adi_bra Postat Iunie 29, 2012 Share Postat Iunie 29, 2012 Cine doreste sa participe la deschiderea B'ESTFEST de anul acesta este invitat sa vina vineri 6 iulie la ora 14 in comuna Tunari pentru o intalnire si o parada moto. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fra'su Postat Iulie 2, 2012 Share Postat Iulie 2, 2012 Merge cineva la intrunire la Targu Secuiesc pe 6-8? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrashTestPilot Postat Iulie 4, 2012 Share Postat Iulie 4, 2012 Merge cineva la intrunire la Targu Secuiesc pe 6-8? Lumea aici nu mai vine la intalnirea de la dr taberei ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fra'su Postat Iulie 4, 2012 Share Postat Iulie 4, 2012 Lumea aici nu mai vine la intalnirea de la dr taberei ) Sa se dea gulas si palinca gratis si ...cine stie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
INT6 Postat Iulie 4, 2012 Share Postat Iulie 4, 2012 A fost un moment de revenire pentru Dr Taberei dar nu a tinut prea mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Simpson_ Postat Iulie 5, 2012 Share Postat Iulie 5, 2012 A fost Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
biancocelleste Postat Iulie 6, 2012 Share Postat Iulie 6, 2012 A fost Domnilor, eu mi am reparat bolidul daca va mai strangeti dati un semn Domnilor, eu mi am reparat bolidul daca va mai strangeti dati un semn Iese careva azi ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Simpson_ Postat Iulie 6, 2012 Share Postat Iulie 6, 2012 La 14 :e un parada moto ceva cu Bestfest, si pe seara la Bestfest Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
biancocelleste Postat Iulie 6, 2012 Share Postat Iulie 6, 2012 ah, am inteles ... pt cei care se duc, have fun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Simpson_ Postat Iulie 12, 2012 Share Postat Iulie 12, 2012 hai vecini cand me mai strangem si noi la un suc/plimbare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
INT6 Postat Iulie 12, 2012 Share Postat Iulie 12, 2012 Nu stiu ca pe la joia moto eu n-am mai fost. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kassu Postat Iulie 12, 2012 Share Postat Iulie 12, 2012 Azi.... parciiiii ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius_eugen Postat Iulie 19, 2012 Share Postat Iulie 19, 2012 Se supara cineva daca as dori sa vin si eu la o intalnire ? Ieri mi-am luat A-ul si as avea nevoie de cateva sfaturi si sa vad si eu cateva motoare ... La ce ora este intalnirea si unde mai precis ??? P.S. Vin cu o conserva rosie , deci va rog sa nu dati cu pietre ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kostin Postat Iulie 21, 2012 Share Postat Iulie 21, 2012 Se supara cineva daca as dori sa vin si eu la o intalnire ? Ieri mi-am luat A-ul si as avea nevoie de cateva sfaturi si sa vad si eu cateva motoare ... La ce ora este intalnirea si unde mai precis ??? P.S. Vin cu o conserva rosie , deci va rog sa nu dati cu pietre ... Sa il stapanesti sanatos Marius,nici eu nu prea am venit la intruniri. Ce mobra vrei sa iti iei? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefan_cb750 Postat Iulie 27, 2012 Share Postat Iulie 27, 2012 Salutare! Am facut o aplicatie ce foloseste Google Maps pentru gasirea de colegi/vecini cu care sa mergeti la munca. Gasiti mai multe informatii daca accesati linkul de mai jos. Daca nu va foloseste voua, dar vi se pare interesanta, poate distribuiti linkul celor care ar putea fi interesati. www.workompanion.ucoz.ro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sebaa Postat August 1, 2012 Share Postat August 1, 2012 (editat) Salutare colegilor din Dr Taberei! Se mai organizează întâlniri, ceva? Văd că s-a vorbit despre o întâlnire la parc la MoghioroÂş. Este vorba de locul acela pe trotuar din fața terenului de tenis? Eu mă plimb de ceva vreme prin cartier cu motoreta Âşi am întâlnit doar cinci motoriÂşti în trafic. Editat August 1, 2012 de sebaa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SharaK Postat August 1, 2012 Share Postat August 1, 2012 Daca va strangeti acolo, ma bag si eu..De cand cu metroul, s-a micsorat numarul motociclistilor din dr. tab sau cine stie, s-au mutat.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
INT6 Postat August 1, 2012 Share Postat August 1, 2012 Nu se mai fac intalniri din motiv ca majoritatea ies cu tovarasii cand ies afara...Si nu prea mai iese nimeni prin cartier. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AnduZ. Postat August 4, 2012 Share Postat August 4, 2012 Salutare! Eu ma gandeam sa fac maine o mica excursie la cabana trei brazi de la predeal, dar ar fi mult mai distractiv daca nu as face-o singur. Deci daca e cineva interesat de o excursie asa mica de duminica, ne putem vedea maine dimineata in parcare la billa. Numai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SharaK Postat August 5, 2012 Share Postat August 5, 2012 Salutare! Eu ma gandeam sa fac maine o mica excursie la cabana trei brazi de la predeal, dar ar fi mult mai distractiv daca nu as face-o singur. Deci daca e cineva interesat de o excursie asa mica de duminica, ne putem vedea maine dimineata in parcare la billa. Numai bine! E posibil ca marti pe la 8-9 sa plecam pe transfagarasan, daca e cineva interesat, trimiteti un PM.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
biancocelleste Postat August 6, 2012 Share Postat August 6, 2012 stie cineva ceva despre un accident petrecut in cartier azi noapte ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pantera Neagra Postat August 10, 2012 Share Postat August 10, 2012 Pic și eu pe aici cu o reclamă...pentru mine. Pe bd. Iuliu Maniu, lângă Student Pub, am deschis un magazin acum ceva vreme și am băgat și partea de piese pentru moto și scutere. Lucrez cu 3 importatori de căciulă, deci sper că pot găsi cam orice ar fi nevoie. Dacă aveți nevoie de ceva aruncați cu mail-uri pe contact@zetmag.com sau sunați-mă la 021.367.48.77 Asfalt uscat și mai puțin fierbinte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SharaK Postat August 14, 2012 Share Postat August 14, 2012 Joi 16 august, ne intalnim si noi la parc, sau bila ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Simpson_ Postat August 15, 2012 Share Postat August 15, 2012 la ce ora si unde :> Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SharaK Postat August 15, 2012 Share Postat August 15, 2012 La bila la ora 19:00 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate