neo Postat Octombrie 2, 2007 Share Postat Octombrie 2, 2007 salutare, la asa ocazie tarasc si eu carjele vineri, sunt nerabdator sa ii cunosc pe cei noi si sa ii mai vad pe cei vechi. De la mine numai bine ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JhOn Postat Octombrie 2, 2007 Share Postat Octombrie 2, 2007 va salut pe toti cu respect:) ieri am luat examenul, maine imi iau permisul iar joi imi iau si motorul deci voi fi si eu prezent la intalnirile de vineri, nu fara motor cum veneam pana acum:) la fel si la un gratarel, vin cu cea mai mare placere:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ametist Postat Octombrie 2, 2007 Share Postat Octombrie 2, 2007 va salut pe toti cu respect:) ieri am luat examenul, maine imi iau permisul iar joi imi iau si motorul deci voi fi si eu prezent la intalnirile de vineri, nu fara motor cum veneam pana acum:) la fel si la un gratarel, vin cu cea mai mare placere:) normal mey ca ai luat,doar am facut galerie!! ti-a cam fost frica de gardul ala,se mula bine pe spinarea ta daca nu luai ) felicitari inca o data si sa-l tii cat mai mult timp la tine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prafuit Postat Octombrie 3, 2007 Share Postat Octombrie 3, 2007 normal mey ca ai luat,doar am facut galerie!! ti-a cam fost frica de gardul ala,se mula bine pe spinarea ta daca nu luai ) felicitari inca o data si sa-l tii cat mai mult timp la tine Mai apari si tu? Sa te vedem calare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Octombrie 3, 2007 Share Postat Octombrie 3, 2007 JhOn: felicitari! multi km frumosi iti doresc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kayne Postat Octombrie 3, 2007 Share Postat Octombrie 3, 2007 felicitari si bafta maxima de acum inainte!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Octombrie 3, 2007 Share Postat Octombrie 3, 2007 maine ma duc sa iau mobra pana vineri seara incerc sa ma obisnuiesc cu ea, si vineri vin in bikers pe motor abia astept. alexa ai facut motorul?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dex_the_bastard Postat Octombrie 3, 2007 Share Postat Octombrie 3, 2007 Salutare tuturor. Abia acum am ajuns in Bucuresti, vreau sa vin si eu la intruniri. Cand mai faceti? Faceti vineri acum? sau pe 14? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZLI Postat Octombrie 4, 2007 Share Postat Octombrie 4, 2007 Sunt nou in cartier. Cand vin acasa ajung la dristor si repet: al treilea semafor dreapta si stanga a doua. Nu stiu nici blocul in care stau. Alex, 28 de ani, inginer auto, designer la firma de proiectare (interioare auto), casatorit, fetita e pe drum, motociclist convins Salutare tuturor ps: As cauta un garaj in zona mea (camil ressu cu fizicienilor) - poate stie cineva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kayne Postat Octombrie 4, 2007 Share Postat Octombrie 4, 2007 @ raven: baga mare, si vino inainte la intalnire, dupa aia bikers.. @ dex: in fiecare saptamana ne adunam acolo.. pe 14 e motiv special.. @zli: adicatelea matale stai pe la Matei Ambrozie... din pacate, garaje din parti... mai ales prin sectorul asta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prafuit Postat Octombrie 4, 2007 Share Postat Octombrie 4, 2007 @zli: adicatelea matale stai pe la Matei Ambrozie... din pacate, garaje din parti... mai ales prin sectorul asta... Ce primar bun are Sectorul 3 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kayne Postat Octombrie 4, 2007 Share Postat Octombrie 4, 2007 buey.. radem, glumim.. da' mie mi se pare cel mai laser primare al sectorului 3 de pana acuma... chiar a facut chestii faine pt comunitate.. parerea mea.. (si nu, nu l'am votat ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Octombrie 4, 2007 Share Postat Octombrie 4, 2007 Kayne - o sa incerc, dar sa vedem daca am suficient tupeu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dex_the_bastard Postat Octombrie 4, 2007 Share Postat Octombrie 4, 2007 Deci vineri (adica maine 5.10.07) voi va adunati, nu? Daca da vreau sa vin si eu. Am inteles ca e chiar la gura de metrou titan...sa'mi zica cineva si ora plz, in caz ca iesiti maine =) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kayne Postat Octombrie 4, 2007 Share Postat Octombrie 4, 2007 intre 1900 si 2000 .. atentie.. gura de metrou din parc... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZLI Postat Octombrie 4, 2007 Share Postat Octombrie 4, 2007 @Kayne cred ca la Ambrozie vorbesti de piata... nu? @Prafuit eu un primar laser aici in zona..... parca e alt oras (eu vin din militari) ma gandeam sa bag motoru' la ghena dar dupa aia fugiti de mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ametist Postat Octombrie 5, 2007 Share Postat Octombrie 5, 2007 Mai apari si tu? Sa te vedem calare nu-mi spune ca ti-a fost dor de mine!? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dex_the_bastard Postat Octombrie 5, 2007 Share Postat Octombrie 5, 2007 deci vine cineva azi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JhOn Postat Octombrie 5, 2007 Share Postat Octombrie 5, 2007 prezent. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prafuit Postat Octombrie 5, 2007 Share Postat Octombrie 5, 2007 Incerc sa ajung. Dar ma supar daca nu vine @ametist! Da. mi-a fost! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
uncle Postat Octombrie 5, 2007 Share Postat Octombrie 5, 2007 ma duc la "iris - 30 de ani" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Octombrie 5, 2007 Share Postat Octombrie 5, 2007 there! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dunloop Postat Octombrie 6, 2007 Share Postat Octombrie 6, 2007 Daca ar fi intalnirea-eveniment in 15 as avea sanse bune sa ajung, dar pentru 14 cred ca as reusi sa ajung dupa 23:00. Cam tarziu, banuiesc... Oricum, va salut intens pe toti si va doresc numai bine. Daca nu reusesc sa ajung in 14, in 15 voi pleca spre Cluj prin Moldova. Sper sa nu ma prinda zapada... Ol za best! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gianni_83 Postat Octombrie 6, 2007 Share Postat Octombrie 6, 2007 Salut lume! cam tarziu m-am trezit si eu,dar habar n-aveam de topicul asta Sa ne prezentam: eu si cu Missy(ZZR400) stam langa parcul Titanel de la policlinica.Eu student repetent la ASE ea o vacutza cam bolnavioara. Glad to join you! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Octombrie 6, 2007 Share Postat Octombrie 6, 2007 (editat) ma bucur ca ai intrat niciodata nu e prea tarziu. aseara ne-am intalnit cativa din noi in parcul titan...a fost prima oara cand am venit la intalnirea din parc, si multi din voi ati lipsit. dar o fost cute si asa. sper ca data viitoare sa ne adunam mai multi. @alexa: hai sa ne plimbam! ce naiba...acum am si eu motorul acasa. Editat Octombrie 6, 2007 de raven30hell Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate