CobraArt Postat Aprilie 1, 2007 Share Postat Aprilie 1, 2007 Nea`Sacale, mai arunca si tu o poza facute pe zi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrian91089 Postat Aprilie 1, 2007 Share Postat Aprilie 1, 2007 Ca bine zici... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aliass_pitbull Postat Aprilie 1, 2007 Share Postat Aprilie 1, 2007 Nea`Sacale, mai arunca si tu o poza facute pe zi tot asa ma gandeam si eu.. dar am preferat sa tac decat sa mai cer poze.. "ca cica e unii jigniti, sau se sminte prost ca nu are si ei " bafta baieti... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LaurBalaur Postat Aprilie 2, 2007 Share Postat Aprilie 2, 2007 Nea`Sacale, mai arunca si tu o poza facute pe zi N-are mah poze facute ziua, ca se plimba numai noaptea... Ete ca am mai gasit una, doua... mai plimba-te mah si ziua .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DonHacker Postat Aprilie 2, 2007 Share Postat Aprilie 2, 2007 Te-am vazut la fostul Metro de la Otopeni. Superb motorul. Banuiesc ca u ai fost,sau mai e un R1 '07 negru in Bucuresti ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Aprilie 3, 2007 Share Postat Aprilie 3, 2007 Te-am vazut la fostul Metro de la Otopeni. Superb motorul. Banuiesc ca u ai fost,sau mai e un R1 '07 negru in Bucuresti ? Daca ai fost Sambata dupa ora 4 R1 ala avea nr de AG. Sa o stapanesti sanatos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
racheta Postat Aprilie 3, 2007 Share Postat Aprilie 3, 2007 (editat) Te-am vazut la fostul Metro de la Otopeni. Superb motorul. Banuiesc ca u ai fost,sau mai e un R1 '07 negru in Bucuresti ? Era altul. Editat Aprilie 3, 2007 de Cristi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micutu Postat Aprilie 4, 2007 Share Postat Aprilie 4, 2007 era ghost rider pe r1. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sacal Postat Aprilie 4, 2007 Autor Share Postat Aprilie 4, 2007 ziua e naspa de plimbare. noaptea e liber. dar, maine o sa ma chinui cu traficul si o sa ajung la amkart pentru a doua tura. prima impresie pe amkart a fost ca r6-le se simtea mai bine acolo. parca era ceva mai agil. dar e posibil sa fi fost eu ceva neantrenat si cu teama de asfaltul rece. dar am reusit sa pun genunchiul jos. maine o sa fie cald si o sa pot sa o inclin mai mult. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
racheta Postat Aprilie 4, 2007 Share Postat Aprilie 4, 2007 ziua e naspa de plimbare. noaptea e liber. dar, maine o sa ma chinui cu traficul si o sa ajung la amkart pentru a doua tura. prima impresie pe amkart a fost ca r6-le se simtea mai bine acolo. parca era ceva mai agil. dar e posibil sa fi fost eu ceva neantrenat si cu teama de asfaltul rece. dar am reusit sa pun genunchiul jos. maine o sa fie cald si o sa pot sa o inclin mai mult. Tu erai azi pe la Politehnica, la ora 19 aÂşa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BuNu' Postat Aprilie 6, 2007 Share Postat Aprilie 6, 2007 Daca tot cere lumea poze cu bestia care ar trebui interzisa... sa va dau nitel apa la moara! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SILVIU.C Postat Aprilie 6, 2007 Share Postat Aprilie 6, 2007 Vino si tu la un Siriu sacale ,luni!....e super misto asfaltul ,faci si rodajul...e mai ceva ca in poiana traseul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
insider Postat Aprilie 7, 2007 Share Postat Aprilie 7, 2007 sacalu' fa ceva cu semnalizarile alea portocalii pe fata, ca strica tot aspectu' la motocicleta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
soso-bum Postat Aprilie 8, 2007 Share Postat Aprilie 8, 2007 totusi iubirea lui ramane r6.nu recunoaste.e mai confortabila.am si eu un a dar o iubesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sacal Postat Aprilie 8, 2007 Autor Share Postat Aprilie 8, 2007 hai sa vedem daca intra si niste poze facute pe amkart saptamana trecuta. a fost a doua oara cand am fost cu r1. daca prima data inca mi se parea grea, abia acum ne-am mai imprietenit. si am fost foarte uimit sa aflu ca, desi nu am tras tare de ea, am reusit sa obtin un timp egal cu cel mai bun timp al meu pe amkart cu r6. faza e ca motocicleta asta se inclina de minune, chiar se vede ca e facuta pentru asta. iar cand o sa vina tobele...s-a terminat cu jucaria. so enjoy the pictures! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aliass_pitbull Postat Aprilie 8, 2007 Share Postat Aprilie 8, 2007 bheeeeton Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mih Postat Aprilie 9, 2007 Share Postat Aprilie 9, 2007 superb motoru , ti l-am admirat de la party-ul italiamotors sa-l stapanesti sanatos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sacal Postat Aprilie 12, 2007 Autor Share Postat Aprilie 12, 2007 si inca una pe lumina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Purghy Postat Aprilie 16, 2007 Share Postat Aprilie 16, 2007 fiti-ar virago-ul ala de doi lei jumate..il mai tii minte? Buey, ia nu va luati de Virago ala. Ca e la mine si taaare bine merge!! Dar o dau si eu acum unui incepator sa se bucure de el... Insa eu raman la choppere, iar Sacal a trecut la... nave extraterestre. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sacal Postat Aprilie 18, 2007 Autor Share Postat Aprilie 18, 2007 in curand va primi si niste frumoase tobe 2 brothers. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
comos Postat Aprilie 18, 2007 Share Postat Aprilie 18, 2007 in loc sa te dai cu ea stai de poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Aprilie 18, 2007 Share Postat Aprilie 18, 2007 in loc sa te dai cu ea stai de poze In loc sa iti faci temele tu stai pe net Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Aprilie 18, 2007 Share Postat Aprilie 18, 2007 In loc sa iti faci temele tu stai pe net periculos rau sacalu asta , rupe amckartu ala in 2 tobe "2frati" imi pun si io , sa rezolve raducu cu comenziile alea ca sa dau si io bine la terase cu carbonu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
comos Postat Aprilie 19, 2007 Share Postat Aprilie 19, 2007 mai aveti loc sa va dati d el? ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sacal Postat Aprilie 19, 2007 Autor Share Postat Aprilie 19, 2007 atat timp cat stai in urma, e loc si pentru tine... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate