florentinel Postat Aprilie 29, 2013 Share Postat Aprilie 29, 2013 eu aduc fetele voi aduceti motoarele? ) pai hai odata ca de cand zici.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Aprilie 29, 2013 Share Postat Aprilie 29, 2013 Vecinii, care ma puteti ajuta cu ceva? Imi trebuie relativ urgent, adica in seara asta (vin eu dupa el, normal), un placaj/osb cam de 0,5-1cm grosime (sa nu fie moale, sa flambeze), dimensiuni cam 1,5m / 1m. Am nevoie de el sa-l pun in portbagajul cazanului, lipit de spatele banchetei, ca sa pot prinde statia, condensatorul si distribuitorii de curent ai statiei. Maine seara plec si e vraiste in portbagaj cu toate astea aruncate gramada pe acolo... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Camelya Postat Aprilie 29, 2013 Share Postat Aprilie 29, 2013 Pare rau baieti oferta a picat pt k am fost data afara de pe acest topic. Drept urmare daca vi se face dor d mine stiti cum sa ma gasiti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costi_pci Postat Aprilie 29, 2013 Share Postat Aprilie 29, 2013 Cum adica "data afara de pe acest topic"...??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Aprilie 29, 2013 Share Postat Aprilie 29, 2013 Eh, daca n-ati plimbat-o cand a batut din picior... s-a suparat si s-a autoexilat ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
biancocelleste Postat Aprilie 29, 2013 Share Postat Aprilie 29, 2013 Geo, ai rezolvat pana la urma problema ? sincer sa fiu eu habar nu am despre ce vorbesti acolo ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Aprilie 29, 2013 Share Postat Aprilie 29, 2013 Ce problema, cu placajul? Da, ma duc diseara pana la florentinel, ma ajuta el cu o bucata de osb. p.s: cazan = masina. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fra'su Postat Aprilie 29, 2013 Share Postat Aprilie 29, 2013 Costi R6 parca mai are un loc in garaju, asa-i Costi Cum procedez sa dau de Costi? Un nr. de tel. daca se poate. Multam. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
biancocelleste Postat Aprilie 29, 2013 Share Postat Aprilie 29, 2013 Costi R6 parca mai are un loc in garaju, asa-i Costi Cum procedez sa dau de Costi? Un nr. de tel. daca se poate. Multam. berea mea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fra'su Postat Aprilie 29, 2013 Share Postat Aprilie 29, 2013 (editat) Nu cred ca ma lipesc dar cand ne intalnim ai berea. Poate la o intalnire de joi sau cand va intalniti la Bila. Multumesc. Deci caut garaj in zona 1mai(Compozitorilor). Editat Aprilie 29, 2013 de fra'su Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
biancocelleste Postat Aprilie 29, 2013 Share Postat Aprilie 29, 2013 Nu cred ca ma lipesc dar cand ne intalnim ai berea. Poate la o intalnire de joi sau cand va intalniti la Bila. Multumesc. Deci caut garaj in zona 1mai(Compozitorilor). nu prea stiu sa fie garaje in zona aia ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fra'su Postat Aprilie 29, 2013 Share Postat Aprilie 29, 2013 Da ai dreptate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SharaK Postat Aprilie 29, 2013 Share Postat Aprilie 29, 2013 Cum adica "data afara de pe acest topic"...??? Lasati fata in pace, sa nu se razgandeasca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
biancocelleste Postat Aprilie 29, 2013 Share Postat Aprilie 29, 2013 incheiem subiectul camelia ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Simpson_ Postat Aprilie 30, 2013 Share Postat Aprilie 30, 2013 In zona 1 mai ai garaju de sub DRUMETULUI, cam atat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
biancocelleste Postat Aprilie 30, 2013 Share Postat Aprilie 30, 2013 (editat) In zona 1 mai ai garaju de sub DRUMETULUI, cam atat si smart parkingul de la drumetu - ps: berea tot o beau de la tine Editat Aprilie 30, 2013 de biancocelleste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costi_pci Postat Aprilie 30, 2013 Share Postat Aprilie 30, 2013 La smart parking nu primesc motociclete din cate stiu eu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SharaK Postat Aprilie 30, 2013 Share Postat Aprilie 30, 2013 incheiem subiectul camelia ? Hai ma ca glumeam, ce esti asa sensibil ? ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fra'su Postat Aprilie 30, 2013 Share Postat Aprilie 30, 2013 La smart parking nu primesc motociclete din cate stiu eu... Vara trecuta am parcat ktmul la smart 6 luni. Nu ma intrebat nimeni nimic. Ce garaj este la Drumetu'? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
biancocelleste Postat Aprilie 30, 2013 Share Postat Aprilie 30, 2013 Hai ma ca glumeam, ce esti asa sensibil ? ) nu sunt domne, ce ai ? ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PuiuL_r6 Postat Mai 2, 2013 Share Postat Mai 2, 2013 Salutare. La Costi suntem deja 4 mobre acolo , a mai venit un baiat de ieri . si garajul este chiar langa policlinica de pe cetatea histria .... Apropo , are cineva idee cum as putea sa fac si eu rost de ram-air (zx6 2005), wawesh , tu stii despre ce e vb , poate auziti ceva , dau berea io A...si mai am una ..: ) : hai sa facem o nebunie , care mergeti la evenimentul de pe 17 black helmets ??? 3 zile, corturi nebunie muzica si bere .... facem si noi o gascutza , ne bagam ?eu si Costi ne bagam dar de sambata, adica 18 mai . Sa va vad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costi_pci Postat Mai 9, 2013 Share Postat Mai 9, 2013 Salutare. La Costi suntem deja 4 mobre acolo , a mai venit un baiat de ieri . si garajul este chiar langa policlinica de pe cetatea histria .... Apropo , are cineva idee cum as putea sa fac si eu rost de ram-air (zx6 2005), wawesh , tu stii despre ce e vb , poate auziti ceva , dau berea io A...si mai am una ..: ) : hai sa facem o nebunie , care mergeti la evenimentul de pe 17 black helmets ??? 3 zile, corturi nebunie muzica si bere .... facem si noi o gascutza , ne bagam ?eu si Costi ne bagam dar de sambata, adica 18 mai . Sa va vad Se pare ca nu se baga nimeni....e mai frumos sa te plimbi pe bucla Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
biancocelleste Postat Mai 9, 2013 Share Postat Mai 9, 2013 eu sacrific black helmets pt evenimentul de la sibiu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlinS Postat Mai 9, 2013 Share Postat Mai 9, 2013 Eu nu am raspuns ptr ca am alt program. In weekend ul acesta plecam vreo 45 de mobre la mare si weekendul celalalt s a anuntat o mica adunare TDM ista. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SharaK Postat Mai 9, 2013 Share Postat Mai 9, 2013 Salutare. La Costi suntem deja 4 mobre acolo , a mai venit un baiat de ieri . si garajul este chiar langa policlinica de pe cetatea histria .... Apropo , are cineva idee cum as putea sa fac si eu rost de ram-air (zx6 2005), wawesh , tu stii despre ce e vb , poate auziti ceva , dau berea io A...si mai am una ..: ) : hai sa facem o nebunie , care mergeti la evenimentul de pe 17 black helmets ??? 3 zile, corturi nebunie muzica si bere .... facem si noi o gascutza , ne bagam ?eu si Costi ne bagam dar de sambata, adica 18 mai . Sa va vad Suna tentant cu evenimentul de pe 17, o sa ma mai gandesc si eu daca vin Pana una alta, nu uitati ca zona Dr. taberei este si pe Facebook: https://www.facebook.com/groups/134309953404756/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate