X-eL Postat Aprilie 20, 2010 Share Postat Aprilie 20, 2010 Dar n-are rost sa nu te combini la aia mare la 22 de lei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wawessh Postat Aprilie 20, 2010 Share Postat Aprilie 20, 2010 (editat) Loc pentru motoreta in garaj de bloc la capatul lui 90(valea ialomitei-valea oltului).Pret pe moto 75 roni pe luna.Rog seriozitate.Pentru alte detalii puteti sa ma gasiti la wawessh@yahoo.com. Puteti sa intrebati si prietenii daca vor.A renuntat un baiat la un loc ca a gasit mai aproape. Editat Aprilie 20, 2010 de wawessh Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zavahiri Postat Aprilie 28, 2010 Share Postat Aprilie 28, 2010 Salut, sunt si eu nou prin Drumul Taberei. Posesor de CBR 929 si am o problema: de pe la 4800 de ture pana 5500 se aude un tacanit sau o vibratie puternica sub rezervor. Abia am schimbat filtrul de aer ( K&N) dar se auzea si inainte cand aveam un filtru de origine. Daca are cineva vreo idee..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
classalex Postat Aprilie 29, 2010 Share Postat Aprilie 29, 2010 Se face parc vineri seara? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Aprilie 29, 2010 Share Postat Aprilie 29, 2010 Salut,sunt si eu nou prin Drumul Taberei. Posesor de CBR 929 si am o problema: de pe la 4800 de ture pana 5500 se aude un tacanit sau o vibratie puternica sub rezervor. Abia am schimbat filtrul de aer ( K&N) dar se auzea si inainte cand aveam un filtru de origine. Daca are cineva vreo idee..... eu zic sa te gandesti la lantul de distributie. ce ulei ai pus ultima data in motor? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
heavystorm2005 Postat Aprilie 30, 2010 Share Postat Aprilie 30, 2010 Salut,sunt si eu nou prin Drumul Taberei. Posesor de CBR 929 si am o problema: de pe la 4800 de ture pana 5500 se aude un tacanit sau o vibratie puternica sub rezervor. Abia am schimbat filtrul de aer ( K&N) dar se auzea si inainte cand aveam un filtru de origine. Daca are cineva vreo idee..... SALUT am avut si eu honda si am patit exact la fel, intinzatorul de la distrib. cel mai probabil ia sarit arcul cred ca noua piesa costa in jur de 65euro sau ii schimbi arcul dar nu o sa te tina mult asa salut, p.s pt plimbari intalniri etc dl taberei , med_tuning@yahoo.com 0733288398 alex Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wawessh Postat Mai 2, 2010 Share Postat Mai 2, 2010 ------------------- Loc pentru motoreta in garaj de bloc la capatul lui 90(valea ialomitei-valea oltului). Pret pe moto 75 roni pe luna. Pentru alte detalii puteti sa ma gasiti la wawessh@yahoo.com. Rog seriozitate. URGENT. Mesaj completat Fac apel la comunitatea moto din Drumul Taberei. Am nevoie urgent de 1 om cu o moto care vrea un loc in garajul de la semnatura. Pretul e foarte bun zic eu. E 75 euro tot garajul.Cu apa,lumina,usi de fier... Suntem 3 acuma. Cine vine plateste doar 75 roni pe luna. Rog toti care vad acest anunt sa intrebe prietenii lor cu moto daca ii intereseaza.Dau o bere/suc la oricine care ma ajuta sa gasesc un om. E NEVOIE URGENT. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sudsemnatu Postat Mai 5, 2010 Share Postat Mai 5, 2010 Sa traiesti. O sa ma mut la Valea Ialomitei din Iunie. Si as vrea sa ma bag cu voi la garaj. Cum procedam? Mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wawessh Postat Mai 5, 2010 Share Postat Mai 5, 2010 Sa traiesti. O sa ma mut la Valea Ialomitei din Iunie. Si as vrea sa ma bag cu voi la garaj. Cum procedam? Mersi Am vorbit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SharaK Postat Mai 6, 2010 Share Postat Mai 6, 2010 Un loc liber pt. o motocicleta in zona Romancierilor..pt. detalii trimiteti pm.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mypyu Postat Mai 10, 2010 Share Postat Mai 10, 2010 caut colega de apartament in drumul taberei , eventual si un loc in garaj 0724237045 pyu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Daniel.O Postat Mai 10, 2010 Share Postat Mai 10, 2010 Disponibil 1 loc in garaj in zona Romancierilor , mai exact strada Cetatea Histria, este aproape de strada principala ! Garaj curat, lumina buna, cuier , polite pentru pus casca si manusi , 1 mil / luna. Costa 3 mil garajul sunt 2 motoare mai trebuie unul. 0767 113 430 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aalpine1 Postat Mai 11, 2010 Share Postat Mai 11, 2010 berbecule te-a marcat ikea ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Daniel.O Postat Mai 11, 2010 Share Postat Mai 11, 2010 nu mai este un loc la noi liber. daca auzi pe cineva. hop luna asta este platita e moca. 2 mil trebuie platit pt iunie si iulie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aalpine1 Postat Mai 11, 2010 Share Postat Mai 11, 2010 nu il pacalesti pe pensi ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Daniel.O Postat Mai 11, 2010 Share Postat Mai 11, 2010 are deja garaj moca el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lotus69m Postat Mai 11, 2010 Share Postat Mai 11, 2010 caut colega de apartament in drumul taberei , eventual si un loc in garaj 0724237045 pyu Buna,sigur colega de apartament cauti?! Caut loc in garaj,dar sa locuiesc nu pt moto!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lucian neagu Postat Mai 11, 2010 Share Postat Mai 11, 2010 nu il pacalesti pe pensi ? Bikere ai fost la Cheia cu racerii week trecut,sau ai avut viza expirata?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aalpine1 Postat Mai 12, 2010 Share Postat Mai 12, 2010 nu mai posed 2roti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KIDROCK Postat Mai 12, 2010 Share Postat Mai 12, 2010 nu mai posed 2roti hai ca iti vand eu KTM-ul aewule,nu te-ai plictisit de vitezane ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aalpine1 Postat Mai 12, 2010 Share Postat Mai 12, 2010 nu vreau sa mai aud de austrieci ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KIDROCK Postat Mai 12, 2010 Share Postat Mai 12, 2010 nu vreau sa mai aud de austrieci ! warum mein freund ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Mai 17, 2010 Share Postat Mai 17, 2010 mi-am vandut mobra si acum caut ceva de viteza dupa 2006 ca an de fabricatie. Ce se mai vinde prin drumul taberei? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LaurBalaur Postat Mai 17, 2010 Share Postat Mai 17, 2010 mi-am vandut mobra si acum caut ceva de viteza dupa 2006 ca an de fabricatie. Ce se mai vinde prin drumul taberei? Ce clasa, 600 sau miar ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
classalex Postat Mai 18, 2010 Share Postat Mai 18, 2010 Ura,dai de baut un meniu la Mc!!!!!!!Si o vanzatoare la desert:)))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate