guy_ana Postat Ianuarie 10, 2008 Share Postat Ianuarie 10, 2008 20,00 sa fie. Cum va recunosc? Caci, evident, nu va cunosc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
plescoi rulz Postat Ianuarie 11, 2008 Share Postat Ianuarie 11, 2008 intrebi de noi la intrare... --- Mesaj completat în 13 Jan 2008 13:22 -------------Aloooo! Data viitoare nu mai aveniti asa multi ca nu aveam loc la Olimpics...eu cel putin am stat in picioare. Lume multa frate, toti motociclistii din Drumul Taberei si nu numai ei, prietenii lor, fratii si surorile, viitorii motociclisti si chiar cei in faza de proiect au venit vineri la 20:00 la Olimpics. Ce mai , a fost o distractie pe cinste care a tinut pana in zori, povesti nemaiauzite despre tot felul de intamplari pe 2 roti, planuri pentru sezonul urmator...o reusita. Propun sa ne intalnim si vinerea viitoare pentru a ne simti macar la fel de bine...poate de data asta vin si initiatorii ideii de a ne intalni...stiu ei care sunt... Va pup si pana sapt viitoare va doresc zile cu soare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavantu Postat Ianuarie 14, 2008 Autor Share Postat Ianuarie 14, 2008 chiar imi pare rau k nu am ajuns dar daca zici k au venit si surori, verisoare, cumnate, matusi....venim vineri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Ianuarie 15, 2008 Share Postat Ianuarie 15, 2008 eu cred ca plescoi isi bate joc de noi. creca a fost singur si de asta isi face ras de noi. ia zi bre, am dreptate? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrashTestPilot Postat Ianuarie 16, 2008 Share Postat Ianuarie 16, 2008 Venim inca 2 pers vineri daca e dar mai bine la cafe-ul ala de la favorit decat la olimpics;) sper sa apara lumea;) lista de prezenta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavantu Postat Ianuarie 16, 2008 Autor Share Postat Ianuarie 16, 2008 (editat) Ramane Olimpics nu stricam traditia in T2 fuzionam k prea multi si ies incidente Editat Ianuarie 16, 2008 de Cavantu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
plescoi rulz Postat Ianuarie 16, 2008 Share Postat Ianuarie 16, 2008 Olimpics sau Pardon Cafe? mie mi-e indiferent dar Pardon Cafe e mai frumusel...poate pentru unii e mai aproape Olimpics... @krup: intr-adevar am fost putini nu am fost chiar singur dar la cat s-a vorbit credeam ca o sa fim mai multi de 4... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KIDROCK Postat Ianuarie 16, 2008 Share Postat Ianuarie 16, 2008 haideti la Pardon,ca sa vin si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marse Postat Ianuarie 16, 2008 Share Postat Ianuarie 16, 2008 La Olimpics e foarte urat si frig mi au inghetat picioarele eu propun sa mergem la Shogun. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Ianuarie 16, 2008 Share Postat Ianuarie 16, 2008 unde e shogun asta bre? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Philip_HD Postat Ianuarie 16, 2008 Share Postat Ianuarie 16, 2008 unde e shogun asta bre? Imediat dupa Strand, pe stanga cum vii de la Tricodava (inainte de P-ta Chilia veche) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hebe5p1n Postat Ianuarie 16, 2008 Share Postat Ianuarie 16, 2008 bai nu bulversati lumea .... c-o fi acolo c-o fi dincolo ideea e sa ne vedem nu sa facem consumatie ..... asta inseamna ca ne putem vedea absolut oriunde ... olimpics este mai popular in sensul financiar contabil, pardon cafe este din cate stiu destul de mic incat sa intru si eu in el ... (stiti voi cu carnatii si sarmalele na!) iar shogun este scump rau si de fite v-as propune sa va decideti la shogun mie-mi plac papanasii de acolo hai ma stabiliti si acolo ne vedem ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Ianuarie 16, 2008 Share Postat Ianuarie 16, 2008 io zic sa ne inchiriem dracu un garaj. de ala cu caldura si apa curenta si bec in tavan. tinem si mobrili, bem si berili si etc, etc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pedrobike Postat Ianuarie 17, 2008 Share Postat Ianuarie 17, 2008 Silviane, numai de scandaluri te tii!Vineri la Olimpics deci! --- Mesaj completat în 17 Jan 2008 22:58 -------------Am gasit un loc super unde putem sa ne strangem vinerea pana se face timpul frumos,la capatule troleibuzului langa anl e un barulet unde se face cel mai bun capuccino din Bucuresti,preturi ok,muzica beton,in fine o atmosfera super!Eu zic maine sa mergem acolo!Astept parerile voastre! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shreck Postat Ianuarie 17, 2008 Share Postat Ianuarie 17, 2008 Silviane, numai de scandaluri te tii!Vineri la Olimpics deci! <small>--- Mesaj completat în 17 Jan 2008 22:58 -------------</small><br/>Am gasit un loc super unde putem sa ne strangem vinerea pana se face timpul frumos,la capatule troleibuzului langa anl e un barulet unde se face cel mai bun capuccino din Bucuresti,preturi ok,muzica beton,in fine o atmosfera super!Eu zic maine sa mergem acolo!Astept parerile voastre! da sunt de acord cu pedro...intradevar.... cel mai bun capuccino din buc... e un loc micutz unde putem fi numai noi....fara altii "nepoftiti".... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hebe5p1n Postat Ianuarie 18, 2008 Share Postat Ianuarie 18, 2008 (editat) so??? baruletz la capuccino?? uorcs for mi .... Editat Ianuarie 18, 2008 de hebe5p1n Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bulibasha Postat Ianuarie 18, 2008 Share Postat Ianuarie 18, 2008 roger, sunt pe val! ...sa dea dracu... bauturi mai de domnisoare au? de ex un frappe ? ) Fiti si voi mai expliciti, care e barul ca sunt vro 10 in zona aia, chiar daca este langa mine, tot nu imi dau seama... Ora? cea clasica, 19.30? ... si o intrebare mai de troli.... venim pe moto? sau doar echipati ) C u there! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
plescoi rulz Postat Ianuarie 18, 2008 Share Postat Ianuarie 18, 2008 Deci pana acum: avem Olimpics avem Pardon avem Shogun avem Baruletz la capucino (la capatul carui troleu?) ...voi mai intelegeti ceva? ori ne intalnim toti la parc pe trotuar (unde ne intalneam pe moto) si de acolo plecam undeva.... ori merge fiecare in alta parte si schimbam impresii pe forum dupa aia? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shreck Postat Ianuarie 18, 2008 Share Postat Ianuarie 18, 2008 Deci pana acum: avem Olimpics avem Pardon avem Shogun avem Baruletz la capucino (la capatul carui troleu?) ...voi mai intelegeti ceva? ori ne intalnim toti la parc pe trotuar (unde ne intalneam pe moto) si de acolo plecam undeva.... ori merge fiecare in alta parte si schimbam impresii pe forum dupa aia? ne putem intalnii in fata la fosta tiffosi linga brancusi ?...asta daca e k cu baru nostru.... (capuccino) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marse Postat Ianuarie 18, 2008 Share Postat Ianuarie 18, 2008 Of of nu mai intelege nimeni nimic , deci ramane la 20 la parc si de acolo mergem undeva ca sa nu stam sa ne cautam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavantu Postat Ianuarie 18, 2008 Autor Share Postat Ianuarie 18, 2008 (editat) bai ce e bulibasala asta ?? parka plekam in afrika. frate bem o bere ce e atat de greu. faza cu virgula capucino e k. merita mergem pe mana lor. vb la tel Editat Ianuarie 18, 2008 de Cavantu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
guy_ana Postat Ianuarie 18, 2008 Share Postat Ianuarie 18, 2008 si pe mine m-a facut curioasa cappucino-ul, deci la 20,00 la parc? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hebe5p1n Postat Ianuarie 18, 2008 Share Postat Ianuarie 18, 2008 so ... barul cu capuccino de langa brancusi ... ne descurcam cu telefonul ... dar ?! 19 30 ori 20??? oricum daca locatia este buna nu conteaza jumate de ora ... abia avem timp cei care venim mai devreme sa vedem daca merge capuccino au ba!!! pentru cei care nu au alte nr de tel ... adica noutatile ... 0720/369269 rox Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shreck Postat Ianuarie 18, 2008 Share Postat Ianuarie 18, 2008 so ... barul cu capuccino de langa brancusi ... ne descurcam cu telefonul ... dar ?! 19 30 ori 20??? oricum daca locatia este buna nu conteaza jumate de ora ... abia avem timp cei care venim mai devreme sa vedem daca merge capuccino au ba!!! pentru cei care nu au alte nr de tel ... adica noutatile ... 0720/369269 rox este 18:00...ne vedem la 20:00 la park da ?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrashTestPilot Postat Ianuarie 18, 2008 Share Postat Ianuarie 18, 2008 la 20 la parc poate intarziem 15 min maxim (suntem 3) --- Mesaj completat în 19 Jan 2008 01:21 -------------era normal sa se intample asa! am fost la olimpic decat 4 persoane toate am venit in grup! daca tot nu veniti numai face-ti zarva pe forum cu locuri de intalnire si unde se vine.... noi vinerea viitoare o sa iesim iar .....sa speram ca de data asta cine are chef de iesit intre motociclisti ajunge sa bea si o bere cu noi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate