igi Postat Mai 28, 2017 Share Postat Mai 28, 2017 Caut garaj sau loc in garaj in zona Favorit. 0724752950 Si inca un loc in garaj in zona Valea Ialomitei, Valea Argesului. 0723634453 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cocolinorom Postat Octombrie 11, 2017 Share Postat Octombrie 11, 2017 Caut un loc in garaj in drumul taberei in zona Raul Doamnei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladconstantinescu Postat Noiembrie 9, 2017 Share Postat Noiembrie 9, 2017 Salutare. Caut loc in garaj in Drumul Taberei, zona strand (Magic Place mai nou). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Elmann Postat Noiembrie 20, 2017 Share Postat Noiembrie 20, 2017 Salutare! Loc in garaj pentru iernat in zona Dristor are cineva ? Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PoliBuc Postat Noiembrie 20, 2017 Share Postat Noiembrie 20, 2017 Nu stiam ca Dristor este in Drumul Taberei ?!?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogmad Postat Martie 14, 2018 Share Postat Martie 14, 2018 Salutari! Exista 2 locuri libere pentru motociclete in garaj inchis, cu apa curenta, incalzire proprie si proaspat zugravit, in zona strazii Cetatea Histria - Valea Argesului - Raul Doamnei - Valea Ialomitei. Contact: Eu, Bogdan 0722.748.422 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petrishor33 Postat Aprilie 3, 2018 Share Postat Aprilie 3, 2018 Salutare, De azi sunt posesorul unui Burgman 250 din 2000. Desi as avea multe intrebari , doar una ma intereseaza in mod special- unde gasesc pe cineva care sa imi faca o verificare la burgmanul meu. Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdansam Postat Martie 8, 2019 Share Postat Martie 8, 2019 Salutari !!! M-am gandit sa mai intretin putin zona, sa nu implinim 1 an de când nu s-a mai scris. Deci, ce faceti, scoateti motocicletele de la iernat? Participati anul acesta pe la intruniri ? Pe unde ? O plimbare ? Pe unde? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lokko_boy Postat Martie 8, 2019 Share Postat Martie 8, 2019 Salut,pe langa Dr Taberei,in Ghencea :d Mobra a tot circulat ,deja am inceput primele iesiri mai lungute (pentru nivelul meu). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bulyz0r Postat Septembrie 13, 2020 Share Postat Septembrie 13, 2020 Salutare... Ahaam... deci voi sunteti baietii pe care ii aud eu de la et 10 pe bucla... apoi aud numai militie dupa voi?? :)))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kenyxx Postat Aprilie 28 Share Postat Aprilie 28 Bună seara, caut garaj pentru a imi parca mobra in jurul pietei valea ialomitei 0766151440 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate