Mephisto Postat Martie 2, 2012 Share Postat Martie 2, 2012 salut, M-ar interesa un chit de lant pentru o yamaha xj600S din1992(diversion) De unde as putea cumpara la un pret de "criza" Si aici ai putea sa incerci ... /index.php?/topic/638494-kituri-de-lant-did/ Bafta !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ciciu Postat Martie 2, 2012 Share Postat Martie 2, 2012 ok am sa ma uit,mercic mult la toti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MihaiVdv Postat Martie 5, 2012 Share Postat Martie 5, 2012 Vreau sa stiu si eu un mecanic bun prin zona pentru o scurgere de ulei. Adica treaba serioasa, si cum doar pe ea o am, vreau sa nu o pierd. Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pachemon Postat Martie 5, 2012 Share Postat Martie 5, 2012 Vreau sa stiu si eu un mecanic bun prin zona pentru o scurgere de ulei. Adica treaba serioasa, si cum doar pe ea o am, vreau sa nu o pierd. Multumesc ai primit raspuns pe feisbuc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MihaiVdv Postat Martie 5, 2012 Share Postat Martie 5, 2012 ai primit raspuns pe feisbuc! Am primit dar cam toate sunt destul de departe de mine...Vroiam sa intreb si de service-u de pe Fizicienilor, sunt oameni seriosi acolo ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pachemon Postat Martie 5, 2012 Share Postat Martie 5, 2012 Am primit dar cam toate sunt destul de departe de mine...Vroiam sa intreb si de service-u de pe Fizicienilor, sunt oameni seriosi acolo ? aia de la din spate de la opel gtt au ei plaforma... cei din fizicienilor stiu ca fac reparatii bune. tu du-te pe jos(sau cu masina) la ei si vorbeste tet-a-tet. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
acvila_neagra Postat Martie 6, 2012 Share Postat Martie 6, 2012 salut all.am intrat si eu in randul celor cu A pe permis. petre ma numesc, am 24 de ani si stau langa liceul alexandru ioan cuza. pentru cei interesati, distribui casti SCORPION si echipamente EVOLUTION. Va salut pe toti! Salut Petre, spune-mi te rog, ai facut in februarie scoala moto ? Sunt surprins. Este vreun poligon acoperit undeva ? Te intreb pentru ca am cativa amici dornici de scoala, dar nu prea au dat drumul baietii... Merci ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nebunulnegru Postat Martie 6, 2012 Share Postat Martie 6, 2012 Salut Petre, spune-mi te rog, ai facut in februarie scoala moto ? Sunt surprins. Este vreun poligon acoperit undeva ? Te intreb pentru ca am cativa amici dornici de scoala, dar nu prea au dat drumul baietii... Merci ! salut.nu,scoala am facut-o în oct .akm am primit accept să îmi fac user pe motociclism.ro .din câte Âştiu nu e nmc acoperit.mai trebuie să astepte lumea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
R4z0r Postat Martie 10, 2012 Share Postat Martie 10, 2012 Si ce mai fac lumile pe aci? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Martie 10, 2012 Share Postat Martie 10, 2012 Se doarme cu spor . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MRL Postat Martie 10, 2012 Share Postat Martie 10, 2012 sau se bea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pachemon Postat Martie 10, 2012 Share Postat Martie 10, 2012 si azi am "trezit-o" si am adus-o de la iernat ca doar a venit primavara. tare bine ne-am simtit impreuna... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Martie 11, 2012 Share Postat Martie 11, 2012 (editat) Se doarme cu spor . sau se bea! pina la urma ce se executa? Editat Martie 11, 2012 de DKWraith2Anen Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MRL Postat Martie 11, 2012 Share Postat Martie 11, 2012 se bea,se doarme si iar se bea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orlyy9 Postat Martie 15, 2012 Share Postat Martie 15, 2012 Vineri marea intalnirea pe 2012 la TITAN ,astept confirmari. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
big_inu Postat Martie 15, 2012 Share Postat Martie 15, 2012 unde la titan va intalniti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat Martie 15, 2012 Share Postat Martie 15, 2012 la ce ore se aduna stimabilii??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Martie 15, 2012 Share Postat Martie 15, 2012 Crez ca pe la orele 19 la a2a gura de metrou de la Titan. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovy_d Postat Martie 15, 2012 Share Postat Martie 15, 2012 Hai noroc! Razoree te-ai apucat de revizie la mobra ca avem treaba vara asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MRL Postat Martie 15, 2012 Share Postat Martie 15, 2012 Se apuca la toamna! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orlyy9 Postat Martie 15, 2012 Share Postat Martie 15, 2012 Intalnirea are loc la ora si loculul deja cunoscut,daca este prea frig sau lumea nu doreste nu facem un capat de tara si putem amana. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat Martie 17, 2012 Share Postat Martie 17, 2012 a venit cineva la intalnirea secreta, ca eu nu am ajuns? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ronee Postat Martie 20, 2012 Share Postat Martie 20, 2012 Salut, m-am mutat in iarna in zona. Va salut cu respect. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pstefan Postat Martie 21, 2012 Share Postat Martie 21, 2012 Se pare ca Roscatu nu mai gazduieste motoare. Mai stie cineva vreo locatie? Caut in continuare ceva in Titan. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovy_d Postat Martie 21, 2012 Share Postat Martie 21, 2012 Salut, m-am mutat in iarna in zona. Va salut cu respect. Bine ai venit! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate