magar, ajea ca ma duare la bashchetzi! Haidi bre ca nu esti magar, doar te duare la stoi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Ianuarie 13, 2010 Share Postat Ianuarie 13, 2010 Domnsoara' dumneata schimbi sezonul, motorul si casca? Fara intentie...dar chiar ai nimerit-o...in fiecare an schimb motorul, casca, manusile Funny... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovy_d Postat Ianuarie 14, 2010 Share Postat Ianuarie 14, 2010 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Ianuarie 14, 2010 Share Postat Ianuarie 14, 2010 ezac'! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Ianuarie 14, 2010 Share Postat Ianuarie 14, 2010 Prevad rezolutie la primavara! Mesaj completat REVOLUTIE am vrut sa scriu...damn jur ca n-am fumat/baut nimic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pachemon Postat Ianuarie 14, 2010 Share Postat Ianuarie 14, 2010 ce pustiu pe aici.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Ianuarie 15, 2010 Share Postat Ianuarie 15, 2010 (editat) Ce de lipsa de simtu' omorului prin Salajanu' asta... Acu mi-am adus aminte de ce n-am fost la IOR decat o data... Editat Ianuarie 15, 2010 de speedy.k Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexxa Postat Ianuarie 15, 2010 Autor Share Postat Ianuarie 15, 2010 (editat) http://www.berestroika.ro/evenimente/berestroika-jazz/ Eu zic ca merita au o bere divina si mancare excelenta va astept pe acolo ... poate va mai vede omu' la fata si pe voi Editat Ianuarie 15, 2010 de mironalexa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mesterila Postat Ianuarie 15, 2010 Share Postat Ianuarie 15, 2010 Ce de lipsa de simtu' omorului prin Salajanu' asta... Acu mi-am adus aminte de ce n-am fost la IOR decat o data... Si bine ai facut....ne-ai facut la toti un bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
septimiu JFK Postat Ianuarie 15, 2010 Share Postat Ianuarie 15, 2010 http://www.berestroika.ro/evenimente/berestroika-jazz/ Eu zic ca merita au o bere divina si mancare excelenta va astept pe acolo ... poate va mai vede omu' la fata si pe voi iote ceva interesant, hai k imi consultez" agenda si poate ne vedem Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexxa Postat Ianuarie 16, 2010 Autor Share Postat Ianuarie 16, 2010 reivanit-o ... acum stiu cine e devina pt disparitii misterioase de posturi .... Mesaj completat @septimiu te/va astept cu placere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Ianuarie 16, 2010 Share Postat Ianuarie 16, 2010 am dad de 'reaq! nu mai poci sa ma dau pa forum cu atatia militienimoderatori...se acorda si prioritate de dreapta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lgxmedia Postat Ianuarie 16, 2010 Share Postat Ianuarie 16, 2010 am dad de 'reaq! nu mai poci sa ma dau pa forum cu atatia militienimoderatori...se acorda si prioritate de dreapta? off topic: sa vezi acum abuzuri dar trebuie sa ne supunem, chiar daca nu suntem de acord, fiecare priveste orice discutie din experienta si inteligenta proprie (nu atac pe nimic aici ci in general), dar serios vorbind, in mare pot sa fie toti moderatori, daca iti vezi de treaba... on topic: Duh, de abia am vazut acest topic, cica si eu intru in zona asta, trapezului. (parca tot balta alba e nu?) sare cineva cu o bere de bun venit? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Ianuarie 16, 2010 Share Postat Ianuarie 16, 2010 off topic: sa vezi acum abuzuri dar trebuie sa ne supunem, chiar daca nu suntem de acord, fiecare priveste orice discutie din experienta si inteligenta proprie (nu atac pe nimic aici ci in general), dar serios vorbind, in mare pot sa fie toti moderatori, daca iti vezi de treaba... on topic: Duh, de abia am vazut acest topic, cica si eu intru in zona asta, trapezului. (parca tot balta alba e nu?) sare cineva cu o bere de bun venit? Ce subiect aveti si voi de discutie... Vai LGX poate nu te prind vinerea la intrunire sa vezi ce te mananc de joi incepand Bun venit printre noi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Ianuarie 16, 2010 Share Postat Ianuarie 16, 2010 Ce subiect aveti si voi de discutie... nu vorbesc cu moderatorii shefimea... Mesaj completat off topic: sa vezi acum abuzuri dar trebuie sa ne supunem, chiar daca nu suntem de acord, fiecare priveste orice discutie din experienta si inteligenta proprie (nu atac pe nimic aici ci in general), dar serios vorbind, in mare pot sa fie toti moderatori, daca iti vezi de treaba... on topic: Duh, de abia am vazut acest topic, cica si eu intru in zona asta, trapezului. (parca tot balta alba e nu?) sare cineva cu o bere de bun venit? acu', fiecare cat il duce mintea (si unde) te oferi cu berea aia? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Ianuarie 16, 2010 Share Postat Ianuarie 16, 2010 off topic: sa vezi acum abuzuri dar trebuie sa ne supunem, chiar daca nu suntem de acord, fiecare priveste orice discutie din experienta si inteligenta proprie (nu atac pe nimic aici ci in general), dar serios vorbind, in mare pot sa fie toti moderatori, daca iti vezi de treaba... on topic: Duh, de abia am vazut acest topic, cica si eu intru in zona asta, trapezului. (parca tot balta alba e nu?) sare cineva cu o bere de bun venit? Uelcam to za club iar berea o dai tu ca faci parte dintr-un grup exclusivist ! OFF-Topic : Au inceput Hornetistii sa ma stranga cu usa ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Ianuarie 16, 2010 Share Postat Ianuarie 16, 2010 Uelcam to za club iar berea o dai tu ca faci parte dintr-un grup exclusivist ! OFF-Topic : Au inceput Hornetistii sa ma stranga cu usa ! Care hornetisti bre? 2? Nu faci fata? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lgxmedia Postat Ianuarie 16, 2010 Share Postat Ianuarie 16, 2010 e un grup aparte, dar asta nu inseamna ca nu pot sa fac parte si din altele, poate la fel de frumoase acum vedem cu berea aia, dau eu una, tu una... pana mai putem, vine caldura si cam adio alcool Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Ianuarie 16, 2010 Share Postat Ianuarie 16, 2010 e un grup aparte, dar asta nu inseamna ca nu pot sa fac parte si din altele, poate la fel de frumoase acum vedem cu berea aia, dau eu una, tu una... pana mai putem, vine caldura si cam adio alcool Merge si asa ! Off-T : Nu imi vine sa cred ..sunt "nice" ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Ianuarie 16, 2010 Share Postat Ianuarie 16, 2010 Off-T : Nu imi vine sa cred ..sunt "nice" ! ie scuzabil, ie inceput de an, to'ar'shu' preshedinte! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexxa Postat Ianuarie 17, 2010 Autor Share Postat Ianuarie 17, 2010 (editat) Care hornetisti bre? 2? Nu faci fata? At What..... nu ne lasa fuluturasii gandul sa ...zboare ca poate se loveste saracu' Editat Ianuarie 17, 2010 de mironalexa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dorrian Postat Ianuarie 17, 2010 Share Postat Ianuarie 17, 2010 Stare impecabila estetic si mecanic, adusa din Germania la 16 000 km, inmatriculata in Romania in aprilie 2009, 2000 km rulati in Romania, ITP valabil pana in 2011, parbriz negru, mansoane customizate, baterie noua, cablu ambreiaj nou, Ulei si filtre,alarma cu pager. Pret 3150e Tel 0742-500-709. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexxa Postat Ianuarie 17, 2010 Autor Share Postat Ianuarie 17, 2010 (editat) Stare impecabila estetic si mecanic, adusa din Germania la 16 000 km, inmatriculata in Romania in aprilie 2009, 2000 km rulati in Romania, ITP valabil pana in 2011, parbriz negru, mansoane customizate, baterie noua, cablu ambreiaj nou, Ulei si filtre,alarma cu pager.Pret 3150e Tel 0742-500-709. dragut, ne pare bine de anunt , multi poate sunt interesati , insa ar fi si mai interesati daca ai posta unde trebuie si aici doar sa dai link-ul cu vanzare..... adica pe partea de forum de vanzari moto, nu topicul de Titan merci anticipat pt viitoarele incercari de vanzare Titan = topic de titan, vorbarie, glume, intalniri, intrebari diverse moto sau altceva NU este = topic vanzari moto sau diverse Editat Ianuarie 17, 2010 de mironalexa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dublu JACK Postat Ianuarie 17, 2010 Share Postat Ianuarie 17, 2010 Bine v-am regasit si LA MULTIU ANI, sanatate multa si noroc sa aveti........un an 2010 plkin de multi km si de fericire. on topic: Unde mai au loc intalniriledin zona TITAN? la rond la stadion? nu am ami intrat de mult pe acest topic, cu toate ca stau pe SOCULUI, deci nu mai sunt la curent cu ceea ce se scrie pe aici. se ofera cine sa-mi faca si mie un rezumat? ps:am primit un rezumat pe zona Pantelimon, vreau si de aici unu ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Ianuarie 17, 2010 Share Postat Ianuarie 17, 2010 Bine v-am regasit si LA MULTIU ANI, sanatate multa si noroc sa aveti........un an 2010 plkin de multi km si de fericire. on topic: Unde mai au loc intalniriledin zona TITAN? la rond la stadion? nu am ami intrat de mult pe acest topic, cu toate ca stau pe SOCULUI, deci nu mai sunt la curent cu ceea ce se scrie pe aici. se ofera cine sa-mi faca si mie un rezumat? ps:am primit un rezumat pe zona Pantelimon, vreau si de aici unu ) Intalnirea Titanistilor este in fiecare vineri intre orele 19-20 la statia de Metrou Titan, gura din parc. Dar asta indata ce vine primavara. Majoritatea din noi avem motoarele trase pe dreapta, asteptam caldurica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate