Legnakrad. Postat Martie 29, 2010 Share Postat Martie 29, 2010 Lemne uite si filmarea: http://stirileprotv.ro/stiri/eveniment/vit...iclistilor.html esti un vip sunt mandru ca-ti sunt prieten nah, lasand gluma la o parte chiar asa e si macar aparent a avut impact marsul ala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pachemon Postat Martie 30, 2010 Share Postat Martie 30, 2010 (editat) http://libertatea.ro/stire/cornel-nistores...tor-282063.html astept o parere din partea voastra ca ma gandesc ca au nevoie de sprijinul nostru al tuturor. dar trebuie sa ne mobilizam pentru a face fata bizonilor nesimtiti Editat Martie 30, 2010 de pachemon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Haywood Yablomme Postat Martie 30, 2010 Share Postat Martie 30, 2010 Cred ca ar trebui sa aflam data procesului si sa mergem acolo sa-i batem obrazul,sa asistam la proces cu castile in mana,cel putin atat daca nu si cu bannere in strada. Filmat momentul sosirii si dat la tv. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
septimiu JFK Postat Martie 30, 2010 Share Postat Martie 30, 2010 http://libertatea.ro/stire/cornel-nistores...tor-282063.html astept o parere din partea voastra ca ma gandesc ca au nevoie de sprijinul nostru al tuturor. dar trebuie sa ne mobilizam pentru a face fata bizonilor nesimtiti in mod normal ar trebui condamnat fara discutii daca se organizeaza ceva sa ne strangem pe acolo ...postati si voi sa venim cu mic cu mare dc nu luam atitudine o sa fim in continuare calcati ca niste muste pe strada si tot noi o sa iesim vinovati ps: am fost si eu victima unui accident si in acelasi timp si vinovatul...ar trebui facut ceva sa revina lucrurile la normal>>intrebarea e CE ??! putem face Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nice_sun_man Postat Martie 30, 2010 Share Postat Martie 30, 2010 Bai, am varicela. Vrea careva? Vin cu prima ocazie sa v-aduc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
big_boy Postat Martie 30, 2010 Share Postat Martie 30, 2010 vine cineva la o plimbarica mai pe seara? pe la un 9 o s ane strangem....deja suntem vreo 5 lemne costi bogdan silvia eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Camelya Postat Martie 30, 2010 Share Postat Martie 30, 2010 vine cineva la o plimbarica mai pe seara?pe la un 9 o s ane strangem....deja suntem vreo 5 lemne costi bogdan silvia eu si cred ca si eu daca e vorba de acelasi costi ), oricum eu pasagera Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Martie 30, 2010 Share Postat Martie 30, 2010 Abia astept sa imi iau si eu permisul sa ies si eu in plimbari cu voi, daca ma luati, desigur. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mephisto Postat Martie 30, 2010 Share Postat Martie 30, 2010 Abia astept sa imi iau si eu permisul sa ies si eu in plimbari cu voi, daca ma luati, desigur. Tu pana ai sa iei A1 ....asa ca pentru copii de varsta si inaltimea ta......o sa mai treaca ceva ani. Pana una-alta poate se gaseste careva sa te ia pasager daca esti cuminte si nu dai din maini la semafor........ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shumy001 Postat Martie 30, 2010 Share Postat Martie 30, 2010 cred ca, daca nu gresesc....LA MULTI ANI RAVENITA! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vulturul argintiu Postat Martie 30, 2010 Share Postat Martie 30, 2010 http://libertatea.ro/stire/cornel-nistores...tor-282063.html astept o parere din partea voastra ca ma gandesc ca au nevoie de sprijinul nostru al tuturor. dar trebuie sa ne mobilizam pentru a face fata bizonilor nesimtiti Sa ne ti la curent omule, eu voi veni in sala la tribunal ........ Mai mult pt prezenta, poate intelege ceva acel sriitor plin de nesimtire si tupeu ! tinem legatura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Haywood Yablomme Postat Martie 31, 2010 Share Postat Martie 31, 2010 Poate gasim vatamatii Tiberiu Florescu (34 de ani) Âşi prietena acestuia, Andreea Frunză (23 de ani) si ne dau ei detalii despre infatisari. Un searc pe forum dupa data accidentului? Uitasem,functia search nu merge pe siteul asta parasit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Martie 31, 2010 Share Postat Martie 31, 2010 cred ca, daca nu gresesc....LA MULTI ANI RAVENITA! Multumesc frumos!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Legnakrad. Postat Martie 31, 2010 Share Postat Martie 31, 2010 Multumesc frumos!! la multi ani fata >< Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dublu JACK Postat Martie 31, 2010 Share Postat Martie 31, 2010 eu ajung cam in 25-30 min. mai frec menta pe acolo. bre, cand va mai adunati la Metrou la titan da-ti un apel si la mine ca eu mereu uit sa ajung tel il gasiti in semnatura mercik anticipat dau o bere celui care ma suna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
septimiu JFK Postat Martie 31, 2010 Share Postat Martie 31, 2010 $ La Multi Ani sefa $ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Martie 31, 2010 Share Postat Martie 31, 2010 la multi ani fata >< Multumesc vecinu!! bre, cand va mai adunati la Metrou la titan da-ti un apel si la mineca eu mereu uit sa ajung tel il gasiti in semnatura mercik anticipat dau o bere celui care ma suna Multam de mesaj! $ La Multi Ani sefa $ Danke Septimiu!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nice_sun_man Postat Martie 31, 2010 Share Postat Martie 31, 2010 La multi ani Elena ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orlyy9 Postat Martie 31, 2010 Share Postat Martie 31, 2010 La Multi Ani Elena. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Martie 31, 2010 Share Postat Martie 31, 2010 La multi ani Elena ! La Multi Ani Elena. :) Multumesc baieti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edutzu20 Postat Martie 31, 2010 Share Postat Martie 31, 2010 desi a venit mai tarziu... si inca nu ne cunoasteam nu ma pot abtine si iti urez si eu LA MULTI ANI ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dublu JACK Postat Martie 31, 2010 Share Postat Martie 31, 2010 sunt singurel....bing-bang......intr-un copac....bing-bang Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Martie 31, 2010 Share Postat Martie 31, 2010 sunt singurel....bing-bang......intr-un copac....bing-bang Da-te jos de acolo ca il strici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Aprilie 1, 2010 Share Postat Aprilie 1, 2010 desi a venit mai tarziu... si inca nu ne cunoasteam nu ma pot abtine si iti urez si eu LA MULTI ANI ! Ne vom cunoaste vineri daca vii...Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dublu JACK Postat Aprilie 1, 2010 Share Postat Aprilie 1, 2010 Ne vom cunoaste vineri daca vii...Multumesc! bre, fiind vinerea mare, sarbatoare mare si eu nu pot muncii, astept un telefon sa-mi reamintesca sa vin la metrou la intlanire. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate