rados Postat Decembrie 24, 2010 Share Postat Decembrie 24, 2010 Sarbatori Fericite !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SharaK Postat Decembrie 24, 2010 Share Postat Decembrie 24, 2010 Craciun fericit.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wildgeo Postat Decembrie 24, 2010 Share Postat Decembrie 24, 2010 (editat) Craciun fericit .... ride safe Editat Decembrie 24, 2010 de wildgeo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rados Postat Decembrie 31, 2010 Share Postat Decembrie 31, 2010 La multi ani tuturor motociclistilor !Happy new year all bikers !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Ianuarie 2, 2011 Share Postat Ianuarie 2, 2011 M-am trezit si "io" (din alcool) La Multi Ani !!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sailordana8 Postat Ianuarie 3, 2011 Share Postat Ianuarie 3, 2011 La multi ani! Daca stiti vreo garsoniera / ap. de 2 camere de inchiriat prin zona dati-mi va rog de veste urgent. Mai multe detalii in semnatura. Merci frumos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asfaltt Postat Ianuarie 11, 2011 Share Postat Ianuarie 11, 2011 SALUTARE BAIETI candva nu lipseam de la intalnirea de la parc si ma alaturam celor care au deschis acest topic la inceputurile lui alias =cavantul =dumnezeul sa il odihneasca pe fratele nostru momentan nu mai sunt in tara bantui prin europa muncesc dar tot nu m,am lasat de moto si sunt inca cu sufletul pe 2 roti imi e dor de intalnirile de la parc asfaltt uscat frati mei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rados Postat Februarie 10, 2011 Share Postat Februarie 10, 2011 Esti cu masina , motocicleta in service si stai prea mult timp asteptind o piesa noua ? piesa noua e foarte scumpa ?daca piesa veche poate fi reparata/ sudata in argon vino cu ea la noi reparatie baie de ulei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
id Postat Aprilie 9, 2011 Share Postat Aprilie 9, 2011 Salutare, Stie cineva vreo statie ITP prin sectorul 6? stiu ca era una pe undeva pe langa Fabrica Coca-Cola, dar nu stiu daca mai fac si pt. moto, ca acum din ce am inteles, iti trebuie stand moto special, pt. frane( si nu am idee daca au asa ceva). Citisesm acum nu multa vreme despre o statie ITP, pe undeva pe Blv. Timisoara...dar numai gasesc nimic. Merci frumos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KIDROCK Postat Aprilie 19, 2011 Share Postat Aprilie 19, 2011 salutare,avem o camera libera in apartament de 2 camere,pentru cei ce doresc sa locuiasca in cartierul minunat.In apartament stau eu,prietena si un labrador.Pretul este 150e Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rados Postat Aprilie 23, 2011 Share Postat Aprilie 23, 2011 Prietene drag sa stii ca eu am deja pe balcon o gramada de iepurasi de pasti,cozonaci , pasca,oua rosii etc etc + a batut sectoristul la usa si ma informat ca sa nascut Isus. Deci daca te bate gindul sa-mi trimiti vreun sms cu ceva ''nostim"de pasti te rog mai bine trimite aici un sms http://fundatiamereuaproape.ro/wp-content/...ledon-ajuta.jpg as fi mult mai fericit daca ai face asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wtf? Postat Mai 13, 2011 Share Postat Mai 13, 2011 Marsul "Respect in Trafic editia 2011" ~ Repsol Day In fata pacului Carol, ora 10:00. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Daniel.O Postat Mai 20, 2011 Share Postat Mai 20, 2011 salutare, este cineva din dr.taberei care are nevoie de garaj pentru moto ? vreau sa inchiriez un garaj , am nevoie de el cam 2-3 ore pe zi ,doresc sa il impart cu inca cineva. zona valea ialomitei, romancierilor, etc. Stie cineva ceva, ma poate ajuta ? Sau daca gasesc eu intre timp in cateva zile si doreste cineva il rog sa imi lase un mesaj privat sau mesaj aici, intru si verific. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogmad Postat Mai 30, 2011 Share Postat Mai 30, 2011 Schimb loc garaj pe Valea Ialomitei (dupa centrala de la piata) cu loc in garaj in zona str. Cetatea Histriei - str. Tg.Neamt. Multumesc si ne auzim pe PM. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Daniel.O Postat Iunie 1, 2011 Share Postat Iunie 1, 2011 salut, pe cetatea histria stau si eu, caut un garaj ai idee ? sau daca cineva vrea sa imparta... am nevoie de garaj doar 2-3 ore pe zi in general dupa ora 17:00 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogmad Postat Iunie 2, 2011 Share Postat Iunie 2, 2011 Pai daca gaseste unul dintre noi ceva, ne anuntam reciproc. Multumesc si sa ne auzim cu bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dozzer_bike Postat Iunie 2, 2011 Share Postat Iunie 2, 2011 VAND CASTROL POWER1 Racing Full-Sintetic LA URMATOARELE PRETURI : - CASTROL POWER 1 RACING 10 W 40 - 36 RON/L (TVA inclus) - CASTROL POWER 1 RACING 10 W 50 - 40 RON/L (TVA inclus) PM sau email dozzer_s@yahoo.com Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogmad Postat Iunie 13, 2011 Share Postat Iunie 13, 2011 Exista 2 locuri libere la garaj in bloc de 4 etaje, pe Str.Tg.Neamt colt cu str. Cetatea Histriei. Garajul costa 50 de euro pe luna. Pt. detalii sunati-ma la 0722.748.422 - Bogdan. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
latrau86 Postat Iunie 27, 2011 Share Postat Iunie 27, 2011 Caut urgent garsoniera in zona favorit-moghioros.Ofer max 200 euro si fara comisioane.Daca stie cineva as fi tare bucuros de ajutor.Toate bune!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Daniel.O Postat Iunie 29, 2011 Share Postat Iunie 29, 2011 salutare, caut in continuare un loc in garaj in zona romancierilor, cetatea histria, valea ialomitei etc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Iulie 10, 2011 Share Postat Iulie 10, 2011 Copii, va rog frumos sa aruncati un ochi pe linkul de mai jos. Este foarte important. /index.php?/topic/664304-se-cauta-martori-pentru-accident-mortal-sos-cotroceni/page__view__findpost__p__2897320 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m3ca_07 Postat Iulie 19, 2011 Share Postat Iulie 19, 2011 Plecare Moto pe TransAlpina Simbata 23.07.2011 din Bucuresti. Pentru cei interesati PM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micu'shoby Postat August 18, 2011 Share Postat August 18, 2011 salut... tocmai m-am mutat pe str cetatea histria... si cam am probleme la partea electrica la cbr'ica al meu... am auzit ca sunt niste baieti pe aici care se pricep la mobre dar nu reusesc sa dau de ei... poate ma poate ajuta careva... multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
neamuu Postat August 18, 2011 Share Postat August 18, 2011 salut... tocmai m-am mutat pe str cetatea histria... si cam am probleme la partea electrica la cbr'ica al meu... am auzit ca sunt niste baieti pe aici care se pricep la mobre dar nu reusesc sa dau de ei... poate ma poate ajuta careva... multumesc Salut, Ai in spatele policlinicii de pe Cetatea Histria garajul ducatistilor, sau ceva mai departe, in zona Valea Argesului, aleea Istru, pe Maestrul Emerit Florin-V. Pe cel din urma il gasesti cam in fiecare zi la datorie. Dar cel mai bine suni si te programezi Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micu'shoby Postat August 20, 2011 Share Postat August 20, 2011 ms... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate