AnduZ. Postat Martie 20, 2013 Share Postat Martie 20, 2013 Daca ar fi pe la 5 si ceva pe la arc cum zicea simpson ar fi perfect ca eu atunci scap de la servici si sunt in zona arcului,si de acolo pe dn1,si apoi spre de taberei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wawessh Postat Martie 21, 2013 Share Postat Martie 21, 2013 Exista un loc liber in garaj in Drumul Taberei, mai exact la Valea Ialomitei cu Valea Oltului. Garajul este la parterul unui bloc( apa, curent, incalzire, usi metalice). Tarif: 75 roni pe luna. Valabil de la 1 aprilie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florentinel Postat Martie 22, 2013 Share Postat Martie 22, 2013 salut, sa ma anuntati si pe mine cand mai iesiti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SharaK Postat Martie 22, 2013 Share Postat Martie 22, 2013 salut, sa ma anuntati si pe mine cand mai iesiti Da join la grupul de pe Facebook: https://www.facebook.com/groups/134309953404756/ Miercuri au mers pe burta, dar tot i-am gasit la arc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florentinel Postat Martie 22, 2013 Share Postat Martie 22, 2013 gata am dat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hyena986 Postat Martie 22, 2013 Share Postat Martie 22, 2013 Cine a mers ma pe burta? a zis Simson la 5 la arc la 5 fara un sfert eram acolo... daca tu o arzi eco ce sa iti fac Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SharaK Postat Martie 22, 2013 Share Postat Martie 22, 2013 Pai pe topicul asta intru mai rar momentan o ard eco, prea multa ploaie pt gustul meu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florentinel Postat Martie 22, 2013 Share Postat Martie 22, 2013 nu mai dureaza mult si o sa se faca frumos afara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hyena986 Postat Martie 22, 2013 Share Postat Martie 22, 2013 maine cica e frumos... 10-11 grade? iesim pe undeva ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florentinel Postat Martie 22, 2013 Share Postat Martie 22, 2013 miramas sa fie frumos la ce anunta astia........... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hyena986 Postat Martie 23, 2013 Share Postat Martie 23, 2013 ia arunca un ochi afara? cum e? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florentinel Postat Martie 23, 2013 Share Postat Martie 23, 2013 da e frumos dar e frig Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hyena986 Postat Martie 23, 2013 Share Postat Martie 23, 2013 12 grade e numa bine de o plimbare iese careva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florentinel Postat Martie 23, 2013 Share Postat Martie 23, 2013 as iesi eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costi_pci Postat Aprilie 3, 2013 Share Postat Aprilie 3, 2013 (editat) Salutare...mai avem un loc in garaj la intersectia strazilor Cetatea Histriei cu Tg. Neamt. Garaj mare 18mp + loc parcare in fata, bine inchis, apa calda, apa rece, furtun pentru spalat mobra, rafturi depozitare, banc de lucru. Acces 24/24, 7/7 Editat Aprilie 3, 2013 de costi_pci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
biancocelleste Postat Aprilie 3, 2013 Share Postat Aprilie 3, 2013 Salutare...mai avem un loc in garaj la intersectia strazilor Cetatea Histriei cu Tg. Neamt. Garaj mare 18mp + loc parcare in fata, bine inchis, apa calda, apa rece, furtun pentru spalat mobra, rafturi depozitare, banc de lucru. Acces 24/24, 7/7 Dar la Carbune mai sunt locuri ? m-as baga si eu la iarna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costi_pci Postat Aprilie 3, 2013 Share Postat Aprilie 3, 2013 (editat) Nu mai este loc la Carbune....sunt 5 in garaj Noi am luat acum garajul asta si este super misto....numai ca ziceam sa mai gasim un baietas care ar vrea sa se bage. Editat Aprilie 3, 2013 de costi_pci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wawessh Postat Aprilie 3, 2013 Share Postat Aprilie 3, 2013 Lasa-l sa se bage la mine in garaj ca e 75 roni pe luna. Deja e concurenta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
biancocelleste Postat Aprilie 3, 2013 Share Postat Aprilie 3, 2013 Mai multa concurenta - creste piata ori asta e bine! economia functioneaza ar trebui sa faceti pachete de servicii cat mai ofertante si atractive, vorba aia, sa aiba si potentialul client de unde sa aleaga Eu ma bag la garaj la iarna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costi_pci Postat Aprilie 3, 2013 Share Postat Aprilie 3, 2013 Lasa-l sa se bage la mine in garaj ca e 75 roni pe luna. Deja e concurenta. Pai si nu-l las eu??? ) @biancocelleste...baga-te in garaj la @wawessh!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wawessh Postat Aprilie 3, 2013 Share Postat Aprilie 3, 2013 Da nu vorbeam de el, ci de un posibil candidat. Acuma serios vorbind, nu stiu cum pot unii sa stea fara garaj, sa isi puna vreo husa si lanturi pe care sa se pise toti cainii. Sa nu mai spunem de furat. La cat stai sa dai husa jos si lanturile, ajungi pana la garaj chiar daca e mai departe si ai acolo tot echipamentul si moto curat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costi_pci Postat Aprilie 3, 2013 Share Postat Aprilie 3, 2013 Da nu vorbeam de el, ci de un posibil candidat. Acuma serios vorbind, nu stiu cum pot unii sa stea fara garaj, sa isi puna vreo husa si lanturi pe care sa se pise toti cainii. Sa nu mai spunem de furat. La cat stai sa dai husa jos si lanturile, ajungi pana la garaj chiar daca e mai departe si ai acolo tot echipamentul si moto curat. Exact asa m-am gandit si eu...si acum am luat un garaj cu Puiu pe care-l stii si cu Francezu....si loc mai este o gramada. Ne gandeam sa mai gasim pe cineva cu care sa ne combinam. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlinS Postat Aprilie 3, 2013 Share Postat Aprilie 3, 2013 Frumoasa vreme am avut...satul sunt acum de ploaie. Salut inca o data baietii cu care m am intalnit prin cartier. O sa fie doua evenimente moto si m am gandit sa pun link urile aici...in cazul in care va intereseaza. /index.php?/topic/693156-accident-pasajul-unirii/page-2 /index.php?/topic/690491-mars-moto-in-bucuresti-atentie-soferi-si-motociclistii-exista-in-trafic-editia-a-doua-2013/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Simpson_ Postat Aprilie 3, 2013 Share Postat Aprilie 3, 2013 Vezi ca primu link e despre accidentu de la unirea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wawessh Postat Aprilie 3, 2013 Share Postat Aprilie 3, 2013 @costi_pci Va stiu pe toti 3. Bafta la gasit pe cineva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate