LaurBalaur Postat August 8, 2007 Share Postat August 8, 2007 stai linistit ca daca nu mai e activitate aici inseamna ca a ramas fara curent tot dr. taberei ... in rest vin baietii pe la 19:30 Hai ca a revenit curentul si la mine , ne vedem vineri pe la 19.30 .... ! P.S.: Tot in statia de autobuz , ca am si uitat de cand nu am mai fost ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
classalex Postat August 8, 2007 Share Postat August 8, 2007 Deci vineri dupa 19 30? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hebe5p1n Postat August 9, 2007 Share Postat August 9, 2007 (editat) dap ... vineri .. 19:30 parc ... statia de troleu "poiana muntelui" ... si vin si "fetele" nu numai baietii .... Editat August 9, 2007 de hebe5p1n Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavantu Postat August 10, 2007 Autor Share Postat August 10, 2007 Hai ca a revenit curentul si la mine , ne vedem vineri pe la 19.30 .... ! P.S.: Tot in statia de autobuz , ca am si uitat de cand nu am mai fost ? Balaure mai traiesti ? Sunt in clan cu tine. iti explic diseara daca ajung la park.bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
classalex Postat August 10, 2007 Share Postat August 10, 2007 A trebuit sa plec firar sa fie,oricum, e marfa senzatia de a merge in grup.Data viitoare poate facem o iesire mai lunga,poate in afara Bucurestiului! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chino Postat August 15, 2007 Share Postat August 15, 2007 Asa ca... foarte misto plimbarea la Pucheni Mi-au refuzat astia plangerea asa ca trebuie sa dau permisu inapoi si ma gandeam sa bag o Cheia sambata asa ca de sfarsit ca poate pe la sf lu sept se pun ploile ... careva amator? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bulibasha Postat August 16, 2007 Share Postat August 16, 2007 astazi vine careva la Poiana Muntelui?... sa nu fiu singur pe acolo, inconjurat de copii pe role Daca da, la 19.30 sunt in statie. Ciao! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavantu Postat August 17, 2007 Autor Share Postat August 17, 2007 Asa ca... foarte misto plimbarea la Pucheni Mi-au refuzat astia plangerea asa ca trebuie sa dau permisu inapoi si ma gandeam sa bag o Cheia sambata asa ca de sfarsit ca poate pe la sf lu sept se pun ploile ... careva amator? daca nu ajungem la cheia poate mergem sa vedem cursa din cehia la otopeni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chino Postat August 18, 2007 Share Postat August 18, 2007 (editat) daca nu ajungem la cheia poate mergem sa vedem cursa din cehia la otopeni hai ma maine o cheia, plecam pe la 10-11 si ne intoarcem pe seara ... ariciule ... ne dam si pe o roata )) haida Editat August 18, 2007 de chino Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
classalex Postat August 20, 2007 Share Postat August 20, 2007 Pana la urma,ati fost la Cheia? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sacal Postat August 20, 2007 Share Postat August 20, 2007 mutati bre intalnirea mai tarziu. pe la noua. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovewan Postat August 22, 2007 Share Postat August 22, 2007 salut exista o zi stabilita in care se intalneste DT si o ora si un loc? as participa si eu. de asemenea ma bag si la plimbari mai lungi nu numai in bucuresti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motomartianul Postat August 22, 2007 Share Postat August 22, 2007 salut baieti. sint fun de motoare dar inca n-am avut curajul sa incalec. imi fac curaj cu muzica data tare. am gasit aici un tip din romania care are o piesa dedicata acestui sport: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bulibasha Postat August 22, 2007 Share Postat August 22, 2007 Incearca Vineri la ora 19.30 la parcul Moghiorosi in statia de trolebuz Poiana Muntelui. Vis-a-vis cu terenurile de tenis. Bafta si ne vedem acolo! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Noto Postat August 28, 2007 Share Postat August 28, 2007 (editat) Salve ! Stie careva un garaj pe langa Titel Petrescu - Stadionul Steaua ? Garajul Dalli de la Compozitorilor a devenit dezgustator... Azi de dimineata mi-am gasit motocicleta intr-o balta de apa de la canal ... WTF.. dau 1 milion pe luna ca mobra sa stea in rah*t ?!? Ma obisnuisem cu barajul de tantari... pana si cu scuterele bagate pe "naspa" acolo... dar mi-a ajuns.. So... 1 mil/luna - garaj prin zona ? Stie careva ? Multumesc, Alex Editat August 28, 2007 de Noto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
plescoi rulz Postat August 29, 2007 Share Postat August 29, 2007 muta-te la favorit, mai ai un pic de mers dar e curat si uscat, si eu am fugit din Compozitorilor de-mi scaparau picioarele...bleah! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Noto Postat August 29, 2007 Share Postat August 29, 2007 Salut ! M-as muta la celalalt dar merg in fiecare zi cu mobra la munca si .. sa merg pe jos de la Stadionul Ghencea pana la Favorit, in fiecare zi, echipat ... Daca nu gasesc alta solutie, probabil ca asta o sa fac... Multumesc ! Alex Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
2.02 Postat Septembrie 4, 2007 Share Postat Septembrie 4, 2007 M-ar interesa si pe mine un loc intr-un garaj. Stau in perimetrul Lasermed - Billa - Posta. Stie cineva ceva ? Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shorty Postat Septembrie 5, 2007 Share Postat Septembrie 5, 2007 M-ar interesa si pe mine un loc intr-un garaj. Stau in perimetrul Lasermed - Billa - Posta. Stie cineva ceva ? Multumesc! Sunt vreo 4 garaje de care stiu eu prin Drumul Taberei. 1 la Orizont, 1 la Drumetu (cred ca asta ti-e cel mai aproape), 1 la Favorit si 1 pe Timisoara la prima statie de tramvai dupa Plaza mergand spre Valea Cascadelor, sub un complex pe partea stanga. Ca pret, din cate stiu e universal, 30EUR/luna pentru moto. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
2.02 Postat Septembrie 10, 2007 Share Postat Septembrie 10, 2007 Cum pot sa iau si eu legatura cu cineva pentru ala din Drumetu? mai sunt locuri? Mltumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shorty Postat Septembrie 11, 2007 Share Postat Septembrie 11, 2007 Cum pot sa iau si eu legatura cu cineva pentru ala din Drumetu? mai sunt locuri? Mltumesc. Din cate stiu, HQ-ul e la Intercontinental (intrarea parca e in spatele TNB, pe strada cu benzinaria). Poti sa mai incerci si direct la cel de pe Timisoara, ca si acolo mi se pare ca se poate plati. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hebe5p1n Postat Septembrie 12, 2007 Share Postat Septembrie 12, 2007 ce mai ziceti dr-istilor nimic? am auzit ca saptamana trecuta au fost vreo 4 motoare ... gata ne-am plictisit? sau chiar toti am avut cate ceva mai important de facut??? hai sper sa ne vedem vineri (daca nu fug la caransebes) in rest asfalt uscat ...... tuturor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hebe5p1n Postat Septembrie 24, 2007 Share Postat Septembrie 24, 2007 daca cumva mai intra cineva pe aici .... va rog sa urmati link-ul ) /index.php?showtopic=138392 in rest ne vedem ... la parc ... vineri ... 19 30 mai mult spre 20 00 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavantu Postat Septembrie 26, 2007 Autor Share Postat Septembrie 26, 2007 Buna idee Rox te sustin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asfaltt Postat Septembrie 28, 2007 Share Postat Septembrie 28, 2007 credam ca suntem mai multi in dr.taberei dar se pare ca sa spart gasca de la parc eu o sa vin vineri asfaltt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate