pachemon Postat Februarie 21, 2008 Share Postat Februarie 21, 2008 vrea cine vine sa ma ia si pe mine pasager? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabrielleru Postat Februarie 21, 2008 Share Postat Februarie 21, 2008 vineri22 febr. plec in austria cu o prietena sa facem cumparaturi in louis viena care vrea ceva , sa ma contacteze, no charge, se aduce cu factura tot ce se cumpara, daca tot ma duc , macar sa mai ajut si una lume. care vreti ceva dati beep la 0766 666 050 numai seara. ps s-ar putea sa mai fie un loc in masina care vrea sa imparta costul benzinei. www.louis.de 0727166894 sau 0766 666 050 anuntul e valabil pana maine (vineri) ora 19 scuze de off topic poate vin in ajutorul cuiva... toate cele bune. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
neo Postat Februarie 21, 2008 Share Postat Februarie 21, 2008 salut,sunt mai bine merg doar cu un baston dar inca nu pot sa conduc nici moto nici auto.am cumparat majoritatea pieselor de care aveam nevoie pt.reparatie,dar inca ma gandesc daca mai merg pe strada sau numai la circuit,poligon sau imi cumpar un enduro si ma duc in padure cu ursi si lupi ).Multumesc pentru intrebare sper cat de curand sa pot conduse si sa mai vin si eu la intalnire sa mai schimbam ceva vorbe pe subiectul meu favorit moto,in incheiere va doresc traditionalul asfalt uscat ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JhOn Postat Februarie 21, 2008 Share Postat Februarie 21, 2008 salut,sunt mai bine merg doar cu un baston dar inca nu pot sa conduc nici moto nici auto.am cumparat majoritatea pieselor de care aveam nevoie pt.reparatie,dar inca ma gandesc daca mai merg pe strada sau numai la circuit,poligon sau imi cumpar un enduro si ma duc in padure cu ursi si lupi ).Multumesc pentru intrebare sper cat de curand sa pot conduse si sa mai vin si eu la intalnire sa mai schimbam ceva vorbe pe subiectul meu favorit moto,in incheiere va doresc traditionalul asfalt uscat ) ma bucur si cu singuranta cu totii ne bucuram sa auzim ca esti din ce in ce mai bine speram ca in curand sa ne vedem la o intalnire, sa mai schimbam o vorba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Februarie 22, 2008 Share Postat Februarie 22, 2008 (editat) deci ne vedem azi? vin sau nu vin... eu tocmai mi-am curatat lantul, am spalat motorul...plimbare maine! ok...deci pas..din nou... de curiozitate, mai exista cineva in grupul asta...sau s-a dus naibi?! Editat Februarie 22, 2008 de raven30hell Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Khael Postat Februarie 22, 2008 Share Postat Februarie 22, 2008 Poate nu am mai reusit lumea sa confirme. Oricum eu ies putin diseara de acomodare si trec pe acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulianera Postat Februarie 22, 2008 Share Postat Februarie 22, 2008 si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoRocker Postat Februarie 22, 2008 Share Postat Februarie 22, 2008 io pe la 7:30 o sa fiu acolo...daca nu gasesc pe nimeni stau pana pe la 8...daca la 8 nu mai e nimeni am taiat-o Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orlyy9 Postat Februarie 22, 2008 Share Postat Februarie 22, 2008 Sambata scot motorul ,am sa trec pe la metro pe la ora 13.00 poate gasec pe careva sa mergem la o plimbare.Ne vedem prin cartier Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoRocker Postat Februarie 24, 2008 Share Postat Februarie 24, 2008 de curiozitate, mai exista cineva in grupul asta...sau s-a dus naibi?! ma, mai exista... vineri am fost cam 8 motoare...doi au plecat acasa, unuia i s-a rupt cablu de ambreiaj parca.... cu john nu stiu ce s-a intamplat de s-a pierdut pe drum, insa restu de 4 am ajuns in branesti sa bagam un mic la matz. Vinerea asta nu mai ajung...tre' sa-mi ajunga piesele saptamana asta si tre' neaparat sa schimb anumite chestii, ca merg de prea mult timp fara ulei in furca si uleiul din motor e cam vechi. aslaflt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Legnakrad. Postat Februarie 24, 2008 Share Postat Februarie 24, 2008 hey baga careva o plimbare azi ? ma gandeam sa mai mergem si noi la baruletzul ala de la stefanesti daca il stiti..am fost mai demult cativa acolo si a fost chiar tare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
flooriin Postat Februarie 25, 2008 Share Postat Februarie 25, 2008 /index.php?...178596&st=0 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Februarie 26, 2008 Share Postat Februarie 26, 2008 florin ce numai tu...lasa ca si eu azi era sa ma tavalesc rau...asta e, noi sa fim sanatosi! diseara plimbare: locul vechi de intalnire, gura de metrou titan, ora 19.30 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marat Postat Februarie 27, 2008 Share Postat Februarie 27, 2008 Merge careva la Arc azi? --- Mesaj completat în 28 Feb 2008 16:04 -------------In caz ca citeste cineva topicul asta poate ne vedem maine seara dupa ora 19... la metrou:) Oricum salut ! (sincer pe mine unul ma deranjaza sa vad ca suntem in jumatatea a doua a paginii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pachemon Postat Februarie 28, 2008 Share Postat Februarie 28, 2008 saptamana viitoare am numerele ca asta chiar nu mai am timp deci: 1. am nevoie de sprijinul vostru pentru cel mai probabil sambata viitoare 2. vulture crezi ca pot sa imprumut de la tine alea care spuneam ca le voi face intr-un service saptaman viitoare? 3. asfalt uscat si casca pe cap!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Februarie 28, 2008 Share Postat Februarie 28, 2008 daca veniti maine la metrou vin si eu, dar nu pot sta mult. tre sa ajung undeva. astept confirmari! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vulturul argintiu Postat Februarie 29, 2008 Share Postat Februarie 29, 2008 saptamana viitoare am numerele ca asta chiar nu mai am timp deci: 1. am nevoie de sprijinul vostru pentru cel mai probabil sambata viitoare 2. vulture crezi ca pot sa imprumut de la tine alea care spuneam ca le voi face intr-un service saptaman viitoare? 3. asfalt uscat si casca pe cap!!!! Chiar mi-ar face placere man, astept doar sa ma suni si sa facem treaba . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marat Postat Februarie 29, 2008 Share Postat Februarie 29, 2008 Deci vine cineva diseara? Eu trec pe acolo pe la 19 30. Toate bune! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ametist Postat Februarie 29, 2008 Share Postat Februarie 29, 2008 (editat) deci, prezenta Editat Februarie 29, 2008 de Ametist Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Februarie 29, 2008 Share Postat Februarie 29, 2008 pas...tre sa ajung la ziua cuiva si o las putin moale pana luni... am fost azi la doc, am probleme cu meniscul, o sa fac un RMN Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andrei_r5 Postat Februarie 29, 2008 Share Postat Februarie 29, 2008 prezent Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
neo Postat Februarie 29, 2008 Share Postat Februarie 29, 2008 daca poate cineva sa vina sa ma ia si pe mine, poate sa lase moto la mine in curte la glina si mergem cu loganul meu,vin si eu --- Mesaj completat în 29 Feb 2008 17:38 -------------daca sunt ceva amatori datimi un apel 0742013590 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orlyy9 Postat Februarie 29, 2008 Share Postat Februarie 29, 2008 Maine iese careva pt o tura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
big_boy Postat Februarie 29, 2008 Share Postat Februarie 29, 2008 Hello .sunt incepator si nu stiu cum/cine/cand/pe unde iese....eu stau pe b-dul decebal...langa p-ta alta iulia... cand va pot "prinde" la o tura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Martie 1, 2008 Share Postat Martie 1, 2008 Hello .sunt incepator si nu stiu cum/cine/cand/pe unde iese....eu stau pe b-dul decebal...langa p-ta alta iulia... cand va pot "prinde" la o tura ha stai aproape de mine, nu ti-am vazut motoreta prin zona. Eu stau in spate la UltraProComputers. Pai intalnirea saptamanala este vinerea in jurul orei 19 la statia de metrou Titan, gura de metrou din parc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate